Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velkém rockovém festivalu pořádaném v přístavu v Sydney se nadšení brzy změní v hrůzu, když se davem šíří vysoce nakažlivý virus pojídající lidské maso. Zanedlouho se celé město ocitá v nouzovém stavu a úřady se urputně snaží potlačit vznikající paniku. Zejména ve chvíli, kdy se hlavní policejní lékař Jim Quinn (Grant Bowler) dozví, že epidemie nevznikla náhodně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který splnil požadavek: zabít čas a uspat. Čekal sem spíš zombie akci, v tomhle ohledu hodně zklamalo, ale i tak byly scény sugestivní dostatečně. Ve srovnání s podobnými filmy, kterých sem viděl však pomálu, je to spíše podřadné. Nic, co by vyloženě překvapilo. (Co taky dnes vymyslet, že?) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemám rád lodě a neplavu, jsem tunelář........ Cobra Zone a její koncert na Rock island, kdo by nechtěl vidět ? Virus si nemohl najít horší místo. Panika může začít. CITÁT - Prosííím, já chci domůůů !!!..... Bude se zde zvracet černá krev. A ani se nedivím, z některých koncertujících skupin bych osobně taky zvracel. A si tak do čtyřicátý minuty se to dalo snést. Pak už se jen opakuje zvracení. CITÁT - Jsi v zóně smrti....... Cobra Zone ? No já je vlastně nemám rád. Vykašleme se na zbraně hromadného ničení, jedna polévková lžíce vyhubí celé město, tomu se říká bioterorismus. CITÁT - Doufám, že ten virus vypukne v parlamentu. Čekal jsem, že to bude lepší, ale celkem se na to dalo koukat. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla strašně ale strašně unylá blbost, kde jsem prosil boha aby film už skončil. Fakt nechápu co si tvůrci od filmu slibovaly, vždyt i oni musely vědět co točej za sračku. No nic herci jsou totálně na nic a dialogy jsou na úrovni školky, občas je tam pokus o humor kterej ale naprosto selhává všude. Tohle se prostě nepovedlo. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

No nemyslím, že by to byl zas až takový průser. Nicméně se jedná o příběh 100 x omletý a zase zrecyklovaný. Já vím, že v daném žánru takřka není možné přijít s nějakou zásadní inovací, ale filmaři se snažili, o to nic, ale ani super vir z laboratoří AVP ( alien vs predátor ??? ), ani armáda a ani průměrně přiblblé charaktery, nepomohli k vyššímu hodnocení. 35 % ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Jsou určité capiny, které se natočí, člověk vzdechne, a řekne si: "no hrůza". Ovšem Panika na Rock Island byla opravdu ralita. Nejenže to byo béčko jak vyšité, ale ten pokus o záchranu dobrého filmu, byl zmarněn hned při prvních minutách. Ani nevím proč ta jedna hvězda, snad můžu říct, za odvahu a pokus něco takového vypustit =) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama