Reklama

Reklama

Thundercats

(seriál)
USA / Japonsko, (2011–2012), 9 h 58 min (Minutáž: 23 min)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Národ Hromkoček žije už po generace v bezpečí za vysokými neproniknutelnými zdmi Thundery, domova, kde se těší dostatku jídla, společnosti a zábavy. Jinak je tomu ale za hlubokým hradebním příkopem, kde zbytky ještěří populace čelí naopak zhoubnému nedostatku jídla, vzájemným rozepřím a strachu z nejisté budoucnosti. A když se jednoho dne mladý princ Lvíče rozhodne dva zajatce omilostnit, ještě netuší, že si do té doby zakletý čaroděj Mumm-Ra s obnovenou armádou zákeřných ještěrů pro jeho lid přichystali nepříjemné překvapení. Po noci zuřivých bojů, kdy obléhané město Thundera padá přičiněním zrádců z řad nejvěrnějších bojovníků – bývalým generálem Grunem, do rukou čaroděje, a v nichž král Claudus jeho rukou umírá, se skupinka přeživších v čele s Lvíčetem vydává na nebezpečnou výpravu po stopě mýtické Věštecké knihy, která jako jediná dokáže prozradit, jak zdolat hamižného Mumm-Ru i s Thundrilliem – nerostným zdrojem temné síly jeho rozrůstající se armády. (Conspi)

(více)

Recenze (8)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po kompletní sezóně: Celkový dojem z dětinskosti zmizel rychleji než pára nad hrncem. Nové Hromkočky jsou drsné, temné, a často nekončí zrovna hapyendem. To vše ve spojitosti s líbivým vizuálem dělá z tohoto projektu jasného favorita na jednu z nejlepších seriálových animaček roku 2011. Hodnocení po třech epizodách: Hromkočky jsou zpátky! I když... restart mé lásky z dětství možná mohl dopadnout o něco lépe. Týká se to zejména trestuhodně nevyužitého "cool" efektu (z mnoha klíčových scén by se dalo vytěžit více, ovšem taky nám už není deset let), a sem tam do očí bijící dětinskosti. Asi jsem to čekal dospělejší, drsnější. I tak jsou ale nová kočičí dobrodružství svěžím animovaným přírůstkem do mého nabitého seriálového programu, a již teď vím, že se k nim budu každou sobotu rád pravidelně vracet. Thunder... THUNDER... THUNDERCATS!!! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek starých Hromkoček jsem byl překvapen, že je novější verze. Po 8 dílech pak konstatuji, že se tato verze povedla. Skvělá animace, akce, geparda (vrrr) a hudba se povedla. Tohle by si fanoušek starých Hromkoček neměl ujít! THUNDERCATS...HOOOOOOO! ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Reboot animovaného seriálu z 80. let chválí staří fanoušci, našel si nové příznivce a v oblibě ho má i kritika. Ostře řezaný styl kresby, který připomíná japonské anime, odpovídá akčnímu a neinfantilnímu pojetí seriálu. Celé čtyři řady původních ThunderCats můžou houkat závistí. Zvlášť, když v mystickou bojovnici Cheetaru mluví v nové verzi kráska z Entourage Emmanuelle Chriqui. V první sérii bylo na co se dívat - a přitom to byl jenom začátek. Je na co se těšit, ho! ()

KitFisto 

všechny recenze uživatele

Je to vpodstatě to samé, jako staré Thundercats co si já pamatuju. Postavy vypadají cool jenom Panter je shit. I když je to nové zavání to strašně moc oldschoolem. Uvidíme jak se to rozjede. Prozatím ty kraťoučké díly nejsou vůbec na škodu. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Zbytečný remake? Možná. I když spíše jde o reboot, nostalgie je slepá a dávného diváka Cartoon Network může jedině potěšit. Animace působí svěžím dojmem, ačkoli všechny postavy i celkové pojetí je mnohem více poplatné klasické anime (hlavně to "odnesla" Geparda, přivší o své boky, a ronin Panter). Ale vem to čert... jak chcete lépe udělat souboj středověkých kočkolidí proti ještěrojdům s tanky a poomstichtivé mumii:) Jo, to byly časy... ()

SteveV 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem za doby Supermaxu jako děcko hltal. Pravda, když se na to člověk koukne dnes, tak se tomu možná maličko podiví. Ale tento remake...ten musí zákonitě hltat všechny generace! Nádherná animace, promyšlený kontinuální přípěh snad úplně bez fillerů (to jsem naposledy viděl asi u Avatara, nečekané zvraty, famózní hudba...co dodat? Snad jen: JÁ CHCI DRUHOU SEZÓNU!!! ()

Reklama

Reklama