Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší teenagerský horor za posledných pár mesiacov, možno aj viac. Jednoduchá "Truth or Dare" párty zábava sa pod vplyvom nejakých tých omamných látok trochu zvrhne a neskôr má ešte výraznejšiu dohru, keď sa jeden z jej účastníkov rozhodne spáchať samovraždu. Jeho veľký brat to nechce nechať len tak a vyláka ostatných do "Cabin in the Woods", aby si s nimi zahral trochu drsnejšiu verziu "Truth or Dare" s neistým koncom pre všetkých zúčastnených. Hoci sa príbeh zdá spočiatku jednoduchý, postupne sa nečakane zamotá a rozvinie, vďaka čomu je všetko nielen zábavnejšie, ale hlavne nepredvídateľnejšie. Navyše sa to odohráva v štýlovom hororovom prostredí, s fajnovým vizuálom, dobre vybratými mladými hercami a pôsobí to veľmi sviežo, až som si istý, že si niekedy v budúcnosti dám reprízu. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle pozvánka do lesa se starou chatou, věřícím maniakem a partou teenagerů navrch, to má nakonec za tři. Celkem slušný nápad hraničí až s neúměrnou jalovostí, neumím si totiž vysvětlit idiotské chování některých jedinců, kteří radši měli svým jednáním podat předběžnou žádost o eutanazii. Zachraňoval to až dobře sehraný záporák a několik neočekávaných zvratů, nicméně neočekávejte nějaká jatka, veškeré vraždy jsou v light provedení. "Vadí - Nevadí" je příkladem naprosto nevyužitého potenciálu, ve kterém se tvůrci mohli předvést v mnohem brutálnějším pojetí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak u mně docela Zklamání.. Jedná se o další Nízkorozpočtový Teenagerský Film, Který má Pouze Slušnou Atmosféru, ale to je Vše.. Kdybych si měl Vybavit nějakou Scénu, která se mi ve filmu líbila, tak si nejspíš nevyberu Žádnou.. Silně šla Poznat amatéřština, ikdyž se Hodně snažili. Musel jsem Sledovat Watches, Opět se to táhlo, jelikož to bylo Založené převážně na Konverzačce... a Závěrečný Výbuch z Granátu, mě vážně Pobavil :DD ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že mám úchylku na filmy, kde si zahrávají s psychikou postav do takové míry, že se oběti prostě vykydlí mezi sebou, ať se jim to líbí, nebo ne, hlavně když zbude naděje, že se z toho pozabíjením kámošů vylíže alespoň někdo. Battle Royale, nebo Would you rather jsou sice větší guilty pleasure, ale ani Truth or dare přes svou průměrnost a okoukanost příliš nezaostává a já se z devadesátiminutové stopáže nudila jen sporadicky. Obsazení mě mile překvapilo, šéf celé téhle srubové akcičky (rozuměj - záporák) mi byl kupodivu nejsympatičtější, ale ani oběti mě tentokrát vyloženě neprudily, což je u nízkorozpočtového thrilleru skoro zázrak. 60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama