Reklama

Reklama

Žraloci na s(o)uši

  • Malajsie SeaFood (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný film Žraloci na s(o)uši vypráví o dvou žraločích bratrech – malém Pupovi a velkém Juliovi. Poté, co pytláci ukradnou z jejich útesu žraločí vajíčka do gurmánských restaurací, rozhodne se malý Pup stůj co stůj zjednat nápravu a pln odhodlání se vydá na souš, do lidského světa, kam nikdy předtím žraločí ploutev nevkročila. Julius se však začne o osud svého malého brášky na pevnině obávat – a ve speciálním robotickém obleku, který kdysi společně sestrojili, se vydá na souš zachránit Pupa. A když už jednou vyleze na břeh, nenechá si rozhodně ujít příležitost zjistit, jak vlastně chutná opravdové suchozemské kuře – divoká žraločí jízda začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs, ta hodina a půl pro měla utrpením. Grafika byla příšerná, jak z nějaké počítačové hry. Lidi vypadali fakt strašně a když už nějakou rybu udělali obstojně, tak si s ní vůbec nevyhráli - s žádnými detaily. Ani třeba bubliny, když ryba vyplula a zamávala ocasem, takže vám to připadlo, že tak nějak pluje ve vzduchoprázdnu. Zvukové efekty taky dost časo opomíjeli. No a ten příběh taky hrůza. Asi chtěli napodobit Nema nebo co, ale vůbec se jim to nepovedlo, děj byl absolutně o ničem. Řekla bych, že se to může líbit leda tak dětem do tří let. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Animovaný příběh dvou žraločích bratrů, si pouští fantazii na špacír a žraloky na souš. Ovšem, že to nelze srovnávat s megarozpočtovými filmy od Disneyho a myslím si, že to ani tvůrci neměli v plánu. Taková jednohubka pro ty malinké diváky, neurazí ani nenadchne. (CZ dabing) Rozpočet : $4 miliónů, Tržby: $2,226 miliónů ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

... alebo hodina a pol utrpenia. Otrasná hudba (-1*), stupídne dialógy (-1*), slabý príbeh a vykradnuté postavy (-1*) a hlavne -1 hviezdička za to, že to nejaký blb, ktorý si myslí, že všetko animované priláka deti a zarobí peniaze, pustil do kina. Animáky mám veľmi rád, a popravde ešte sa mi nestalo, že by som sa pri nejakom takto nudil. Nikdy viac... 20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemo se podle všeho ještě nenašel, jinak si nedokážu vysvětlit, proč byl natočen takový film jako "Žraloci na s(o)uši". Z pixarovské klasiky to kopíruje tolik, až to vážně pěkné není. Navíc se připojují ještě další filmy jako "Past na žraloka" nebo "Slepičí úlet". Ano, co si asi film o žralocích a dalších rybách vezme ze "Slepičího úletu", co? Tak vězte, že právě ty slepice. Už tohle samo o sobě nabádá k tomu, aby si divák myslel, že s filmem bude něco v nepořádku. A také, že je. Je tu tolik dějových linií, až je to na tak krátký film neuvěřitelné. Sledujete jich tolik, že se vám zamotávají a myslím, že ani vaše děti z toho nebudou mít příliš velkou radost. Hodně postav, většina z nich přímo vypadla z "Hledá se Nemo", jiné trochu originální. Zmiňované slepice a chobotnice. O zápletce se rozpovídávat nebudu, i když tou hlavní je asi snaha zpátky získat vajíčka. Tedy ne syna, ale teprve zárodky. Všechno troskotá na tom, že animace je jednoduše příšerná a nedokáže ani špatný, nudný a zbytečně větvený příběh ozvláštnit. Já vím, člověk by měl být k malajskému animáku shovívavý, ale jaký má smysl dělat něco, co je desetkrát horší než filmy, které byly natočeny před téměř deseti lety? Když říkám horší, tak ve všech smyslech. Nepromyšlený příběh, který chce být velkolepý a velikášský, ale sám sebe není schopný ukočírovat. Animace, kde je všechno jak z gumy či slizu. Navíc tolik hluchých míst jsem v animáku snad v životě neviděl. Jako kdyby se místy skutečně nic nedělo a my jen sledovali nudný život pod hladinou. Ale k tomu stačí se potopit do jezera a člověk stejně nejspíš zažije více. Hodně zbytečný animák. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

zolo23 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je môj prvý ODPAD ktorý som uštedril animáku. Je to jednoducho hrôza, úplne všetko zle. Nechápem ako sa dá nudiť pri animáku, veď okolo filmu muselo byť kopec roboty ,ale to najhlavnejšie totiž scenár je jednoducho odfláknutý. Animácia je príšerná, hlavná postavička ktorá mala byť chutná na zožratie je totálne škaredá, nezaujímavá. Vrchol všetkého je hudobný doprovod, ktorý mi skôr pripomínal hudbu z B-čkových akčných filmov 80-tych rokov typu Martial Law alebo Amerického ninju. Dokonca bola dosť čudne používaná v pasážach kde sa vôbec nehodila a tam kde by sa nejaká skladba hodila vôbec nezaznela. Čistý amatérizmus a prúser na každom kroku. Bohužiaľ som divák, ktorý uznáva "veškerú" prácu filmárov, filmy zo zásady v strede nevypínam a tak som musel túto sračku v kŕčoch dosledovať. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

  • Studio Silver Ant vytvořilo první promo teaser k filmu již v roce 2001, celovečerní snímek však vznikl až o 10 let později. (Raztubyl)

Reklama

Reklama