Reklama

Reklama

Když se pokřivená minulost jednoho policisty vrací, aby ho dostala, dokáže udělat správnou věc, nebo podlehne výhrůžkám svých nebezpečných známostí? Před rokem byl zkorumpovaný policejní detektiv Callahan (Stephen Dorff) postřelen při drogovém zásahu, který se vymkl kontrole. Neznámý člověk ho zachránil a dal mu šanci napravit svůj život. Když se ale nakonec tento člověk objeví a chystá pomstu proti mužům zodpovědným za sérii útoků na mladé ženy v místním strip klubu, Callahan musí zakročit a najít útočníka, aby utajil, že byl v minulosti sám do těchto zločinů namočen. Jeho úporná snaha najít útočníka a zakrýt tak své stopy ho přivádí do světa násilí, lstí a podvodů. Dokáže být „dobrým poldou“, vystopovat útočníka a přitom si udržet dobrou pověst? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen hvězdné obsazení nestačí, což nedávno potvrdil snímek Mládeži nepřístupno. Officer Down má k dispozici také astronomické obsazení, nicméně herci patří do o dvě ligy nižší hvězdné kategorie. Proto se dala očekávat příjemná "direct to video" oddychovka. Zůstalo však jen u očekávání. Brian A. Miller měl pár "hvězd" sice k dispozici už ve svém předchozím filmu Dům u vycházejícího slunce, ale u obsazování Officer Down šel ještě dál. Dosáhl tak alespoň o něco lepšího výsledku. Pokud to podobnou cestou půjde dál, za několik let by už opravdu mohlo jít o příjemnou "direct to video" oddychovku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Film na odpis teda ne uplne dokoukat jsem to zvladnul ale nebavilo mne to pomaly az nulovy tempo nic moc herci nekolikrat omletej pribeh proste takovej tuctovej policajtskej film u mne slaby 2* podprumerny snimek ktery uz za dalsi shlednuti rozhodne nestoji ale oplati se na nej podivat aspon jednou aby divak tak nejak vedel jak presne vypada zanrove nezajimava rutina a potom si o neco vic vazil tech i lehce nadprumernych neodbitych kousku ktery prichazeji z necim novym tenhle totiz mezi ne rozhodne nepatri ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Začalo mě to bavit až od druhé poloviny (jen si představte, že by se vám to stalo během sexu), ale za to pořádně, takže jsem fakt nelitoval (jen si představte, že by se vám to stalo po sexu) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě se líbil námět. U scénáře někdo opravdu přemýšlel, takže ve finále nešlo jen o pouhé dilema mezi překročením zákona ve prospěch svého zachránce a svou nově nabytou policejní bezúhoností, ale o něco víc. Ten zásadní zvrat mi přišel naprosto přirozený a překvapivý. Ani herci nebyli špatní a nevadil mi kupodivu ani Purcell. Tempo bylo celkem solidní a ta jedna jediná pořádná přestřelka měla docela koule. Vyloženě mi vadil vlastně jen závěr, kdy se hlavní hrdina zachoval jako naprostý idiot. A pochopitelně tu byl typický americký rozmazlený fracek, tentokráte rodu ženského. ale díky Bohu nedostala moc prostoru. Samozřejmě se nejedná o kdovíco a označení psychologický je dost zavádějící, ale jako krimithrillerová jednohubka to dokáže zabavit a neurazit. 65% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Co je s Tebou, tati ?? Nemůžeš pět minut nebejt policajt ??" ;) Při vší úctě k mému oblíbenci Stephenu Dorffovi, ale tohle, kurva, není ani náhodou Callahan Clinta Eastwooda ze série Drsného Harryho, tenhle Callahan je totiž jeho naprostou karikaturou. Polda, který se snaží vypít si a vyfetovat díru do hlavy, aniž bychom se dočkali nějaké odpovědi ohledně důvodů téhle jeho motivace, zkorumpovanej polda, který to nejdřív musí "koupit" od černýho dealera, aby prozřel, začal abstinovat a věnovat se své krásné manželce a dceři, byť se mu to ne úplně daří, přičemž ani jedna z nich na něj není moc věrohodně nasraná.. ( ?? ) Miller dokázal naprosto zazdít solidní silný příběh, jemuž bych snad i odpustil všechny ty nesmysly, co jich jen ve scénáři bohužel je, všemi těmi nepochopitelnými a zbytečnými flashbacky z něj dělá utahanou rozvleklou sračku a střihačovu noční můru jako bič !! Těžko hádat, proč se tvůrci rozhodli film naprosto řemeslně zprasit, i když pravděpodobný záměr bychom mohli najít ve snaze vyvolat v divákovi dojem artovosti a hloubky, což se však nestalo.. Jen jste nás většinu zklamali, pánové !! Musím však ocenit ten příjemně silný zvrat a finální přestřelku společně s faktem, že jsem byl až do konce napnutý, jak to vlastně dopadne, což je však i na průměr zatraceně málo.. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je na odpis a je uplne jedno v akej dobe by vznikol a kto by tam hral. Brian A Miller je nemehlo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dnes nastal den, kdy zemřu......... Příběh zkrachovalého policajta, který nemá moc dobrou minulost. Vyléčený alkoholik se snaží vrátit na správnou stranu zákona. Příběh je plný flashbacků, které vás vedou až k samotnému konci (začátku) Případ je každou chvilku jasnější a jasnější, ale udržuje si to správné tempo. CITÁT - Bez některých lidí na světě by bylo lépe........... ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Nie vôbec nejde o katastrofu, ako to tu vypadá. Officer sa snažil byť až moc cool čo sa však nevyplatilo. Najprv k flashbackom asi nikdy som ich toľko nevidel, fakt možno polovica je flashback. Samotný príbeh nie je najhorší ale k záveru chce byť prekvapivý až moc komplikovaný, čo sa však nedarí. Herecké obsadenie nadpriemerné, scenár, réžia nič moc. Pre televíziu by bol film dobrá voľba ale do kina určite nie.60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný nápad a plno známých obličejů. Ani to samo o sobě ale nedělá dobrý film. Příliš se to vleče (i na pouhých 90 minut) a ačkoliv si děj hraje na zvraty, nudíte se. Nudíte se moc a vlastně je vám jedno, jak která postava skončí a proč. Možná kdyby to bylo lineárnější a odpustili si množství flashbacků... Ale existují i lepší Direct-to-DVD béčka ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Officer Down" je na první pohled něco, co asi začnu označovat jako "hollywoodský produkt" nebo "hollywoodský standard". Lidé, co dělají na filmu, potřebují práci. Herci, scénáristé, režiséři, kameramani, osvětlovači, zvukaři, specialisté na efekty, ... No prostě všichni. Těch profesí je až moc. Vzhledem k tomu, že ne všichni mohou dělat na blockbusterech, někteří se musí spokojit s menšími filmy, které se točí proto, aby se něco točilo. Přesně takovým produktem je i snímek "Officer Down". Něco, co vypadlo z pásové výroby. Žádná velká přidaná hodnota, žádná velká zábava, ale když vaříte, alespoň máte nějakou kulisu. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/officer-down-35.html ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. Indie detektívka, ktorá sa prvú hodinu tvári ako rodinná dráma. Detektív Callahan sa potom ako bol postrelený úplne zmenil. Prestal piť, drogovať, navštevovať bordel a viac sa začal venovať rodine. Avšak minulosť ho dostihla, kedy sa za ním zastaví tajomný Rus, ktorý mu pripomenul, že mu zachránil život. Poprosí ho aby pomstil smrť jeho dcéry, čím sa Callahan vracia do kolotoča, z ktorého sa mu už raz podarilo ujsť. Celú hodinu sledujete nie moc podarené flashbacky a prerod vyliečeného alkoholika ako sa pod tiahou neustále vracajúcej minulosti vracia späť k alkoholu. Našťastie sa to potom zlomí, ukáže sa, že nič nie je také ako sa zdalo a posledná polhoďka vyťahuje tento film z podpriemeru v pomerne slušnom kriminálnom tempe. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený a tempem pomalý film, který je víc než policejním thrillerem dramatem. Kdyby tenhle film vznikl v jiné době a hrál v něm Alain Delon, lidi by ho vzali na milost asi víc. Takhle je pomalé tempo a jistá nedůslednost tvůrců, kteří se nemůžou rozhodnout jaký žánr točí, snímku spíš na škodu. Co se týče skvělého obsazení, je škoda, že tam nejsou známá jména víc. Většina herců se ve filmu jen mihne a na jejich rolích je vidět, že strávili na place jen pár dnů, i když se vám snaží rejža díky vyčůranému střihu namluvit něco jiného. Tohle je prostě film Stephena Dorffa a zbytek rolí jsou svou velikostí spíš camea. Ale aby nedošlo omylu, všichni hrajou skvěle, takže si po téhle stránce nemůže žádný divák stěžovat. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Kriminálka se spoustu známými tvářemi a s propletenou dějovou linkou, postupně odkrývající osud jednoho strážníka. Blíž a blíž konci to začíná dávat hlavu a patu a je to z toho aspoň nějaký zážitek. Purcell začíná hrát v čím dal více větších nesmyslech. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad nie je v žiadnom prípade zlý, no jeho spracovanie bohužiaľ za veľa nestojí. V prvom rade je absolútne nezvládnutý scenár, do ktorého scenárista nedokázal vložiť štipku napätia ani v tých najzásadnejších momentoch pre dej, rovnako ani postavy, inak zahraté celkom dobre, si nedokážu ani v najvypätejších situáciách získať sympatie divákov na svoju stranu. Aspoň do priemeru mohla film vytiahnuť dejová línia, ktorá by sa dala označiť ako rodinná dráma, no z jej slušného počiatočného rozbehu sa napokon vykľuje len akási nutná vata vypĺňajuca aspoň niektoré diery v scenári a veľmi nešikovne podopierajúca hlavnú krimi dejovú líniu. Tá je však spracovaná nudne a jej oživeniu rozhodne nenapomáha ani fakt, že akčných scén je minimum a čiernobielymi flashbackmi oživenými červenou farbou automobilu, ktoré sú ňou poprepletané, sa autori najskôr neúspešne pokúšali dosiahnuť to, čo sa podarilo Spielbergovi v jeho Schindlerovom zozname. Snáď sa filmový rok 2013 nebude uberať v podobne nudnom a podpriemernom duchu, ako tento snímok. (40%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ono keby to nebolo robené ako taká silná B-čkovina, mohol to byť veľmi silný film. Scenár, zápletky, flashbacky, všetko ok. Obsadenie tiež dobré, až na nesympatického hlavného hrdinu, ale ženy vychytali. Padlý policajt a jeho problémy a alkoholom, rodinou a drogami sa riešia skoro v každom druhom takomto filme, ale toto malo fakt dosť dobrú a pútavú zápletku. 3 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Na to kolik známých a dobrých herců se tu sešlo, to byla hrůza. Příběh samotný není špatný, problém je v tom, že pan režisér dával střihačovi pokyny pod vlivem nějakých fetů, protože udělat z dobrého příběhu takovouhle patlaninu, to už potřebujete být obdarováni nebo sfetováni. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oldschoolová kriminálka, která ovšem nezklame ani nenadchne, takže opět zůstávám s hodnocením někde kolem průměru. Pravda je, že herecký obsazení by si zasloužilo lepší podívanou s vyšším hodnocením, no tady se holt budou muset všichni spokojit jen s tímhle. Chvílema je to totiž dost utahaný, chybí tomu spád a celkově se ze zajímavé zápletky dalo dostat víc. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spousta známých herců, převážně teda ze seriálů nebo Bčkových filmů. Film je nějaký zdlouhavý a musel jsem ho párkrát popohnat, ale koukat se na to dá. 50% ()

Reklama

Reklama