Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 2
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Recenze (210)

POMO 

všechny recenze uživatele

"Hey Schindler! Leave no Jew behind!” Príjemná oddychovka z vďačného zákulisného prostredia hollywoodských producentov a hercov. Zatiaľ čo pre Amíkov, znalých seriálu, ide o jeho sympatické zakončenie, pre mnohých z nás je jeho teaserovým pilotom. Vtipné cameá, najlepšie s Neesonom, najprekvapivejšie s Warrenom Buffetom. Exteriéry reálnych filmových štúdií, sexy telá na bazénových terasách luxusných víl. Super autá brázdiace Hollywood Hills a Sunset Strip. Rýchly spád, feel good happyend. Ten film sa vo svojom svete vyžíva rovnako ako Altmanov Hráč, akurát maximálne odľahčene, bez vyšších umeleckých ambícií. S decentným humorom bez prdenia, zvracania, hluchých miest a trápnosti, ktorou (hoci niekedy vtipne) operujú Seth Rogen & spol. (This Is the End). A čo je najdôležitejsie - ako neznalec seriálu som sa medzi postavami a ich trablami po polhodine cítil ako doma. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Satanapustá, zoufale nevtipná, až bolestivá kokotmédie o slizkých, zdegenerovaných snobech, která se urputně snaží být Kalifornikejšn, ale zůstává jen satanapustou, zoufale nevtipnou, až bolestivou kokotmédií o slizkých, zdegenerovaných snobech, kteří si asi jakože „ukrutně vtipně“ nastavují zrcadlo. K tomu všemu je to až na výjimky osazeno natolik nesympatickými, až odpudivými nehereckými držkami, že jsem z toho měl stejný zážitek, jako bych sto minut čuměl na zanícený bércový vřed Liama Nýsna a musel se smát tomu, jak z něj stříká hnis. Ale třeba takový Brendn Volš by se u toho dozajista smíchy pobryndal acidofilním mlékem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když na něco koukáte vytrhnuté z kontextu, tak se k tomu těžce dostává. Nicméně hodina a půl mi stačila k tomu, abych věděl, že seriál vidět nechci. Závěr na Zlatých Globech je nicméně hodně fajn a opět to dokazuje, jak si Hollywood dokáže sám ze sebe udělat legraci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,363,404Tržby Celosvetovo $46,225,326Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ len taká trošku zbytočná trapošina, nie /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PAMATUJEŠ TOHO FOTBALISTU Z KOLUMBIE, KTERÝHO POVĚSILI ZA PTÁKA POTOM, CO NEDAL VÍTĚZNEJ GÓL? TAK TAM MÍŘÍME, KDYŽ TEN FILM PROPADNE. VINCE SE Z TOHO NEVZPAMATUJE, ANI JÁ, ANI TY…“ /// Film pro filmový fanoušky, milovníky žhavejch koček a ty, co rádi poslouchaj kecy vo píchání. Že by to byla extra prdel to ne. Spíš takový úsměvný, ale hlavně – POZITIVNÍ! Navíc jsem překvapenej, kolik lidí je ochotný vzít „cameo“ a udělat si ze sebe prdel. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se do Hollywoodu. (jak na návštěvu? Hrát vole!) 2.) Tenhle seriál mi nic neříká. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré. Film je spíše zábavný, než přehnaně vtipný ( moc zapamatovatelných scén zde bohužel není), humor je také krotší, to však vůbec nevadí jako celek to funguje skvěle. Co se mi velmi líbilo bylo menší nakouknutí do filmového průmyslu, jak to vlastně vše funguje a hlavně, že to celé působí tak reálně nikoli jako film. Opravdu budete mít pocit celých 104 minut , že jste se ocitli v Hollywoodu a můžete potkat kohokoliv známého na ulici, viz Liam Neeson na křižovatce :D. Potěší i velká účast známých tváří, spousta odhalených kočiček, sexuální scény a příjemné tempo. Moc dobrá zábava. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nakouknout pod hollywoodské pozlátko může být občas zajímavé. Já sice obvykle chybím v místech, kde se rozhazují miliony dolarů, kde nepříliš oděné slečny vrtí svými vyrýsovanými zadečky a kde se jeví býti nemožným nezakopnout o nějakou tu celebritu, ale tentokrát jsem pozvání neodmítl. Sice se mi nijak zvlášť mezi těmi parchanty nelíbilo, ale občas vzduchem zasvištěl povedený vtípek či nějaká ta zajímavost o vzniku filmu a tak návštěvu Vincentova světa nepovažuji za ztracený čas. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Všechno je strašně zrychlené a vsadil bych se, že spousta scén Ellinovi zůstala na podlaze střižny, aby z toho nevypadla další řada seriálu, ale dvouhodinový film. Přesto je tenhle epilog funkčním, byť ne vynikajícím shrnutím seriálu. Kdo ho neviděl, nemá šanci se chytit. Naštvalo mě jen, že vyměnili dabéry. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem vůbec netušil, že nějaký seriál existuje. Protáhnout bizarními zákoutími dnešního Hollywoodu jsem se přesto rád nechal zlákat, jenže jsem se toho až tolik nedozvěděl. Tedy jestli vůbec něco. Asi neumím číst mezi řádky. Paří, nadávají nebo plkají o ženských i zedníci, úředníci nebo třeba policajti. Všude se kroutí polonahé nebo rovnou nahé ženštiny, řeší se tu tak trochu umělé problémy party extrémních přátel od filmu, jenže v mých očích dramatické linky prostě nefungovaly. Dialogy jsou místy úderné, stejně jako místy nudné a hloupé, mnohé situace jsou naivní, některé štěky řady filmových hvězd potěší. Stejně jako ten kluk, co vidí mrtvé lidi. Vyzdvihl bych i Jeremyho Pivena, extravagantní zuřivé cosi, které se musí líbit. Navrch je důkazem, že aspoň u někoho fungují emoce, protože ostatní mi nepřišly jako postavy z masa a kostí. Obecně mi ta poetika moc neseděla, asi to bude fakt tím, co píšu v první větě. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná komediální jednohubka s pohodovou atmosférou a sympatickými charaktery, která mi vlastně jen připomněla jeden z mých největších seriálových restů. Něco mi totiž říká, že v případě nakoukání bych si to celé logicky užil podstatně více. A možná bych i pochopil, proč je tu za titulní postavu týpek, co je ve filmu z celé pětice snad nejméně. Jeremy Piven si to ale pořád neskutečně dává. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

[- Filmový víkend čsfd 2015 -] Seriál neznám a znát nehodlám, je dost možné, že věci v něm jsou vtipné, ale zde nejsou, fakt, fakt ne, camea jsou mnohdy zbytečná a chybí jim nějaký nápad, "záporné" postavy jsou zcela bezzubé a někdo je měl z filmu vystřihnout a raděj se věnovat hlavním postavám, které jsou jen bandou karikatur (tenhle chce bejt režisér a rád pícha, tenhle chce bejt slavnej a rád pícha, případně tenhle je už prachatej dost, ale rád by píchal jen tuhle a konktétní - to jsou jejich jediné charakterové vlastnosti, do koně!). Navíc herci ani moc hrát neumí, například ta hlavnější postava z hlavních má představovat űberhvězdu pláten všech velikostí, ale v průběhu filmu ukáže asi tři výrazy a z nich nejčastěji se tváří jako uzbecký zahradník, který omylem vnikl na gardenparty polských neonacistů a snaží se tvářit, že je to všechno v pohodě. Jediná zajímavá postava (i herecky) je židovský filmový producent Ari (upřímně, už tohle je docela vtipné), ale to je tak jediné, mohlo to dopadnout i na průměr, ale to by scénárista nesměl být debil. Konec hlášení. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem nikdy neslyšel, na tohle se koukat ale celkem dá. Sice je to fakticky celé o ničem, jenže to je někdy život sám o sobě taky. Chlapi prostě řeší baby, pařby a filmy. Tady se jeden film rovnou natáčí nebo spíše se chystá jeho premiéra. Haley Joel Osment neřekl Šestým smyslem ani zdaleka všechno. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní a prapodivně na sebe navazující film, který se ani komedií nazývat nedá. Opravdu se tu skáče od jednoho k druhému a pomalu to ve výsledku moc smysl nedává. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keby som videl seriál, asi by ma to viac bavilo, lebo ty herci mi nič nehovorili a okrem Dilona ani moc nebrali. Takto mi to prišlo len hodne fajn. Hlavne tie camea nemali chybu (najlepšie je s Neesonom). Inak celkom zaujímavé prostredie filmu v Rkovom ratingu, ktoré rozhodne dokáže zaujať. V ďalekej budúcnosti sa k tomu určite ešte vrátim, aby som sa do toho hlbšie ponoril. 70% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prý pro "filmové fajnšmekry", říkal Náčelník. Aha. Holt se asi budu muset vypořádat s tím, že jsem obyčejný buran, protože já viděl jenom kamerou zachycenou povrchnost, kýč a snobství, to všechno ve formě zajímavé tak, že šachový mistrák je proti tomu akční blockbuster. Kluci, natočili jste si sami co jste chtěli, tak se na to teď laskavě i sami koukejte. Já budu zatím doufat, že do další hollywoodské novinky zapomenu, z jakého že doupěte bordelů všeho druhu se sem dostala. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Původně to bylo spíš na 4*, ale druhej den v práci sem si ten film musel furt přehrávat v hlavě a po druhym zhlednuti se mi to libilo jeste vic. Ari Gold je porad stejne sympatickej parchant a Drama vali a vetsinu scen si na úkor Vince a E krade pro sebe. Mozna Turtle mi přišel trochu upozadenej, ale z hlavnich postav byl stejně vždycky nejmíň zajimavej, takze mi to bylo celkem jedno. A skvelej byl i tlustej a zarostlej Haley Joel Osment, co se jako mega buranskej syn texaskyho miliardarskyho magnáta snazi sbalit Emily Ratajkowski. Nejlepší camea meli Liam Neeson, Jessica Alba, Mark Wahlberg a Warren Buffett. Pro fanousky seriálu neskutecna pecka, pro ostatni hodne fajn komedie. 9/10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mrknout se dá, ale mně to přišlo jako ztráta drahocenné hodiny a třičtvrtě. Potěší spousta známých tváří a nějaká ta hláška, ale bez znalosti seriálu tento film nemám proč ocenit. Hlavní herci mě strašně srali, především Kevin Dillon, kterej vypadá jak Ethan Hawke po pádu z motorky xichtem přímo na kameň. Záležitost spíše pro mrhače časem. 49% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Hey Schindler! Leave no Jew behind!” [Bomba prostě.] K filmu... 1) Možná dám šanci seriálu. Jelikož se v Hollywoodu poměrně slušně orientuju, byla jsem z některých hvězd a hvězdiček vyloženě nadšená. 2) Co je to s tím Thorntonem? Je tak hubený, že vypadá jak hlava na klacku.:-/ 3) Už druhý film během necelých dvou let, ve kterém se mi líbil Haley Joel Osment. Unikl osudu (některých) dětských hvězd a překvapivě válí. Jinak jako celek je "Vincentův svět" taková příjemná klučičí pohádka.;-) Kéž by měly podobné kino zakončení všechny seriály... 3,5*. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Vincentův svět se celých 104 minut vezl na překvapivě svižné vlně a své tempo příliš neztrácel. Kde ovšem film nestačil bylo v přiblížení postav, do kterých nebylo možné se nějak více vžít či je blíže pochopit. Další výtka směřuje ke vtípkům, které jsou vesměs suché, až na pár příjemných výjimek. Záchrana v podobě jednoho camea za druhým byla vzhledem k jejich kvalitě nedostatečná. Podprůměrná a zapomenutelná komedie se slabším příběhem. [40%] | 4. ČSFD FV ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sympatická obsazená komedie, která oplývá neuvěřitelnou energií a spádem. Ten film se v podstatě nezastaví ve svém zběsilém tempu a nekončící příval replik nedovoluje ani na chvíli polevit pozornost. I navzdory tomu se překvapivě jedná o příjemnou a odpočinkovou podívanou, která je atraktivním pohledem do toho, jak to chodí v současném Hollywoodu (resp. člověk tomu samozřejmě může věřit a nemusí - šance běžného smrtelníka nahlédnout do "skutečného zákulisí" továrny na sny bude asi taková, jako možnost sbalit nějakou hollywoodskou hvězdu). Na filmu se mi obzvlášť líbila bezstarostná atmosféra, jíž je celý děj prodchnutý - vydatně ji podporuje už samotná skutečnost, že všichni bez výjimky zde mají iPhony, honosné vily, luxusní supersporty či obří terénní vozy, a vše zalévá teplé kalifornské sluníčko - v méně inteligentním filmu by to vypadalo jako falešné pozlátko, ale zde vše působí naprosto přirozeně. Obzvláště příjemným překvapením pro mě byl herecký výkon Jeremyho Pivena, který je nezpochybnitelným tahounem celého filmu a mimořádně charismatickým hercem. Seriál neznám, ale nebránilo mi to si jeho filmovou adaptaci užít - za mě hodně fajn film a super divácký zážitek. ()

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama