Marina (TV seriál)
Marina
Telenovela / Drama / Romantický
Mexiko / Kolumbie, 2006, 169x45 min
David PosadaObsah
Marina ztratí matku a neznámý člověk jí nabídne střechu nad hlavou. V přepychovém sídle pozná Ricarda, rozmazleného muže, kterého ovlivňuje jeho matka. Dívkou nízkého původu všichni obyvatelé opovrhují... (oficiální text distributora)
HoneyBunny
Hodnotit nebudu, neviděla jsem na to dost dílů, ale je fakt, že na tohle dílko občas na Primě Love narazím. A za sebe musím říct, že se zvrhle bavím. Televizní look devadesátých let ačkoli je telenovela z roku 2006? Splněno. Postavy, které vypadají na 25, ačkoli už mají mít teenegerské potomky? Splněno. Ženská záporačka, které při každé scéně div nevypadnou nárazníky z přiléhavých šatů? Splněno. Neskutečně dementní postavy/dialogy? Splněno! Přidejte dramatickou hudbu, zápletku se ztracenými a znovu nalezenými dětmi, domnělou vraždou, co nebyla vražda, falešné těhotenství... Tenhle seriál mě neznechucuje víc než von Trierův Antikrist.(1.2.2012)
Rhed
odpad!Už nikdy v životě nechci slyšet slovo Čuj. Ani kdyby to byl pravověrný chuj.(1.12.2011)
JARDAHONDA
odpad!Tak takovou mexickou přetvářku jsem snad ještě neviděl a dlouho asi neuvidím....Umělí lidé, stupidní děj, snad bych napsal i sci-fi žánr, protože některé postavy vypadají, jako voskové figuríny .,,,,,Tento seriál je asi nejhorší co jsem, kdy viděl a nechápu, kdo to sleduje ,,,... " Zlatá Esmeralda " Závěr = 0%(28.12.2011)
Gee.Rocks
odpad!Na tohle se ani nedá dívat... "Já jsem jenom holka z ulice..." Fňuuuuuk!!! To se fakt nedá!(25.11.2011)
Phietros
Absolutně o ničem, jen propagace pěkných ženských s výstřihy a krásného okolí nic víc ! Hvězda za baby!(23.1.2012)
Trolejbus
odpad!To je teda psychovina!(15.10.2011)
Filmwoman
Mě se to prostě jako správný odragování na večer při žehlení líbí. Sice obyvytelé chudé čtvrti (Lupe, Latas, Clorinda, Blanka, Cela) tomu seriálu ubírají tak 85%, ale člověk se aspoň zasměje lidské hlouposti :D(5.2.2012)
Daewiik
odpad!Odpad už jen za to, že je to telenovela a z Mexika?? Ó můj bože. Tragikomické. Nic jiného.(18.10.2011)
Mara12
odpad!Viděla jsem víc dílů, než je mi milé a co se týče dojmů - všemi zatracovaná Tisíc a jedna noc je vedle tohohle velmi seriozně natočené psychologické drama pro náročné publikum, takže si to asi dokážete představit. Krom toho takového slabocha v hlavní roli jsem už neviděla věky.(13.11.2011)
kill-tec
odpad!Bůh nás ochraňuj..(7.12.2011)
Muff
odpad!Proti tomuhle je Šehrezáda psychologické drama, které by měli vysílat v artových kinech.(15.1.2012)
Ric007
Za kozatý ženský, ale jinak nevím ani o čem to je:-))))(5.1.2012)
greymon
odpad!Další velmi nepovedený seriál, který vznikl z hodně velké nouze. Prostě hloupá klasická romantika, která patří do odpadu.(29.1.2012)
chrispe
odpad!Větší čujovinu jsem ještě neviděla. Jednání postav je nelogické (i na telenovelu extrémně), všechny do jedné jako kdyby trpěli schizofrenií... neustále si odporují, jeden nesympatický xicht střídá druhý... všechny by se měly postavit do řady a vyzvednout si papíry k nástupu do šaškecu. A ty krásné dialogy! ,,Co tu děláš ty debile?!" ,,Jak to se mnou mluvíš ty blbečku?!"(21.2.2012)
23ch
odpad!Ani se tomu nedá věřit. Syna který má 16 let... Herečka co hraje Marinu má 26...(19.10.2011)
Komytea
odpad!Kolik má ten Čuj matek a otců?? :D Už vysílání tohoto skvostu by mělo být trestné ..(4.1.2012)
BellaRagazza
Líbí se mi tam ty barvičky.(15.2.2012)
Latysek
To snad nemyslíte vážně,proč tady skoro všichni hodnotíte odpad???Naopak tato telenovela měla poměrně svojí úroven,a ten kdo neviděl jakým způsobem zemřela mrcha Veronica Saldivar vůbec nemůže ani hodnotit!!!(6.5.2012)