Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná komedie podle klasika francouzské frašky E. Scribeho o strastech jednoho šéfkuchaře královského domu se slavnostní večeří... Šéfkuchař hraběcího domu není spokojen se svým synem Cesarem. Syn miluje Reginu, pouhou kuchařku z měšťanské rodiny, a jako kuchař se také neosvědčil. Za pokažené jídlo dokonce syna z kuchyně vyhodí. Pro slavnostní hostinu má šéfkuchař připravit pro panstvo puding a la Chipolatta, k němuž nemá recept. Syn se chystá trávit večer s Reginou, která připraví právě tento puding. Cesarovi však nechutná, a tak jej na slavnostní tabuli vymění za křepelku. Šéfkuchař chce spáchat sebevraždu, ale panstvu chutná právě nejvíc tento puding. Jenže ty následky… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nultý díl Svatopluka kuřátka...😁 Sokolovský nechal Dvořáka řádit Jak to známe z divadla, Žulová zdobila... Uřvaný Holý, který nikdy neměl ani špetku smyslu pro humor, tam vůbec nepatří... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco vy, panenko, někde támhle nahoře u půdy v začouzené komoře plichtíte ty svoje fujtajbl mizerné polévky! Čestmír Řanda coby šéfdirigent francouzské kuchyně, monsieur Vatel, je výtečný. Škoda jen, že jej překrývá afektovaný Dvořák, který tady předvádí jednu ze svých nejtrapnějších exhibicí. Být po ruce lepší režisér, mohl to být vskutku parádní kousek. ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisér Sokolovský nechal Josefovi Dvořákovi velký prostor pro jeho improvizace a je to jenom dobře. Herec předvádí své umění ve stylu ústeckého Kladivadla a později Semaforu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama