Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tom 6 sa nedávno v niektorom rozhovore chválil, že jeho Stonožková trilógia bude pre dnešnú hororovú generáciu rovnako zásadná ako bol kedysi Texaský masaker a jeho pokračovania. Čo som najprv bral iba ako veľkohubosť, ale teraz už mi to až tak mimo nepripadá, zvlášť keď si vezmem, že TCM 2 a 3 až také špeciálne neboli a HC je aspoň diel od dielu iná a každá jedna má niečo nezabudnuteľné. Prvá prišla so šokujúcim nápadom, ktorý zaobalila do (v rámci možností) realistického, temného hororu a aj preto ju mám najradšej. Pokračovanie nápad rozšuplo vo väčšom štýle, už sa nebralo tak vážne a uletelo grotesknejším, no stále kvalitatívne brutálnym smerom. A aktuálna 3ka z nich pôsobí po väčšinu času najslabšie, tlačí na pílu aj tam kde nemusí a silené dianie občas preloží pôsobivým torture / gore úkazom či nepotrebnou sebaparódiou. Neskôr si ale našťastie uvedomí svoju podstatu a rozbehne Stonožkovské inferno. To je kvantitatívnym vyvrcholením a akceptovateľným uzavretím HC trilógie, i keď kvalitatívne to už nie je ono a čaro predošlých filmov sa nedostavilo. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Ocenit se musí různorodost této trilogie - takový rozdíl mezi jednotlivými snímky nenajdete nikde jinde. Avšak řečeno na rovinu - čekání na poslední díl se nevyplatilo. Některé hlášky jsou výborné a uvidíte vedle stonožky i lidskou housenku, většinu filmu se však nic neděje a i přesto, že se tentokrát díváme na komedii, tak je hodně momentů vyloženě trapných či nudných. Pokud máte náladu na "Byl jednou jeden polda" po americku, pusťte si třetí díl Human Centipede. ()

Reklama

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak ti nevim Karle, ale ja som sa bavil kralovsky. Predstavte si film natolko zly, ze je az dobry. Od zaciatku do konca som sa skeril na televizor ako pedofil na kocik. Ono tento film treba brat proste inak. Tom Six je uchylny pracurak, ale ja som mu to tentoraz bezvyhradne bastil. Hlavna postava riaditela vaznice je dokonala. Je to skratka taky neskutocne flegmaticky sympatak, ktory sa len snazi ocistit spolocnost od odpadu a dari sa mu to. Hlasky su neskutocne a nebyt toho obcasneho tlacenia na pilu, tak nevaham a palim plny. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)

Reklama

Reklama