Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Z lovu se stala prostě jen štvanice... absolutně sfušovaná třetí série tomu bohužel zasadila poslední hřebíček do rakve... Čemuž na pozitivním dojmu nepřídá ani dojebaný Cool náhlá změna dablerů... která vás prostě musí nasrat. Navíc ty hlasi se k těm postavám prostě nehodí.. Důvod proč bych to měl sledovat dál, vidím už jen v tom ... co sakra bude z těmi klíči/mapou? když už se to zase trošku pohlo vstříct hlavní dějové linii... nijak je to žalostné běda, běda... už to není ani vtipné, napínavé mysteriozní.... už to není vůbec nic.. V podstatě abych se přiznal.. teď už fandim jen Adalith... snat už bude té agonie brzo konec. Fandim a držim palce! :D Totálně prosranej potencionál... přesně tak: ()

Tirion odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to není zcela relevantní hodnocení seriálu, když hodnotím pouze pilotní díl, ale dál to sledovat nemůžu a zhnusen jsem natolik, že to hodnotit musím, abych své zhnusení vyjádřil veřejně. Tohle je pouze slátanina rádoby pop kultury dneška. Je to špatné, plné klišé a podprůměru. Scénář je komický, herci ho rozhodně dále neposouvají a jich samotných je mi líto. Tohle je pouze televizní loutka, znásilnění filmového umění a braní žánru a platformy seriálu jako rukojmí. ()

Reklama

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech zatím hodnotím lepšíma třema hvězdičkama. Po slabším druhým díle se začalo vše zlepšovat a příběh nabral na zajímavosti. Možná by se to chtělo více soustředit na mytologii seriálu než na jednotlivé příběhy. Ani hlavní hrdina není špatný a doufám, že se nějakým způsobem vyvine a nezůstane u vykuleného policisty, který zatím neví která bije. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál na pomezí kriminálky a fantasy se slušně propracovanou mytologií. Triky asi nepatří mezi úplnou špičku, ale koukat se na ně dá. Velkým plusem jsou skvěle napsané postavy ke kterým si dokážete dobře vybudovat vztah. Potěší, že se nezapomíná na starší zápletky, které někdy sice pokračují po dlouhé době, ale nezapomene se na ně. A navíc se seriál každou sérii zlepšuje. Edit. Alespoň během prvních čtyř sérií, ale i pátá pořád stojí za to. Série 1 - 75 % Série 2 - 80% Série 3 - 90% Série 4 - 95 % Série 5 - 90 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobré je, že se tvůrci ani herci neberou vážně. Námět je zajímavý, i když mu po smrti tety chybí propracovanost a vývoj. Ale jednotlivé případy jsou zatím zajímavé, návaznost na temné pohádky bratří Grimmů dobře udělaná, škoda jen nízkého rozpočtu, který neumožňuje větší triky. Nejlíp mé pocity ze seriálu popsal/a haushinkaa. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V záběru, kdy Monroe (Silas Weir Mitchell) a Rosalee (Bree Turner) připravují dům pro příjezd malého Kelyho a Adnalind, jsou v postýlce plyšáci. Konkrétně jde o vlka a lišku. Jde o narážku na postavy Monroa a Rosalee. (Folda95)
  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • Produkce seriálu spolupracuje s firmou Apple. Firma je zmíněna v titulkách a je možné si všimnout, že každý v seriálu má iPhone právě od firmy Apple. (tb_23)

Reklama

Reklama