Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek má strašně jednoduchou premisu o tom, že chlap, který je hovado, se změní v ženu, aby poznal, jak se ženami zacházel a jaké to vlastně je být ženou. Průběh je celkem normální, ale pak je zde hodně zvláštní vztah, který zde vznikne. Kdyby to nebylo vedeno jako klasická romance, ale jako bizarní komedie, bylo by to mnohem zajímavější. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem na podobné téma otřepanou zápletku bez fantazie, ale byla jsem velmi mile překvapená. Jednak se tentokrát vše odehrávalo poměrně netradičně, originálně - a naprosto mě dostal konec, to jsem do poslední sekundy nečekala. Navíc hodně vtipných, neotřelých hlášek a situací. Velká spokojenost, víc takových filmů! Jedna hláška mě rozesmála nahlas, i když to nebyla zdaleka ta nejlepší, ale pamatuju si ji - pozor spoiler: Vizážista nutí ženu (která je ve skutečnosti chlap, který se proměnil v ženu), aby se sebou něco udělala. Má na starosti oblečení. Dá jí (mu) těsné sexy prádlo a "ona" (on) se zlobí: "Zařezává se mi to do zadku!" odpověď vizážisty: "Tomu trikotu je to mnohem nepříjemnější." ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

XXX99 

všechny recenze uživatele

Začalo to ako kopírka. Také televízne nenápadko a nakoniec veľká zábava. Cool. Celý čas som si myslel,že presne viem ako sa to skončí, ale ne ne , dopadlo to úplne inak :-) ()

Reklama

Reklama