Reklama

Reklama

Když se pokřivená minulost jednoho policisty vrací, aby ho dostala, dokáže udělat správnou věc, nebo podlehne výhrůžkám svých nebezpečných známostí? Před rokem byl zkorumpovaný policejní detektiv Callahan (Stephen Dorff) postřelen při drogovém zásahu, který se vymkl kontrole. Neznámý člověk ho zachránil a dal mu šanci napravit svůj život. Když se ale nakonec tento člověk objeví a chystá pomstu proti mužům zodpovědným za sérii útoků na mladé ženy v místním strip klubu, Callahan musí zakročit a najít útočníka, aby utajil, že byl v minulosti sám do těchto zločinů namočen. Jeho úporná snaha najít útočníka a zakrýt tak své stopy ho přivádí do světa násilí, lstí a podvodů. Dokáže být „dobrým poldou“, vystopovat útočníka a přitom si udržet dobrou pověst? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Co je s Tebou, tati ?? Nemůžeš pět minut nebejt policajt ??" ;) Při vší úctě k mému oblíbenci Stephenu Dorffovi, ale tohle, kurva, není ani náhodou Callahan Clinta Eastwooda ze série Drsného Harryho, tenhle Callahan je totiž jeho naprostou karikaturou. Polda, který se snaží vypít si a vyfetovat díru do hlavy, aniž bychom se dočkali nějaké odpovědi ohledně důvodů téhle jeho motivace, zkorumpovanej polda, který to nejdřív musí "koupit" od černýho dealera, aby prozřel, začal abstinovat a věnovat se své krásné manželce a dceři, byť se mu to ne úplně daří, přičemž ani jedna z nich na něj není moc věrohodně nasraná.. ( ?? ) Miller dokázal naprosto zazdít solidní silný příběh, jemuž bych snad i odpustil všechny ty nesmysly, co jich jen ve scénáři bohužel je, všemi těmi nepochopitelnými a zbytečnými flashbacky z něj dělá utahanou rozvleklou sračku a střihačovu noční můru jako bič !! Těžko hádat, proč se tvůrci rozhodli film naprosto řemeslně zprasit, i když pravděpodobný záměr bychom mohli najít ve snaze vyvolat v divákovi dojem artovosti a hloubky, což se však nestalo.. Jen jste nás většinu zklamali, pánové !! Musím však ocenit ten příjemně silný zvrat a finální přestřelku společně s faktem, že jsem byl až do konce napnutý, jak to vlastně dopadne, což je však i na průměr zatraceně málo.. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. Indie detektívka, ktorá sa prvú hodinu tvári ako rodinná dráma. Detektív Callahan sa potom ako bol postrelený úplne zmenil. Prestal piť, drogovať, navštevovať bordel a viac sa začal venovať rodine. Avšak minulosť ho dostihla, kedy sa za ním zastaví tajomný Rus, ktorý mu pripomenul, že mu zachránil život. Poprosí ho aby pomstil smrť jeho dcéry, čím sa Callahan vracia do kolotoča, z ktorého sa mu už raz podarilo ujsť. Celú hodinu sledujete nie moc podarené flashbacky a prerod vyliečeného alkoholika ako sa pod tiahou neustále vracajúcej minulosti vracia späť k alkoholu. Našťastie sa to potom zlomí, ukáže sa, že nič nie je také ako sa zdalo a posledná polhoďka vyťahuje tento film z podpriemeru v pomerne slušnom kriminálnom tempe. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Officer Down" je na první pohled něco, co asi začnu označovat jako "hollywoodský produkt" nebo "hollywoodský standard". Lidé, co dělají na filmu, potřebují práci. Herci, scénáristé, režiséři, kameramani, osvětlovači, zvukaři, specialisté na efekty, ... No prostě všichni. Těch profesí je až moc. Vzhledem k tomu, že ne všichni mohou dělat na blockbusterech, někteří se musí spokojit s menšími filmy, které se točí proto, aby se něco točilo. Přesně takovým produktem je i snímek "Officer Down". Něco, co vypadlo z pásové výroby. Žádná velká přidaná hodnota, žádná velká zábava, ale když vaříte, alespoň máte nějakou kulisu. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/officer-down-35.html ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Nie vôbec nejde o katastrofu, ako to tu vypadá. Officer sa snažil byť až moc cool čo sa však nevyplatilo. Najprv k flashbackom asi nikdy som ich toľko nevidel, fakt možno polovica je flashback. Samotný príbeh nie je najhorší ale k záveru chce byť prekvapivý až moc komplikovaný, čo sa však nedarí. Herecké obsadenie nadpriemerné, scenár, réžia nič moc. Pre televíziu by bol film dobrá voľba ale do kina určite nie.60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dnes nastal den, kdy zemřu......... Příběh zkrachovalého policajta, který nemá moc dobrou minulost. Vyléčený alkoholik se snaží vrátit na správnou stranu zákona. Příběh je plný flashbacků, které vás vedou až k samotnému konci (začátku) Případ je každou chvilku jasnější a jasnější, ale udržuje si to správné tempo. CITÁT - Bez některých lidí na světě by bylo lépe........... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama