Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Monroeovi rodiče se snaží napadnout Nicka, ale Monroe jim vysvětluje, že je to jeho přítel. Rodiče se s tím nehodlají smířit a odejdou. Rosalee nechce být příčinou rozbití jejich rodiny, ale to Monroe odmítá a ráno jede za rodiči do hotelu. Snaží se jim vysvětlit, že si Rosalee vezme i přes to, že s tím oni nesouhlasí. Otec je rozčilený, protože Monroe popírá své kořeny a tradice. Mezitím v Rakousku přijde za princem Viktorem Stefania Popescu a informuje ho, že už je do porodu jen pár dní. Sebastian o návštěvě Popescu informuje Renarda a ten je z toho nervózní. Uvědomuje si, že Adalind pracovala s Frau Pechovou, ale protože se jí vrací její schopnosti, znamená to, že Frau Pechová je mrtvá. Popescu chce jistě Adalind zradit a zprostředkovat dítě pro královskou rodinu sama. Renard nařídí Sebastianovi, aby se k Adalind dostal dříve než oni, a na večer mu sjedná schůzku s Meisnerem. Pak zavolá Adalind a řekne jí, že Viktor posílá agenty Veratu, aby ji odvedli na zámek, a on si je jistý, že odtud se Adalind už nevrátí. Řekne jí o Popescu, která ji zradila a pracuje pro Viktora. Doporučí jí, aby ihned odjela s Meisnerem a Sebastianem, kteří pro ni jedou. Meisner je s ní v pokoji, když přichází Verat a spolu s Adanlind je zlikvidují. Pak Adalind se Sebastianem odvezou a vysvětlí ji, že oba pracují pro Resistance, tak jako Sean Renard, a že Frau Pechová před časem nabídla Sebastianovi, že královské rodině prodá Adalindino dítě. Meisner se s Adalind ukryje v opuštěném domě jeho rodiny, zatímco princ Viktor si nechá předvést paní Popescu, protože ji podezírá, že ho zradila a pomohla Adalind utéct. Popescu ho však přesvědčuje o tom, že zrádcem je někdo z jeho lidí.

Mezitím: Policisté najdou na záběrech bezpečnostních kamer, jak Wildesheer krade auto, kterým jezdil, a jeho fotku ihned rozešlou. Správce parku najde v noci v lese rozdělaný oheň a dodávku, jejíž číslo odpovídá hledanému vozu. Nahlásí to, stejně jako druhé auto, které tu parkuje. Vzápětí se objeví Wildesheer, který už není sám, ale jsou dva a správce roztrhají. Policie pátrá po druhém voze. Monroe jde k Rosalee, u které je Juliette a řekne jim o Nickově případu – sérii vražd, kdy útočník oběti skalpuje. Monroea to celkem vyděsí a hned volá Nickovi, aby za ním přišel, protože Wildesheer je ve skutečnosti ještě horším druhem Wessena, než Nick tuší.

Monroeova matka se nesmířila s tím, že by měla ztratit syna, a tak s manželem neodjede. Zajde za Rosalee a chce vše urovnat. Otec nedojel na letiště a jel za Monroem, protože myslel, že by u něj mohla být matka. Opět se spolu pohádají kvůli přátelství s Grimmem, který sem zrovna jede, aby mu Monroe pomohl s Wildesheery. Otec se obává, že se Monroe těmto Wessenům nemůže postavit, protože ho zabijí. Monroe otce vyprovodí a pak Nickovi vysvětlí, že Wildesheeři budou chtít zabít jeho, Grimma, protože je to jejich nejsilnější protivník. Vědí o něm, a proto se sem scházejí. Monroe navrhne použít Nicka jako návnadu, v karavanu se vybaví zbraněmi a z knih se Nick dozví, že wildesheera zabije tím, že ho připraví o vlasy. Krátce nato je u přívěsu napadnou dva Wildesheeři, ke kterým se po chvíli přidá další. Nick s Monroem bojují a objevuje se tu Monroeův otec, který je sledoval, a pomůže jim. Nickovi se všem Wildesheerům podaří uříznout vlasy a oni zemřou. Pak jim otec poví legendu, že pokud se Wildesheeři vrátí na svět, přijde s nimi něco velmi zlého. V ten moment začíná Adalind rodit... Monroe, jeho rodiče, Rosalee, Nick a Juliette nakonec usednou ke společné večeři. (TV Prima)

(více)

Galerie (17)

Reklama

Reklama