Reklama

Reklama

Signatune

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Francie, 2007, 4 min

Obsahy(1)

Videoklip ke stejnojmenné skladbě francouzského hudebníka vystupujícího jako Dj Mehdi z jeho třetího alba Lucky Boy. Jako hlavní postavu režisér Gavras obsadil svého kamaráda z dětství Oliviera Barthelemyho, jemuž dle vlastního prohlášení „ušil tuto roli na míru". (J.Connor)

Recenze (6)

Othello 

všechny recenze uživatele

Krásná instruktážka o tom, jak je společnost nemocná. Blbý je, že jsem nějakou dobu bydlel pod strahovskym stadionem, kde podobný mecha honírny skutečně probíhaly. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Jedno malé šedé město plné šedých lidí, kteří si dokazují, kdo ho má většího. Dokonale přízemní, ubohé a přesto je důležité, kdo vyhraje. Je to střed vesmíru a pokud tentokrát náš hrdina nevyhraje, tak bude konec světa. Asi nechápete, ale toto je na světě opravdu důležité :-). ()

Marla Singer 

všechny recenze uživatele

Romain Gavras je autorem mých nejhorších urbanistických můr. Zoufalá touha se okázale předvádět (svaly, trofeje - detail na poníky, matelíza, barevně sladěné potahy, VELKÉ rádio), když se pod karoserií ukrývá křáp, který by jen stěží prošel technickou, zkrátka překračuje moje chápání. Nezbývá než čekat, až mě stejně nabušená (na těle i na autě) chudinka sundá na přechodu. ()

Reklama

Reklama