Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina priateľov sa raz do roka stretne a zaspomína si na doby minulé. Tentokrát sa vyberú do lesa, do chatky na samote, kde ich nebude nič rušiť. Ich spomínanie na školské časy, popretkávané alkoholom, sexom a kadečím iným, preruší príchod nezvaných návštevníkov, záhadných bytostí z ďalekého vesmíru. (beso74)

Recenze (14)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Strašné. Strčiť do moderného lacného hororu mimozemšťanov je asi tá najhoršia možná kombinácia aká existuje. Partička mladých na chate v lese, tajomné svetlá, marťania - ktorých ani poriadne neukázali, pretože všetky scény boli v tme, a ešte aj s rozmazaným obrazom a bez gore... nie, takto to naozaj fungovať nemôže. Horor pre kojencov. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady levných filmů o chatě v lesích kde poblíž není civilizace a tuhle zapomenutej domeček si zrovna vyhlídly mimozemšťani. Víte co mě nejvíce na těhlech filmech sere? To že tu nikdy není vysvětlení proč zrovna takovej malej bezcennej dům. Tady se vysvětlení taky nedočkáme. Navíc je film totální sračka a když to říkám já tak už to něco znamená protože filmy s mimozešťanama většinou nadhodnocuju. Tohle je skoro amatérská břečka na noční vysílání, efekty jsou nulové, herci příšerní a kostýmy jsou taky dost slabý, takové hodně gumové. Slabota. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických lidí se sejde v lese... a všechny postupně unesou mimozemšťani, protože jsou dost retardovaní na to, aby furt lezli ven, trhali se od party a vůbec dělali všechno pro to, aby k tomu došlo. A u toho afektovaně ječeli jako buzny (i když počkat, minimálně dva buzny skutečně jsou). Tenhle film je nezvládnutý snad po všech stránkách. Laciná minizápletka v podobě sváru mezi hlavním párem, dementní dialogy, přehrávání herecky nepříliš obdařených figurek, divní ufouni, ničím nepřekvapující závěr. Prostě fuj... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel se po čase sejde a na v lesích opuštěné chatě si chce zas jednou užít alkoholu, drog a bouřlivého sexu. Po nějaké době se mezi nimi začínají objevovat první rozepře (ta je těhotná, ta podvádí tu s tím, a tak dále) - ale vše je rázem zapomenuto, když po noční světelné show na obloze spadne jeden z meteoritů poblíž chaty. Někteří jedinci posilněni alkoholem mají skvělý nápad jej jít prozkoumat... Ajaj, tak toto byl průšvih. První půlka filmu ještě docela šla, pokud se člověk oprostí od toho, že se vlastně chtěl koukat na sci-fi horor, a přijme fakt, že většina z účastníků (zájezdu) víkendu jsou prostě kokoti. Jenže jak se na scéně objeví mimozemšťani resp. spíš neobjeví, a jen se o nich mluví, a navíc se účastnici začínaj chovat jako ještě větší kokoti, tak kvalita filmu směřuje přímým směrem k Odpadu!. Scifi film o vraždících mimozemšťanech, kde je mimozemšťan vidět snad jednou, a to ještě na rozmazané fotce na displeji foťáku, to jsem ještě neviděl (to už možná více je vidět na posteru k filmu).. ()

IGNI 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťany mám rád, ale film byl dost o ničem, provařený téma domu o samotě v lesích. Proč tedy tři hvězdičky? Posledních zhruba 10 minut filmu mi přivodilo mrazení po těle. Celý film vidíte jen změněné osoby a u poslední konečně uvidíte to experimentování emzáků, kterým prošli všichni změnění lidé, řekl bych velice zručně a marzivě zobrazené. Pokud by místo filmu udělali krátkometrážní dílo přesně zobrazující posledních 10min bylo by to mnohem lepší. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Clare ve státe Michigan v USA. (Terva)

Reklama

Reklama