Zajatci předměstí (TV seriál)
Suburgatory
Komedie / Rodinný
USA, 2011, 22 min
Ken Whittingham, Alex Hardcastle, Michael Fresco, Adam Davidson, Elliot Hegarty, Julie Anne Robinson, Phil Traill, Gail Mancuso, Peter LauerHrají:
Jane Levy, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Allie Grant, Alan Tudyk, Maestro Harrell, Jay Mohr, Gillian Vigman, Thomas McDonell, Deena Dill, Gloria Votsis, Alicia Silverstone, Sundra Oakley, Landon Ashworth, Chloe Bridges, Jesse Heiman, Lilly Roberson, Kate Micucci, Jake Richardson, Ellen Woglom, Hayes MacArthur, Dan Byrd, Michael Lerner, Wilmer Valderrama, Robin Givens, Michael Adler, James Lipton, Tj MyersObsah
Otec George Altman se sám, uprostřed velkoměsta, snaží co nejlépe vychovat svojí šestnáctiletou dceru Tessu. Ovšem když v její ložnici najde krabičku kondomů, dospěje k rozhodnutí přestěhovat jí do zdravějšího prostředí na předměstí...
Dokonale posekané trávníky, katalogové domy, pomluvy, plastické operace. Vítejte na předměstí, pro mnohé vysněný ráj. Ovšem v očích dospívající dívky, transplantované sem z New Yorku, je to peklo na zemi, nebo spíše předměstský očistec. Šetnáctiletá Tessa, v motorkářských botách a s velkým batohem, se dokáže bez problémů pohybovat velkoměstskou džunglí, ve které vyrostla. Takže když jí otec přestěhuje do "zdravějšího" prostředí, zažije kulturní šok. Tessa přichází jako osamělý chodec do světa, v němž jsou všichni vozeni matinkami v nadupaných SUV. Ona nemá ani jedno z toho - vyrůstala jen s otcem, a tak to měla ráda. Změní Tessa předměstí, nebo tohle místo změní jí? Bude zde této dvoučlenné rodině lépe? Rodinný komediální seriál Zajatci předměstí doporučuje nesoudit sousedy, dokud nejsme jedním z nich. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)
KevSpa
Pilot: Zatím to vypadá vcelku zábavně, alespoň místy. Prostě taková průměrná komedie, které na zajímavosti dodávají hlavně herci - Jeremy Sisto a Alan Tudyk (i když ten tu moc prostoru nemá). / Ze Suburgatory se vyloupla celkem příjemná oddechovka, která nemá větší ambice, ale cynický pohled hlavní hrdinky na "dámičky" z předměstí má své kouzlo.(2.10.2011)
McClane
Hodnocení pilotu: Opravdu povedené! Velice sympatická hlavní hrdinka, vtipní herci a herecky v dalších rolích a předměstí plné stepfordských paniček. Jen se obávám, aby nosné téma (všichni na předměstí jsou hlupáci) bylo dostatečně silné. 80%._____Po osmi dílech ubírám hvězdičku. Škoda. 65%.(10.10.2011)
MoiJe
S1. Prva cca polka serie ma bavila viac ako druha.(17.5.2012)
IQ Tiqe
Dcera se s tátou odstěhují na předměstí, kde oba trpí mezi spoustou snobů, nafintěných paniček, plastik apod. nesmyslů, které nemám rád. Kdybych to chtěl srovnat např. s letošním Awkward (byť jsou oba seriály o něčem jiném), tak přestože i tehle dost stojí na hlavní hrdince (která mi mimochodem taky připomíná Emmu Stone), tak ta není takový tahoun jako Jenna v Awkward. Takže po prvním díle vidím jistý příslib zábavy, ale odrazuje mě zasazení děje.(29.9.2011)
6thSun
Příjemný seriál, který kromě dobrých fórků vyniká ústřední dvojicí, jež představuje charismatický Jeremy Sisto (Odpočívej v pokoji) a nekonečně půvabná Jane Levy. 70%(29.10.2011)
dwdb
Hlavná hrdinka pripomína Emmu Stone :)(1.10.2011)
Sagara
Po 2 broke girls ďalšie príjemné prekvapenie medzi novými sitkomami. Síce nedosahuje takej kadencie vtipov a ani celkovej vtipnosti, ale je to milé vtipné prijemné so skvelou hlavnou hrdinkou a výbornými vedľajšími hercami ako Alan Tudyk, a bývale SNL hviezdy Ana Gasteyer a Chris Parnell(20.10.2011)
jasiska
Ok, toto je jeden z tých seriálov, kde zoberú vlastnosť/aspekt človeka alebo skupiny ľudí a dovedú ju ad absurdum, až je z toho vlastne karikatúra. Ale vtipy sú podarené a Jane Levy je neskutočne sympatická, čiže určite pozerám ďalej.(3.11.2011)
Loooki
Panoptikum predmestia BIJATCH!!!Hodnotené po I.sérii.(2.11.2011)
Elbarto08
Počkal jsem si až do posledního dílu 1. série. A přidám se k ostatním - tu holku jsem ignoroval a místo ní jsem si vložil Emmu Stone, protože tahlecta Jane, nebo spíše scénáristi, ukradli veškerý styl hraní právě od originálu. Všechny hlášky, mimikry, chování, gesta. Ale dobře, ignoroval jsem to, jelikož humor tam byl, takovej, kterej mám fakt rád. Dalia by měla dostat nějakou speciálnu cenu Emmy, protože to, co předváděla, bylo naprosto úžasné! Miluju její skelný pohled a absurdní hlášky. A jelikož suburbs seriály miluji (vlastně znám jen tohle a zoufalky), hodnocení je vysoké(7.2.2012)
kysna
Pokiaľ hľadáte komediálny seriál, nie ste na správnom mieste. Ale ak potrebujete príjemnú (hoci sem tam až stupídnu) záležitosť pri ktorej chcete po ťažkom dni vypnúť a nerozmýšlať, toto by mohla byť tá správna voľba. Po prvých pár dieloch dávam 3* pre jeho občasnú stupiditu a preto, že Tudykovi tu venovali tak málo priestoru.(12.2.2012)
lmc
odpad!Stupidní, nezáživné, nevtipné, trapné a absolutně mimo realitu. Navíc jsou všechny postavy hloupé a necharismatické. Od ABC, které nám přineslo Modern Family, je to opravdu zklámání...(23.10.2011)
jasanka
Nee, já myslela, že období takovýchto názorově černobílých seriálů je už za námi. Názory, že každý, kdo nosí růžovou a chodí do solárka, je hloupý snob, a ten, kdo nosí tričko, džíny a má všechno na háku, je úžasně inteligentní - na to se vážně nedá dívat. Seriál dovedený zbytečně do extrému, po třech dílech končím.(3.11.2011)
ArNEtis
Další nový komediální sitcom z řady ABC. Neurazí ale nic moc závratnéo to není.(30.1.2012)
Studko
Seriál slabší, občas je to celé akési prepálené, ale Jane Levy je neskutočná kočka a hrá super, takže asi tomu dám šancu aj druhú polku série :)(22.12.2011)
Dashiella
Po prvej sérii, jednoznačne sa vždy teším na nové diely, aj keď to niekedy neodsýpa úplne úžasne, hrozne ma bavia postavy a zápletky.(17.5.2012)
Leeslie
Aneb jak by to dopadlo, kdyby se Emma Stone z Easy A odstěhovala na Wisteria Lane. Pilot celkem povedený, vtipný, mám rád drzé hlavní hrdinky podobné Veronice Marsové. I tak nedávám seriálu velkou šanci, seriál je sice povedený, ale podobný formát nebude pro konzumní diváky moc přitažlivý... EDIT: V dalších dílech kvalita bohužel hodně klesá, škoda...(2.10.2011)
Khumbac
Takovej seriál u nějž mozek vypne a jen tupě zíráte, odpočíváte. Divíte se zpusobu života američanů. Ani to neurazi a svym zpusobem vrátí do dětských let. Hlavní hrdinka ma prirozenou krásu, kdežto její spolužáci přirozenou NE-krásu.(30.3.2012)