Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho všedního dne se život v Curychu z minuty na minutu převrátí vzhůru nohama. Dosud spořádaný občan pistolí bez varování zaútočí na své kolegy v kanceláři. Zatímco policie uzavře ulice a pátrá po ozbrojenci, stane se další neštěstí. Bankéř Peter a jeho přítelkyně Esther přejedou mladou studentku Sabine a jejího přítele Kemala. Sabine zemře a Kemal přežije, je však těžce zraněn. Zatímco se turecká rodina strachuje o život Kemala a Sabininy rodiče Mario a Manfred v zármutku nad smrtí své dcery konečně opět najdou společnou řeč, skončí kvůli nehodě a otázce viny vztah požitkářského páru Petera a Esther. (Das Filmfest)

(více)

Recenze (2)

kubyno 

všechny recenze uživatele

Velice silné sociální drama, které i když se soustředí hlavně na převratné životní události, tak neopomene třeba i dnešní evergreenové téma německých filmů v podobě turecké menšiny. Atmosféra hutná, hudba geniální - a to tak, že se člověk diví, jak může tak roztahaný film tolik upoutat. ()

loukonicek 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu jsem byla silně deprimována. Vcítíte se do role matky, která ztratí dceru, do řidiče, který srazí mladé lidi. Kdo nemá rád emotivní filmy se záběry zastřelených a umírajících lidí, nepodoručuji. Jinak dobře natočeno, úžasně nádherná hudba (dostala ocenění Nejlepší filmová hudba na festivalu v Locarnu 2010.) Viděno na DFF. 75% ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama