Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teen Choice Awards je každoroční americké ocenění, které vysílá americká stanice Fox Network. Oceňováni jsou lidé z oblasti hudby, filmu, televize, sportu a módy, dospívajícími diváky od 13 do 19 let. Kromě standardních kategorií mohou být ještě nepravidelně vypisovány mimořádné kategorie a dále mohou být udělována i speciální zvláštní ocenění. Na slavnostním předávání cen je vždy přítomno mnoho osobností z oblasti zábavy, umění a sportu. Cenou je malé „umělecky" vyzdobené surfovací prkno s letní tématikou a grafikou show. (Wikipedia)

(více)

Recenze (5)

novoten 

všechny recenze uživatele

Atmosféra nucených úsměvů sice nemizí, ale jednoznačného vítěze letošní ročník má. Kaley Cuoco jako přirozená moderátorka dokazuje, že její nadvláda nad mužskými kolegy v Big Bang Theory není náhoda. Když jí navíc sekunduje takový Zachary Levi, musím dokonce uznat, že letošní Teen Choice překvapivě vedou i nad MTV Movie Awards. Další kladný bod pak dostává finální zamávání Harry Potter sáze, při kterém mi jako otevřenému potterheadovi málem ukápla slza. 70% ()

masw 

všechny recenze uživatele

Konečně si někdo všiml výborné povahy a osobnosti Kaley Cuoco, a ta nezklamala! Místy vtipnější, než Sudeikis u MTV Movie Awards(zvlášť s Zachary "Chuckem" Levim). Co se týče vítězů, tak co bychom chtěli když jde o TEEN CHOICE. Povedené. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy prakticky jen za vystoupení Seleny Gomez, tuhle tu školačku můžu, to se pak člověk ani nesoustředí na její (ne)zpěv. ()

Reklama

Reklama