Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Recenze uživatele evilmind k tomuto seriálu (1)

Grimm (2011) 

Oceňuju především to, že mezi množstvím show s nadpřirozeným elementem se Grimm snaží o jakous takous originalitu, tj. není plný předvídatelných a známých monster - což kromě možná Lost Girl dneska už nikdo nedělá. Jinak je ovšem ten koncept samotný divný, Grimm nemá žádou zvláštní schopnost s monstry bojovat (tudíž nedává smysl proč se ho bojí), a bez toho, aby si běžel v každé episodě pro tahák do přívěsu, ani netuší, co stojí proti němu. Navíc cast postrádá vnitřní chemii, především ten asijský policajt tam ční jako nějaká komická figurka, které na poslední chvíli sebrali z úst vtipy. Sympatická je od první episody snaha o jakousi temnou linii v pozadí, ale ani ta opět díky faktické bezmocnosti Grimma nedává smysl... Škoda, ale jako na oddechovku se na to dívat dá. ()

Reklama

Reklama