Reklama

Reklama

Když se pokřivená minulost jednoho policisty vrací, aby ho dostala, dokáže udělat správnou věc, nebo podlehne výhrůžkám svých nebezpečných známostí? Před rokem byl zkorumpovaný policejní detektiv Callahan (Stephen Dorff) postřelen při drogovém zásahu, který se vymkl kontrole. Neznámý člověk ho zachránil a dal mu šanci napravit svůj život. Když se ale nakonec tento člověk objeví a chystá pomstu proti mužům zodpovědným za sérii útoků na mladé ženy v místním strip klubu, Callahan musí zakročit a najít útočníka, aby utajil, že byl v minulosti sám do těchto zločinů namočen. Jeho úporná snaha najít útočníka a zakrýt tak své stopy ho přivádí do světa násilí, lstí a podvodů. Dokáže být „dobrým poldou“, vystopovat útočníka a přitom si udržet dobrou pověst? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Film na odpis teda ne uplne dokoukat jsem to zvladnul ale nebavilo mne to pomaly az nulovy tempo nic moc herci nekolikrat omletej pribeh proste takovej tuctovej policajtskej film u mne slaby 2* podprumerny snimek ktery uz za dalsi shlednuti rozhodne nestoji ale oplati se na nej podivat aspon jednou aby divak tak nejak vedel jak presne vypada zanrove nezajimava rutina a potom si o neco vic vazil tech i lehce nadprumernych neodbitych kousku ktery prichazeji z necim novym tenhle totiz mezi ne rozhodne nepatri ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dnes nastal den, kdy zemřu......... Příběh zkrachovalého policajta, který nemá moc dobrou minulost. Vyléčený alkoholik se snaží vrátit na správnou stranu zákona. Příběh je plný flashbacků, které vás vedou až k samotnému konci (začátku) Případ je každou chvilku jasnější a jasnější, ale udržuje si to správné tempo. CITÁT - Bez některých lidí na světě by bylo lépe........... ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oldschoolová kriminálka, která ovšem nezklame ani nenadchne, takže opět zůstávám s hodnocením někde kolem průměru. Pravda je, že herecký obsazení by si zasloužilo lepší podívanou s vyšším hodnocením, no tady se holt budou muset všichni spokojit jen s tímhle. Chvílema je to totiž dost utahaný, chybí tomu spád a celkově se ze zajímavé zápletky dalo dostat víc. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen hvězdné obsazení nestačí, což nedávno potvrdil snímek Mládeži nepřístupno. Officer Down má k dispozici také astronomické obsazení, nicméně herci patří do o dvě ligy nižší hvězdné kategorie. Proto se dala očekávat příjemná "direct to video" oddychovka. Zůstalo však jen u očekávání. Brian A. Miller měl pár "hvězd" sice k dispozici už ve svém předchozím filmu Dům u vycházejícího slunce, ale u obsazování Officer Down šel ještě dál. Dosáhl tak alespoň o něco lepšího výsledku. Pokud to podobnou cestou půjde dál, za několik let by už opravdu mohlo jít o příjemnou "direct to video" oddychovku. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený a tempem pomalý film, který je víc než policejním thrillerem dramatem. Kdyby tenhle film vznikl v jiné době a hrál v něm Alain Delon, lidi by ho vzali na milost asi víc. Takhle je pomalé tempo a jistá nedůslednost tvůrců, kteří se nemůžou rozhodnout jaký žánr točí, snímku spíš na škodu. Co se týče skvělého obsazení, je škoda, že tam nejsou známá jména víc. Většina herců se ve filmu jen mihne a na jejich rolích je vidět, že strávili na place jen pár dnů, i když se vám snaží rejža díky vyčůranému střihu namluvit něco jiného. Tohle je prostě film Stephena Dorffa a zbytek rolí jsou svou velikostí spíš camea. Ale aby nedošlo omylu, všichni hrajou skvěle, takže si po téhle stránce nemůže žádný divák stěžovat. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama