Reklama

Reklama

Když se pokřivená minulost jednoho policisty vrací, aby ho dostala, dokáže udělat správnou věc, nebo podlehne výhrůžkám svých nebezpečných známostí? Před rokem byl zkorumpovaný policejní detektiv Callahan (Stephen Dorff) postřelen při drogovém zásahu, který se vymkl kontrole. Neznámý člověk ho zachránil a dal mu šanci napravit svůj život. Když se ale nakonec tento člověk objeví a chystá pomstu proti mužům zodpovědným za sérii útoků na mladé ženy v místním strip klubu, Callahan musí zakročit a najít útočníka, aby utajil, že byl v minulosti sám do těchto zločinů namočen. Jeho úporná snaha najít útočníka a zakrýt tak své stopy ho přivádí do světa násilí, lstí a podvodů. Dokáže být „dobrým poldou“, vystopovat útočníka a přitom si udržet dobrou pověst? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený a tempem pomalý film, který je víc než policejním thrillerem dramatem. Kdyby tenhle film vznikl v jiné době a hrál v něm Alain Delon, lidi by ho vzali na milost asi víc. Takhle je pomalé tempo a jistá nedůslednost tvůrců, kteří se nemůžou rozhodnout jaký žánr točí, snímku spíš na škodu. Co se týče skvělého obsazení, je škoda, že tam nejsou známá jména víc. Většina herců se ve filmu jen mihne a na jejich rolích je vidět, že strávili na place jen pár dnů, i když se vám snaží rejža díky vyčůranému střihu namluvit něco jiného. Tohle je prostě film Stephena Dorffa a zbytek rolí jsou svou velikostí spíš camea. Ale aby nedošlo omylu, všichni hrajou skvěle, takže si po téhle stránce nemůže žádný divák stěžovat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Co je s Tebou, tati ?? Nemůžeš pět minut nebejt policajt ??" ;) Při vší úctě k mému oblíbenci Stephenu Dorffovi, ale tohle, kurva, není ani náhodou Callahan Clinta Eastwooda ze série Drsného Harryho, tenhle Callahan je totiž jeho naprostou karikaturou. Polda, který se snaží vypít si a vyfetovat díru do hlavy, aniž bychom se dočkali nějaké odpovědi ohledně důvodů téhle jeho motivace, zkorumpovanej polda, který to nejdřív musí "koupit" od černýho dealera, aby prozřel, začal abstinovat a věnovat se své krásné manželce a dceři, byť se mu to ne úplně daří, přičemž ani jedna z nich na něj není moc věrohodně nasraná.. ( ?? ) Miller dokázal naprosto zazdít solidní silný příběh, jemuž bych snad i odpustil všechny ty nesmysly, co jich jen ve scénáři bohužel je, všemi těmi nepochopitelnými a zbytečnými flashbacky z něj dělá utahanou rozvleklou sračku a střihačovu noční můru jako bič !! Těžko hádat, proč se tvůrci rozhodli film naprosto řemeslně zprasit, i když pravděpodobný záměr bychom mohli najít ve snaze vyvolat v divákovi dojem artovosti a hloubky, což se však nestalo.. Jen jste nás většinu zklamali, pánové !! Musím však ocenit ten příjemně silný zvrat a finální přestřelku společně s faktem, že jsem byl až do konce napnutý, jak to vlastně dopadne, což je však i na průměr zatraceně málo.. ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Známé obličeje nemají šanci sami od sebe udělat film dobrým i když nápad se zdá být zajímav. Chvílemi dramatické, to ano, tím i zajímavé, ale jinak naprosto snadno očekávatelný průběh děje. Trošku přitažené za vlasy, místy celkem nudné. Nicméně poslední dobou je téměř pravidlem, že film, který nese dobrá jména v titulcích, může být i silný podprůměr. Tento snímek sice není až tak na odpis, jako policajt Callahan v hlavní roli Stephena Dorffa, ovšem pro mě jen lehký nadprůměr s hodnocením dosažených 65%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný nápad a plno známých obličejů. Ani to samo o sobě ale nedělá dobrý film. Příliš se to vleče (i na pouhých 90 minut) a ačkoliv si děj hraje na zvraty, nudíte se. Nudíte se moc a vlastně je vám jedno, jak která postava skončí a proč. Možná kdyby to bylo lineárnější a odpustili si množství flashbacků... Ale existují i lepší Direct-to-DVD béčka ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oldschoolová kriminálka, která ovšem nezklame ani nenadchne, takže opět zůstávám s hodnocením někde kolem průměru. Pravda je, že herecký obsazení by si zasloužilo lepší podívanou s vyšším hodnocením, no tady se holt budou muset všichni spokojit jen s tímhle. Chvílema je to totiž dost utahaný, chybí tomu spád a celkově se ze zajímavé zápletky dalo dostat víc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama