Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o lidech, kteří i přes nepřízeň osudu touží po pravém a láskou naplněném životě. Osmnáctiletá nevidomá Maruška (A. Krejčíková), která žije se svým dědečkem Vlastimilem (P. Nárožný), touží potkat svého prince a prožít romantickou lásku. To, že pravá láska kvete v každém věku, poznává i Maruščin dědeček, který potkává svoji dávnou lásku Libušku (E. Balzerová). Jsou jako dva mladí zamilovaní blázni. I Maruščin kamarád Honza (P. Vančura) si už někoho našel – zamiloval se do svého mladého kantora. To ale není po chuti jeho dominantní matce a úspěšné manažerce Zdeně (S. Stašová), která si usmyslí, že to tak nenechá… Aspoň, že Honzův táta Karel (O. Vetchý), bývalý ligový fotbalista, dnes údržbář na stadionu, má pro syna pochopení. Nečekaným propletením osudů všech hlavních hrdinů vznikne spousta humorných, absurdních, zapeklitých i dojemných situací, okořeněných jemnou nadsázkou a ironií. Přesně tak, jak se to stává i v životě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (440)

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad kam se podíváš. Česká televize a trapasácký producplacementy. Projďeme se s REDkou bez stativu. Udělejme si bordel v tom, co teď vlastně hýbe českou společností. Zakončeme to Romem, co není Rom. Slepicí co je slepice. Buznou co to do zadku rád má a super čuper odporným filmem plných odporných momentů. NE! Tohle fakt NE! Cieslar by se měl vrátit k nacistickým televizním filmům a nechat vše na pokoji. Heil. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

No byla to nuda no! Takovej malej pokus o vyrovnání se s menšinama, postižením, homosexualitou a těžkostmi života, ale mám pocit, že tuhle otázku otevřelo Horem pádem docela statečně, tudíž dělat to znovu a ještě v romantickém provedení byl trochu ústřel. Zvlášť, když u nás se tohle moc nenosí. Ale, duo Vetchý Stašová, jak už tu bylo řečeno, bylo geniální. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku. Žádná pecka, ale od propadáku je to ještě o nutný kus dál. Nejvíc překvapuje Aneta Krejčíková, jejíž proměna od striptérky z Poupat je nevídaná. Jenom možná škoda, že se tvůrcům "nepovedlo" angažovat do role cikána skutečného Roma, Maciej Cymorek je jen plakátový Rom(eo). Film drží nad vodou kumšt Petra Nárožného, naopak Balzerová pro mě představovala zklamání (což je předurčeno těmi drogami). Vetchý a jeho další debílek, Stašová opět jako domina. Vyhodit Hrušinského, který si Ulicí zkazil kariéru! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jak už se stalo takovým domácím zvykem, je to opět taková nepříliš humorná komedie nebo nepříliš vážné drama. Vděčné vedlejší postavy zastiňují ústřední příběhy mladých. Maciej Cymorek hraje Roma, přitom tak nevypadá, je herecké poleno a bohužel několikrát i zpívá. Ke konci se někam vytratí i humor a film chcípne. Tyhle hity prostě nejsou nic pro mne. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Dobrý podvečer, dovolte mi krátkou obhajobu tří hvězd, což považuji za průměr. V tomto případě je to hezký, takový lepší průměr. Ale nic víc. Milan Cieslar vyskočil ze škatulky televizního rejži a poprvé se pustil do lítého boje s romantickou komedií. A když nepočítáme pohádky a povídku s Donutilem, je to jeho první komedie vůbec. Nevyšla úplně zle, je však nutné si uvědomit, že množství jednotlivých "lásek" zde netvoří mozaiku příběhů, ale jen křoví ústřednímu páru. Děj filmu (i humor) je prvoplánový, jednoduchý, předvídatelný. Škoda. Přesto zvažuji přilepit ještě čtvrtou hvězdu - a to za dokonalou Anetu Krejčíkovou!! Neuvěřitelný talent. Mějte se neuvěřitelně - filmově :-) Woo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se i ve Fakultní nemocnici v Motole. (Winster)
  • Po televizní premiéře snímku byla Aneta Krejčíková v jednom rozhovoru dotázána, zda se dívala. Přiznala, že ano, ale jelikož je velmi sebekritická, výsledek je příliš nepotěšil. (Olík)

Reklama

Reklama