Reklama

Reklama

Pět sourozenců Thompsonových skrývá svou upíří identitu a prchá do Anglie. Jsou to vyvrhelové, kteří nemohou žít v lidské společnosti, a snaží se najít někoho, kdo je stejný jako oni. Jejich vlastní druh se však postaví proti nim. Upíři bojují s upíry a v sázce je přežití rodu... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-britská koprodukce snímku „Thompsonovi: Hlad po krvi“ nijak zásadně neprospěla. Jedná se jednoduše o hororový snímek s upíry, který nepřináší nic zásadně zajímavého, jen trochu drsnější souboj mezi dvěma upírskými rodinami. Ale i v tomhle směru to mohlo být sakra drsnější. Skoro to připomíná „Twilight“, jen to chce být rádoby dospělejší. A méně se to blýská. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě mám v živé paměti první díl The Hamiltons , který sice nebyl bůhvíjak úchvatným kouskem, ale já si doslova zamiloval dvojčata Darlene a Wendella díky jejich „krutosti“ i hrátkám se svou „večeří“. Tady v prequelu to tvůrci ovšem pojali trochu odlišným způsobem a nemyslím si, že to byl zrovna dvakrát dobrý nápad. I zde sice můžeme slyšet zajímavé hlášky typu: „Můžeme spolu odcválat vstříc slunci…“, nebo „Copak, ty jsi sestru nikdy nešoustal?“, ale litry umělé krve, nepříliš atraktivní souboje a „přeslazený“ scénář začnou po čase nudit. Navíc dvojčata jaksi ztratili lesk a jediný povedený fight předvede David s plešounem na ulici. No tak alespoň je tu zas trocha nahoty a ti co shlédnou nesestříhanou (delší) verzi, nebudou ochuzeni o zajímavý (trošku násilný) šoust v přírodě…Tahle série je trošku „drsnější“ verze Twilight Sagy, stejně nudná a naštěstí kratší… ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedno plus je, že v sequelu se objevují stejní představitelé Hamiltonových (až na Lennyho samozřejmě). Další plus je, že sequel mají v režii opět Altieri s Floresem, jelikož se často stává, že sequel točí někdo jiný. Bohužel, ostatní aspekty filmu značně klesly. Jelikož na konci prvního dílu zjistíme, čím Hamiltonovy ve skutečnosti jsou, tak nyní již bez ostychu se jde "do akce". To samo o sobě by problém nebyl, jelikož myšlenka scénáře není úplně špatná (naopak ale také není nic extra). Dokáže ale trochu divákovi zamotat šišku v tom smyslu, jak to všechno vlastně sakra je. Největší "průser" oproti dílu prvnímu je ale provedení, jelikož člověk neví zda má Thompsonovi brát vážně a nebo jako jakousi hororovou komedii s upíry-neupíry. Kdybych měl snímek brát vážně, tak na plné čáře pohoří. Pokud ale beru Thompsonovi jako odlehčené a volné pokračování, které nelze brát nějak vážně, tak snímek je fajnová jednohubka, na kterou se vcelku dobře kouká, ale narozdíl od prvního dílu se na ní za čas znovu asi již nepodívám. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku jsem postrádal jedno, a to logiku. Děs, hrůza, strach? Ale kdepak. Jen trapnost nad trapnost. Jestli si tvůrci takhle představují upírský horor, tak jsou na tom opravdu hodně špatně. Chvílemi mi to připadalo jako pokus o Tarantina, což se ani za mák nezdařilo. Styl vyprávění hlavní postavy mi zní ve stylu: 'Můj milý deníčku.' I poměrně krátká stopáž je na tuto nepovedenost až příliš. Kdepak, vyhnout se tomu pokud možno co největším obloukem. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, kam ten svět spěje. My, co jsme vyrostli na Buffy, musíme automaticky sáhnout k nejhorším hodnocením. Proč? Upíři vlastně upíři nejsou. Chodí si venku, ve dne a za bílého světla a jsou úplně v pohodě. (Kdyby aspoň svítili jako ve Stmívání - což je oproti tomu hotovej majstrštyk). Asi budu muset oprášit starou dobrou Přemožitelku upírů a Angela, nebo zapomenu jak se má správný upír chovat a vypadat. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V 44. minúte, keď otec rodiny pri schodoch objíma svoju dcéru, si môžete všimnúť, že po každom strihu má dcéra hlavu na jeho ramene položenú inak. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama