Reklama

Reklama

The Dead and the Damned

  • USA Cowboys & Zombie

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, ostřílený pistolník a lovec lidí, musí splnit poslední úkol, a to chytit násilnického indiána a dostat za něj tučnou odměnu. Nalíčí proto na něj past, při které mu bude asistovat mladá prostitutka. Jenže mu zasáhne do plánu jedna nečekaná událost - horda vražedných zombie. Nezbývá mu nic jiného, než se rychle dostat z města než bude pozdě. (topr harley)

(více)

Recenze (13)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE LOVEC LIDÍ?“... ,,CO SE TÝČE JEHO, JSEM SPRAVEDLNOST!“..... /// Tenhle cizinec z hláskem eunucha je ,,prefíkaný“ a trable má jen tehdy, když si je způsobí sám. Jo a je kapku na prachy. Zrovna vyfasoval novej džob: chlípnýho indiána ,,za litr“... Když předem počítám s tím, že budu čumět na ,,ujetou“ (možná) trapárnu, nebudu řvát, že je to ujetá trapárna. Maximum efektů obstará chlápek s ukousnutou rukou (a později s nohou) v rukou, spěchající za holkou s kozama (odhalenýma) – ty kozy jsou pravý (aspoň doufám…takový do ruky…). A tak zamilovanej lovec odměn, zamilovanej indián a bejvalá návnada střílej, sekaj a zase střílej, co to dá. Škoda, že to asi tak v půlce ztrácí punc ,,výjimečnosti“ levnýho zábavnýho béčka. Ale není tu stupidní chování. Jen hloupej scénář. Ovšem tak už to chodí, když se do westernu serou NOVÝ VĚCI. Nečekejte nic a možná se i pobavíte. Navíc 81 minut – pche, i se zombíkem v prdeli! ... 2a½!... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád se koukám na kozy. 2.) Rád se koukám na levňoučký, nepřeceňující se filmy. (Ideální je, když je hlavní hrdina vykleštěnej.) 3.) Chystám se na západ. Prej je to tam poslední dobou divoký? 4.) Thx za titulky ,,ametysa“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

U Zombíků docela dobré masky, ale jinak všechno amatérské, bez špetky napětí, hlavní hrdina - tvrďák s vykleštěným hlasem, prostě tragédie. Ke všemu jsem si myslel, že budu koukat na film Cowboys & Aliens, film má podobný název Cowboys & Zombies ! 20% za masky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zabávam sa rád, takže zombíkov na divokom západe som predsa nemohol odmietnuť. Hlavní hrdinovia - ostrieľaný pištoľník, krásna mladá prostitútka a hľadaný indián - musia spojiť svoje sily proti horde zombíkov, pričom nákaza tentokrát vzišla z akéhosi zelenkavého meteoritu. Masky boli pekné, krvavé a akčné je to celkom dosť, takže vlastne ani nemám čo vytknúť. Vtipné béčko, ktoré slúži akurát na oddych a spríjemnenie večera a na nič sa nehraje. Plus perfektná záverečná tretina! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si od toho vzhledem k názvu (který zní jako parafráze na Cowboys and Aliens) a zaručené brakovosti mnohé neslibovala. Ono dobrých filmů, ve kterých si partička amatérů hraje na poldy, vojáky, či v tomto případě na kraví hochy, moc nejni, takže jsem si to pustila de facto jen proto, že mi bylo trapné smáznout to z disku bez sebemenšího mrknutí. A kupodivu jsem docela překvapená, né že by šlo o nějaké veledílo, ale není to vůbec tak špatné, jak bych čekala, ikdyž ani né tak špatné, aby to bylo dobré, ale má to pár nechtěných fórů, u kterých jsem musela vyprsknout smíchy (když nechcete aby vám zatčený utekl, připoutejte ho pouty k tenké větývce a dělejte, že je to v pořádku), docela pěkné zombíky (především zombice na cca hodině filmu se vyvedla) a pěknou blondýnku v hlavní ženské roli (ikdyž i ošklivého drsňáka s přitepleným hláskem po jejím boku). Sice si za čas sotva vzpomenu, že jsem tuhle pitominku viděla, ale teď jsem to zkoukla bez jediného zmáčknutí rychloposuvu... A to je u takového "céčka" poměrně úspěch. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Viděl jsem daleko horší zombie horory. Tento byl lehký nadprůměr, s příjemným prostředím a dobrým dějem. Nejvíc mě však zaujala hudba, která mě už od samého začátku chytla. Samozřejmě se jedná o béčko, tudíž nemá cenu očekávat skvělé efekty, ale já jsem rozhodně spokojený... 5/10 = 55% ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Další drsná zombie akce, hlavní klaďas, ostřílený pistolník a lovec lidí (s totálně homo hlasem) musí udělat poslední kšeft a to chytit násilnického indiána a dostat za něj tučnou odměnu. Nalíčí proto na něho past, při které mu bude asistovat mladá prostitutka. Jenže mu zasáhne do plánu jedna nečekaná událost a to horda vražedných zombie. Jo tyhle béčkové filmy můžu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z nějaké nepochopitelné iracionální perverzity, snad metafyzického původu, jsem dal další kousek od Pereze, přitahován k jeho mizerným filmům jako moucha k lejnu. "Cowboys vs. zombies, to musím vidět!" A tentokrát jsem vcelku spokojený, tenhle úžasně fantasmagorický námět nedokázal příliš zmršit ani on ve svém teprve druhém filmu. Tedy dialogy jsou samozřejmě třeskutě blbé, přestřelky tragikomické, tragikomický je i kašpar v hlavní roli a samozřejmě se musely mihnout aspoň jedny silikonové cecky (v naprosto zbytečné scéně), ale zase mě bavil uvědomělý Indián, německý pistolník, výjimečně se mi líbila i Perezova hlavní herečka, levné triky byly roztomile špatné a nemrtví taky nebyli nejhorší. Pro fandy do pokleslého braku vcelku uspokojivá ukolébavka před spaním. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už úvodní mizerná přestřelka dávala tušit, o jakouže hovadinu v tomto případě půjde. A taky že jo. Lovec odměn, kterého zapomněli nadabovat, vyráží na lov Indiána a když už ho za pomoci šlápoty lapí, vpadne mu do cesty parta vesničanů otrávená kryptonitem. Vypisovat, co všechno bylo špatně, nemá asi cenu. Příšerný bylo prakticky všechno. Režisér si toho byl pravděpodobně vědom a tak se snažil čas od času ukazovat kozy. Hlavně kvůli nim tomu nedám odpad. Dalším důvodem jsou relativně solidní masky a také fakt, že to místy fungovalo jako parodie, ale i tak pro mě film zůstává další ze zombie zbytečností. 15% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Na laciné westerny si poslední dobou dávám pozor, pač kupříkladu A Cold Day in Hell byla hovadina přímo mamutích rozměrů. Nicméně pokud se to vezme jako úsměvné béčko, které si na nic jiného nehraje, nemám vůbec nic proti. Zombíky na divokém západě jsem myslím ještě neviděl a tak jsem se na tenhle film docela těšil, pač jsem tušil řádné gore a taky že jo! :-) Pomineme-li děsně plytký příběh, který ale rámcově s daným žánrem tak nějak koresponduje, je tento film ve výsledku docela povedený a co se týče namaskování samotných zombíků, nezadá si myslím ani s bohatší konkurencí. Navíc tam děvčata běhají nahoře bez, takže co naplat. :-) Jedinou výtku bych měl k hudebnímu doprovodu, který je v některých scénách vyloženě rušivý a alespoň mně to břinkání klavíru lezlo silně na nervy. Ale jinak za tři a plným právem. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

...co jsem komu co udělal, Kovboje s vetřelcama jsem ještě přežil,ale tuhle trapnou hnojem smradlavou špínu, nepřekousnu! Prosím všechny smyslu zbavené "tvůrce" zombie amatérský "klipů", jděte do pr.... ! ()

Sasakr 

všechny recenze uživatele

Podobný nesmysly můžu, ale tohle mě prostě nudilo. Pravdou je, že zombíci měli slušné masky a díky zvukům z nich celkem šel strach. Přesto se o nějaké tíživé atmosféře, kterou mám na zombie apokalypsách tak rád, hovořit nedá. Jinak nevím, co tu všichni máte s tím hlasem hlavního hrdiny, nemůžou všichni mluvit jako Clooney :-D Mně to tedy vůbec při sledování netrklo. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená hovadina - i když ve finále hodně jako počítačová hra. Výběr herců je ovšem tragédie, no naštěstí toho moc nenamluvěj. Slepá (!) zombice je ovšem novinka. Bod za masakrální důslednost. ()

Reklama

Reklama