Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Totálně bizarní krvavej náser! Zápletka o bandě lupičů, kteří připraví o život milenku profi vraha je opravdu originální a perfektně zpracovaná. Má to dynamické tempo, skvěle podaný příběh a fantastickou hlavní postavu. Luke Evans je mašina na zabíjení, na konci aj předvede slušnou kadenci chvatů, jenže po celou dobu filmu likviduje své oběti zajímavým ale pěkně surovým stylem. "Proč nám to děláš?!" "Musím přece zůstat ve formě!" Z nasranosti sype trefný hlášky, každý dialog je načrtnut do puntíku přesně pro jeho roli. Jde z něj respekt a konec mne velmi mile potěšil. Krve a drsných úmrtí tu je celkem dost, viz to první, či hlava roztřílená brokádou. Po "I Saw The Devil" jsem nečekal, že uvidím minimálně rovnocennou pecku a ještě to ani není od Korejců. Naprostá bomba, nemám slov, tohle sjedu určitě znova a doporučím přátelům. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle způsob filmu by erudovaní filmoví kritikové označili odborným výrazem "námrd". Ano, tohle je prosím prvotřídní thrillerový námrd, nic tak výrazného jsem na obrazovce už dlouho neviděl. Evansova postava je samozřejmě z říše fantazie (tím myslím že vyumělkovaná, nerealistická), některé scény šly určitě natočit líp, některé jsou absurdní (Evansova schovávačka ve vyvrhnutém trupu), několik věcí mi příliš nevonělo (divná představitelka Emmy, jedny silikonové cecky), ale celkově jde o tak neotřelé osvěžující béčko, že všechna drobná negativa v návalu diváckého nadšení pomíjím i promíjím. Pro mě zatím nejlepší film od zběsilce Kitamury. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasicku zapletku o bande zdegenerovanych vidlakov, ktori terorizuju nejaky ubohy naivny par. No a postavte ju naruby. Z chlapika z toho naivneho paru urobte nielen serioveho ale dokonca aj masoveho vraha (to znamena, ze seriovo zabija vo velkom) a je iste, ze banda zdegenerovanych vidlakov ma po chlebe. Napad je to dobry, ale prevedenie je dost velkym sklamanim. Prvym problemom je, ze nie je komu fandit. Vsetci to su uchylne hovädá, ktore sa naviac spravaju nelogicky. Druhym problemom je, ze na jednej strane su totalne neschopni vidlaci a na druhej neznicitelny psychopat s McGyverovskymi schopnostami, ktory by s prstom v nose znicil terminatora aj s predatorom. Takze o nejake napätie alebo gradaciu scen nezavadite ani nahodou. Za nieco stoja len stavnate gore sceny a niektore absurdne vtipy. Za to davam 2 hviezdicky a vdaka originalnemu napadu sa film oplati raz vidiet, ale ziadna slava to nie je a niektore sceny som od nudy aj tak musel pretacat. 4/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Krouhnout psychopatickému, sériovému vrahovi jeho dívku není z hlediska zdravotní kondice zrovna to nejlepší ani pro multikulturní gang bezskrupulózních muklů. Může to totiž přinést celou řadu nežádoucích vedlejších účinků, například smrt. Docela povedená, akční exkurze do masokombinátu, i když Lukovi by to spíše slušelo ve výkladní skříni, navlečenému do nejnovějšího krajkového modelu Victoriina sekretu. Místy mi to kapku připadalo, jako by hrál Sheldon Cooper Terminátora. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý pár na výlete je unesený gangom kriminálnikov, vďaka ktorým dievča umrie a chlapík, ktorý je v skutočnosti zabijak sa rozhodne pomstiť. Je to totiž neohrozený, bezmenný anti-hrdina, ktorý však čakal aby mu zabili dievča kým ukáže aký je frajer. Akosi som dúfal v niečo viac, keďže režisérov "Midnight Meat Train" patrí k mojim obľúbeným hororom, ale dopadlo to viac-menej podľa očakávania. Opatrný, moderný exploitation, ktorý je pekne natočený, ale v oblasti intenzívnejšieho násilia a hlavne dopadu na diváka sa drží na uzde (podobne ako napr. remaky Last House on the Left či Straw Dogs). Objavia sa síce vydarené slasherovské vraždy a kvalitné gore, ale celé to je také uhladené a predvídateľné, až ma to mrzelo, navyše demencia a nesympatickosť všetkých postáv tiež na celkovom dojme práve nepridali. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama