Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

musim uznat,že i přes všechny negativní reakce jsem se celkem slušně bavil celou dobu (asi proto,že mám děti).Je fakt,že některé moralitky by si tvůrci mohli odpustit,ale i přes to se dá tahle jednohubka bez problémů odkoukat.Nejzábavnější zcela určitě dějová linka s Elizabeth Banks a Rebel Wilson.Nejlsabší pak zcela určitě ta kolem Anny Kendrick,která je tentokrát hodně nevýrazná.Zbytek nevybočuje z normálu...60% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale provedení je předvídatelné, neoriginální a nevtipné. Tklivé tóny při porodních stazích, pohledy na dmoucí se bříška, doteky a další várka tklivých melodií. Nejlepší dějová linka je těch dvou, co prodávají ve stánku - ta by klidně mohla mít film sama pro sebe, prtoože zbytek je jen sladká vata o budoucích rodičích, hormonech a předporodních párty. Trochu nuda. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

jakkoliv se dalo očekávat, že tohle galapředstavení pleády mnou po většinou extrémně neoblíbených paherců, bude jen nafouklým břichem, které čeká na to až mu praskne voda....film mě dost zaskočil a musím říct, že i bavil. Lehce naivní, ale kontrastně poměrně slušně nad věcí a pro ty co jsou v očekávání i možná příjemně odlehčující. Poměrně dostatečně dochucená jednohubka (díky bohu, že tam nehrál Sandler) 55% ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Porod, těhotenství a vše co k tomu patří, to je velmi silné komediální téma které má mnoho možností jak pobavit diváka. I když jsem se u tohoto snímku několikrát zasmál, řekl bych, že nevyužil svého potenciálu ani z poloviny a to ani jako komediální film ani co se týče příběhu a zápletky. Čekal jsem to mnohem lepší po všech stránkách a za mě osobně je to zklamání. 2,5* za 47% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama