Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (294)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se kvalitativního sešupu (jak už to tak u těch dvojek bývá), ale kdepak, je to pořád stejnej nářez, navíc, i když na předchozí díl vyloženě navazuje, dějově se jedná o úplně jinej film (dobře, ne zas tak úplně, ale je to prostě jiný :-), jaký to rozdíl s bratrancem SAW... A Josh Stewart je můj novej hero (asi si ho dám na avatara :-), libově zahraná role. Dalšímu dílu, pokud by si udržel laťku, bych se ale vůůbec nebránil, tenhle Sběratel je prostě fajný a za to mu pošlu tématickou písničku od Nine Inch Nails (škoda, že tu nezazněla) :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ MYSLÍTE, ŽE JI NAJDETE VY A POLICIE NE?“ … ,,PROTOŽE JSEM OCHOTNÝ UDĚLAT VĚCI, KTERÉ ONI NEUDĚLAJÍ. SESTAVÍM TÝM, KTERÝ HO NAJDE A ZABIJE“...... /// Sběratel to rozjíždí ve velkým. Komorní prostředí rodinnýho sídla mění …. tak třeba za párty. A Elena má kliku, páč se jí může zúčastnit! Po 10ti minutách je tu bedna a jedem! Husťoučká barevná zábava, plná cinkání kovovejch předmětů začíná…. Magorů, kteří lidem uříznou koule proto, aby je jima mohli nakrmit ve světě (filmovým) přibejvá (proč si bral teda holku….? Aha…). Jenže těch, co maj fantasii a pracujou v baráku plným bludišť s pastičkama, zase u nás v okrese (Liberec) tolik není. A tak, přestože jednička byla prostě první, furt se jedná o solidně napínavanej produkt, v jehož smyslu bych nehledal zbytečnej nesmysl. Ty vraždy sice přestávaj bejt extrovně výjimečný, ale zase to má solidní tempo a parádní stopáž. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím vyčistit discošku (tak nějak brutálněji). 2.) Miluju sbírky všeho druhu. 3.) Když vodcházím do továrny, dávám si na ksicht škrabošku (nebo nějakou jinou píčovinu). 4.) Thx za titule ,, Batista alias Kroenen“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá je s hodně sedřenýma ušima... s Collectorem uříznutýma ušima. Děj byl dost blbý, postavy se chovaly hrozně hloupě, ale udělané to bylo hezky a s blížícím se koncem je film lepší a lepší. Na začátku zabodoval diskotékový kombajn na lidi, pak nějaký čas úřaduje scénáristova bezradnost a hloupost, ale v druhé půli se to docela slušně rozjede. Josh Stewart opět zazářil, líbí se mi téměř homosexuálně (chovám sympatie k lidem s utrpením vrytým do tváře, ovšem snášejících ho statečně, ne k ufňukánkům). Upozornění pro diváky: "Před upotřebením vypnout mozek a nepřemýšlet!" Doufám, že bude trojka. Zajímavost - Josh Stewart má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů: VIRESCIT VULNERE VIRTUS (Mužnost sílí utrpením). Skvělé heslo a skvěle k tomuhle filmu sedne. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tu niekto zase zobral pravidlá sequelov príliš doslovne. Už jednotka nebola nijak zvlášť objavný horor, ale mala zopár silnejších momentov, bola napínavá a hlavne mala atmosféru. Dvojka nie je nič než torture porno, navyše akčné, čo je sám o sebe dosť blbý nápad. Niečo ako megalomanská verzia Saw a prvého Resident Evilu dohromady. Všetkého je veľa; iba v úvode v bare zomre tak stovka ľudí, a celé je to prekombinované dosť divným spôsobom (keď sa ku koncu filmu otvoria dvere a tam stojí Collector, v ruke samopal a po bokoch psi, už som iba čakal, že začne hláškovať). Ten Collector, on je tu vlastne superhrdina. Je nadpriemerne inteligentný (chcelo by sa napísať génius), má značne neobmedzené finančné prostriedky, pod kontrolou všetko tak päť ťahov dopredu, prežije niekoľko smrtí a nemá z toho ani jazvy....... a to je všetko pekné, akurát to nedáva zmysel. Ako béčko ok, ale do kín toto nepatrí. Smola je, že aj Saw začalo jedným malým originálnym hororom a pokračovalo ako pokračovalo, a všetko nasvedčuje tomu, že aj z Collectora bude ďalšia stupídna, komerčná, hororová, nekonečná séria. Super. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednička nebyla bůh ví co, ale aspoň dokázala vytvořit celkem hutnou atmosféru a byla do určité míry zajímavým hororem. To se ovšem o tomto pokračování říct nedá, film se snaží diváka zaujmout pouze prvoplánovitou brutalitou. Což o to, hororově laděného člověka to třeba zpočátku dokáže zaujmout, ale čeho je moc toho je přliš. Navíc ty pasti, pasti, pastičky, které už v jedničce byly celkem šílený, jsou tady už spíš k smíchu, protože jsou místy naprosto ujetý. Ale když opomenu tyto nedostatky, tak ten film je i v celkovým pohledu strašně blbej. Člověk při sledování musí celou dobu jen kroutit hlavou, jestli si tvůrci dělají jen prdel nebo to fakt myslí vážně. A pak příjde sem a musí nad těmi vysokými hodnoceními kroutit hlavou zase... 40% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama