Reklama

Reklama

Geulreobeu

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Stárnoucí baseballová hvězda Sang-nam Kim (Jae-yeong Jeong) má potíže svůj ústup ze slávy přijmout a proto se už po několikáté opije a dostane do rvačky. Aby napravil svou pošramocenou pověst u vedení klubu, rozhodne se ho jeho manažer poslat jako trenéra baseballu do venkovské školy pro sluchově postižené. Sang-nam z vývoje situace není ovšem příliš nadšený - tým má sotva dost hráčů, aby mohl vyjít na hřiště, nikdy nevyhrál žádný zápas a má k dispozici jediného nadhazovače. Proto ani jeho přístup není zpočátku nikterak pozitivní. Postupem času se ale situace obrátí k lepšímu, když u celého týmu vidí opravdový zápal pro hru. (Sykon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Film o týmu hluchoněmích baseballistů které přijde trénovat bývalý vynikající hráč, který je ale zároveň velký problémista. Je to natočené hezky ale ta délka... Klidně by to mohlo být o hodinu kratší. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Glove má tak trochu problém s délkou - ne že by se to nedalo skousnout, ale na obyčejné sportovní drama je to chvílemi dost utahané. Nedá se sice říct, že by vysloveně nudil, ale zkrácení by neuškodilo. Co se mi tu ovšem líbilo, byla postava problémového hráče/trenéra a konfrontace jeho drsného přístupu s dosavadním "mateřským" přístupem té učitelky k chlapcům z baseballového týmu. Vyskytlo se tu i pár dobrých "nakopávacích" proslovů, překonání sebe samých i obětování se pro dobro týmu. Prostě takové ty klasické ingredience sportovních filmů, které tady byly naštěstí dobře namíchány a hlavně dobře dávkovány, takže jejich míra nepřekonala přijatelnou mez. Celkově je tak Glove natažený, slušně udělaný sportovní film, nic víc nic míň. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama