Reklama

Reklama

Beethoven's Christmas Adventure

  • Slovensko Beethovenovo vianočné dobrodružstvo (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Z Beethovena (hlas Tom Arnold) je veľká filmová hviezda, ktorá prichádza do mesta, aby sa tu zoznámila s chlapcom z reklamy menom Mason (Munro Chambers). Kým Mason pripravuje Beethovenove nové fotky a fotí aj neznámych okoloidúcich, Beethoven zazrie na oblohe Santove sane, v ktorých sa vezie elf Henry (Kyle Massey).Sane havarujú a Henry pritom stratí kúzelný Santov vak na hračky. Našťastie sa zoznámi s Beethovenom a Masonom, ktorým sa predstaví ako elf zodpovedný pre výrobu hračiek, hoci v skutočnosti sa stará iba o stajne. Spriatelí sa s nimi a poprosí ich o pomoc v hľadaní kúzelného vaku. Ten sa medzitým dostal do pazúrov chamtivých podvodníkov, ktorí na ňom chcú dobre zarobiť. Mason, Henry a Beethoven sú teraz jediní, ktorí môžu získať vak späť, zaviesť sane späť k Santovi a zachrániť tak Vianoce. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Čoklomanie posedmé. Oh. Ani jsem se nechtěl koukat, ale zásluhou mého malého bratránka jsem to prostě musel jít přetrpět. A hele - ono se na to dá koukat! A nejenom to! On je to nejlepší díl série. Fakt to přerostlo scénářem i muzikou jedničku, dvojku, trojku, čtyřku, pětku i šestku. Prostě bernardýn mluvící navlečenej jako Santa boduje. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nedostal jsem ani jednou psi pomazlení ani psí radost začátek chápu ale pak to mělo znamenat co a tohle hokus pokus vánoce atmosféra hoven. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Beethoven se dočkal již sedmého filmu, tentokrát se jedná o film vánoční, a je to kupodivu velice příjemná a zajímavá podívaná, která je dobře promyšlená, a na kterou se dá podívat, aniž by člověk musel kroutit hlavou, jak hluboko tato série již klesla. A na diváky filmu dokonce čeká jedna velká premiéra, Beethoven zde vůbec poprvé promluví lidským hlasem, a tvůrci toho dokonale využili. Jinak zde jde o to, že elf ze Severního pólu nedopatřením zapřáhne sobí spřežení a po cestě se mu povede ze Santových saní vypadnout a ztratit i Santův kouzelný vak na dárky, který shodou okolností najde sobecký podvodníček, který začne tyto dárky (hračky) prodávat a vydělávat na nich. A je na Beethovenovi a jeho přátelích (lidských i psích), aby Santův vak našli a zachránili Vánoce. Já jsem z výsledku absolutně nadšený, takový zajímavý film jsem totiž opravdu neočekával (zvlášť když si uvědomím, jak postupně série o Beethovenovi klesala na kvalitě), a i z toho důvodu uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama