Reklama

Reklama

Le Laboratoire de l'angoisse

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor / Komedie
Francie, 1971, 11 min

Obsahy(1)

Ve výzkumné laboratoři pracuje pohledná Clara, které se noc co noc dvoří uklízeč Antoine. Žena však zůstává vůči němu chladná i přes jeho veškerou snahu jí pomoci s výzkumem. Antoine se však nezdává, protože jeho srdce hoří velkou láskou, pro kterou je schopen udělat a přetrpět opravdu všechno. (SOLOM.)

Recenze (2)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné, i když ne moc nápadité, vtipné ani strašidelné. Deset minut stopáže to utáhne bez problému, ale to přece jen není tak obtížný úkol. Tim Burton by z toho udělal posmutnělou emo záležitost o posedlosti, tohle je jen taková rozverná taškařice. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady se Frantíci moc nevytáhli. Má jít o směsici komedie/drama a hororu, ale já se u toho zrovna dvakrát nebavil a ani nebál. Úlisný Antoine nebyl moc velký sympaťák a ani jeho kouřící ruka mě nedokázala pobavit. Vím že zamilovaný člověk je schopný udělat spoustu kravin, ale strkat ruky do nebezpečných látek by nemusel. No přiznám se, že jsem očekával nějaké odpadávající maso, obnažené kosti, ale ono nic. No teda až v samém závěru se tvůrci trochu pochlapili, ale ani to nestojí moc za řeč. ()

Reklama

Reklama