Reklama

Reklama

Terror a la Muerte

  • USA Scared to Death
všechny plakáty
Mexiko / USA, 1989, 99 min

Obsahy(1)

Ruben Gonzalez hraje učitele bojových umění, jehož dcera během rande zmizela a její partner byl nalezen mrtvý. Ruben se s několika svými studenty vydává hledat pohřešovanou dceru, aniž by tušil, že byla zabita medvědem a její tělo zavlekl do svého domu šílený stařec Nestor, který dívku mylně pokládá za svou dávno ztracenou lásku Beatriz a jehož němý zaměstnanec vězní ve sklepě šílené lidi. Ruben se tak při svém pátrání po dceři bude muset vypořádat nejen s Nestorem, ale i medvědem a šílenými lidmi. (hladass)

(více)

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

No, co k tomuto naprosto raritnímu kusu napsat... Asi jen, že je to šílené C-éčko, které rozdýchá jen málokdo... Děj jsem lehce popsal v obsahu, už i z něj musí být každému jasné, že jde o opravdu šílený kus... Lidé zabiti medvědem, šílený, lehce nekrofilní stařec, lidé uvězněni ve sklepě jako zvířata, motorová pila a do toho skupinka karatistů... Co za guláš z toho může vzniknout si určitě dokážete jasně představit... Objektivně je tento kus sračka, ale já se docela zvráceným způsobem královsky bavil... Takže za pět... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Už dávno sa mi nestalo, že by som dej nejakého filmu pochopil tak matne, ako u Terror a la Muerte... Popravde vôbec neviem, o čo tam vlastne išlo, ale to možno presne nevedia ani tvorcovia, ktorí do príbehu napchali všetko čo ich napadlo, takže výsledkom je akčné krimi, šmrncnuté exploitationom, cannibal a animal hororom... Kvalita filmu pre priam telenoveloidná, hudbu pravdepodobne na detských elektronických varhanoch skomponoval režisérov 7-ročný syn a hlavný hrdina á la mexický Chuck Norris je k popukaniu. Terror a la Muerte je veru poriadny trash, ale zhovievavý béčkový divák si takýto úlet dokáže vychutnať s úsmevom na tvári... ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

To byl díl nějaké mexické telenovely? Stylem amatérských herců, kamery a děje by to tak odpovídalo! Tohle dílo nemá vůbec nic společného s filmařinou!!! 0% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový videofilm z Mexika, ktorý je nízkorozpočtový ešte aj na videofilmy. Zápletku tvorí nesúrodý guláš s akčným medveďom, pološialeným vraždiacim starcom, spútanými väzňami, ktorí po vyslobodení napádajú ostatných ľudí, a skupinkou karatistou. Akcia je úbohá, hlavná postava pravdepodobne ovláda karate (asi to je neherec ako väčšina osadenstva), to je však tak úsmevne natočené, že pôsobí, ako keby ho praktizovali deti; samozrejme všetky súboje točené na prvú ostrú...filmovým materiálom predsa netreba mrhať. ()

Reklama

Reklama