Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

POMO 

všechny recenze uživatele

Komédia s Annou Kendrick, Liz Banks, Cameron Diaz, Brooklyn Decker a J Lo, v ktorej najsympatickejšiu a jedinú zábavnú postavu hrá XXL-ka Rebel Wilson. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $41,152,203Tržby Celosvetovo $84,384,002Tržby za predaj Blu-ray v USA $902,217 //počet predaných kusov 45,201Tržby za predaj DVD v USA $4,907,782 //počet predaných kusov 321,689║ na také obsadenie štrašná planoba, nasilu dramatizovanie, zbytočnosť ktorá nič nedá a ani nepobaví /15%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 3,021 // Otvárací Víkend v USA: $10,547,068 // ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nevyužitý potenciál, neboť se film od začátku do konce plácá v uměle dramatizovaných storkách o ničem (resp. o hysterkách, o rozhodnutí, jestli být otcem... bla bla bla, zkrátka povrchní bulshit, který člověka napadne jako první), aniž by dal prostor jediné celkem zajímavé a sympatické linii (Crawford-Kendrick), nebo Father-partě, která v téhle sestavě měla plodit hlášky jako na běžícím pásu. Škoda, výsledek neurazí, ale vyprchá stejně jako trapný pšouk těsně před porodem. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak se šeredná Cameron Diaz měsíce rozhoduje, zda synka nechat obřezat, aby se jí ve finále narodila dcera. Přesně u těchto nevtipných, nepříjemně infantilních a hloupých komedií si uvědomíte, jak je čas vlastně drahý. Z těhotenství prý měkne mozek, tady evidentně otěhotněl celý tvůrčí tým. 40% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to povrchní, je to podle amerického bestselleru, ale má to poměrně konzistentní příběh, avšak o šikovné provázanosti jednotlivých mozaik si to může nechat zdát. Hormony napěchované těhule si přidají dvě hvězdy, páni zase odeberou. Přežít se to rozhodně dá i bez epidurálu:)./// Rebel Wilsonová je skvělá a má skutečný komediální talent, Santoro je pořád zatracene sexy jako v Lásce nebeské a Ch. Rock by se na dabing měl vykašlat a sehnat si konečně pořádnou roli. Lopezová kupodivu hraje docela slušně, Kendricková je nevýrazná, Diazová přehrává a hysterčí, Morrison je snad ještě horší než v Glee a ta pipka Deckerová z Bitevní lodi se snad nedá ani nedá komentovat. Celkově to však není tak stupidní film a je z něj patrné, že si sám ze sebe utahuje. Ovšem vtipů obsahuje JPANS minimum a pořád lavíruje mezi vztahovým dramatem a komedií pro třicátnice./// Crawford z Gossip girl mě může oplodnit hned teď. 50 %. [Kino] ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 40 000 000 $ Otvárací Víkend: 10 547 068 $ (v 3 021 Kinách) Tržby USA: 41 152 203 $ Tržby SR: 110 469 $ Tržby ČR: 141 287 $ Tržby Celosvetovo: 79 653 720 $ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hlavně žádné odsuzování, pokyvuje na sebe s vážností ve tváři otcovská garda na své pravidelné vyjížďce s kočárky. Možná i na tuhle jednohubku jako celek jsme až zbytečně přísní. I když leccos dokážu pochopit, protože: mohla to být lehká melodramatická komedie, ve které se budou řešit skutečné problémy, v očekávání ale nejsou jen hlavní protagonistky, ale i divák. Snímek rozhodně nestrhne. Nejpřijatelnější volbou je čas strávený v přítomnosti uvěřitelné dvojice Kendrick-Crawford, která jako snad jediná (Lopez-Santoro se ji lehce přibližuje) aspoň trochu působí jako lidé z masa a kostí. Zbytek je místy scénáristický průjem, kdy namísto něčeho pořádného tu tvůrci řeší trumfování se syna s vždy vítězným otcem nebo odstranění předkožky ještě nenarozeného syna. Komplikují si to také tím, že postavy vykreslí skutečně bídně, vztahy mezi nimi jakbysmet. Divák se se svými hrdiny i těžce identifikuje, hlava nehlava se tu skáče od jednoho k druhému. Samotná „problematika“ těhotenství se pak pochopitelně smrskává do absurdních dialogů. Vedle všech těch „bohužel“ ale britský tvůrce velmi solidního dramatu Všichni jsou v pohodě tak úplně neselhává. Některé momenty zábavnost nebo dojetí přes všechna klišé nepostrádají, navíc Anna Kendrick je prostě.. Anna Kendrick!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Známé přísloví říká, že když dva dělají totéž, není to totéž. A podobné je to i v tomto filmu, kde celkem pět párů očekává přírůstek do rodiny, ale u každého z těch párů je to trochu jiné a odlišné. A já se bavil a užíval si to od začátku do konce. Mám rád filmy, které jsou vtipné, nápadité, a divák si je prostě užívá od začátku do konce, aniž by u nich musel přemýšlet. U tohoto filmu jsem se ani na okamžik nenudil, každá postava mě dokázala zaujmout a film jsem si prostě užil. Nedělalo mi ani problém orientovat se v postavách, což u mě jindy bývá problém, ale zde prostě děj plynul tak nějak přirozeně a nezmatečně. Co se týče herců, tak nejvýrazněji mě zaujal pár v podání Anny Kendrick a Chace Crawforda. S Annou Kendrick už jsem viděl tři filmy, ale teprve v tomto jsem jí zaregistroval jako nádhernou herečku, která mě dokázala oslnit, a její herecký partner už jen dotvořil jeden z nejhezčích filmových párů, jaký jsem kdy v nějakém filmu viděl. Samozřejmě ale potěšila i přítomnost dvou herců z mých oblíbených seriálů, potěšilo mě vidět Joea Manganiella v něčem jiném než v True Blood a Matthewa Morrisona v něčem jiném než v Glee. Herecké hvězdy jako je Cameron Diaz, Jennifer Lopez nebo Chris Rock už jen dotvořily výsledný pozitivní dojem z celého filmu. Já jsem zkrátka nadšený, tenhle film se mi líbil a asi ho budu chtít ještě někdy vidět. Uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentov sa našlo, padla aj hláška, či dve... proste klasická romantická komédia, tentokrát s motívom tehotenstva. Romantická komédia, ktorá nepatrí medzi filmy, ktoré by ste museli vidieť. Ja som si film pustil predovšetkým kvôli niekoľkým jedincom, ktorí vo filme hrajú (Cameron Diaz, Jennifer Lopez) zvyšok hercov buď nemám rád alebo som ich videl len v pár filmoch, ale moc na mňa nezapôsobili, tu tomu nebolo inak. Myslím, že tento film je pre matky, ktoré prežili to, čo hlavné hrdinky, ale pre nikoho iného už nie. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechno špatně. Herecká chemie nula, idiotský scénář s hromadou WTF momentů (Cameron Diaz se rozhoduje, zda má mít její synek obřízku, přehlídka tlustých Američanek atd.), komické momenty nefungují (nejsou vtipné). Tohle se do našich kin vůbec nemělo dostat. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl očividně nalákat hlavně na spoustu známých tváří, protože ruku na srdce, kdo by se na to jinak podíval. A jestli tenhle film měl navodit holky na to aby chtěli mít děti, protože je to super, tak se to rozhodně nepovedlo, mě to spíš odradilo ještě víc. Normálně bych řekla, aby vyhodili některé postavy aby ten zbytek mohl mít lepší příběh, ale on to byl příběh tak něják o ničem, takže mi tu možná těch hodně postav vůbec nevadilo. Jednou se na to podívat dalo, něják extrémně jsem se u toho nenudila, ale znova už rozhodně ne, ani si nemyslím, že si na to zítra ještě vzpomenu. 3* Naprosto nejlepší na celym filmu byla parta tatínků v parku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Asi půjdu proti proudu, ale mě to nepřišlo vůbec špatný, prostě několik dějových linií do sebe aspoň nenudily, bylo to milé, dojemné, a celkově takový že se vcítíte do situace. Mě to tak nějak sedlo do nálady a nějak nechápu že to má tak málo, jsou horší trapárny. Pobrečela jsem si. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pořádná dávka estrogenu, kterou žádnýmu chlapovi nemůžu doporučit. Neni to „až tak“ blbý a trapný, ale moc k tomu nechybí; ale za to je ten film úplně zbytečnej. Jako komedie to za moc nestojí, scéna s epidurálkou je obšlehnutá z Coupling a opět si neodpustili sračkoidní americký závěr plný rádobychytrých keců. Aspoň že J Lo je mile usměvavá jako vždy a aspoň Liz Banks hraje. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 1 | akce 1 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s vynikajícím hereckým obsazením a výbornými hereckými výkony! Je to sice chvílemi až příliš emotivní, ale slza neukápla, naopak jsem se často smála. Páry jsou vybrány opravdu dobře, je zde vidět výborný kontrast osobností. Rozhodně je to film pro těhotné, což já opravdu nejsem, ale i tak se mi líbil a řekla bych, že je tady hodnocení hodně pod čárou. ()

Reklama

Reklama