Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pět párů v tomhle příběhu na mě bylo až moc. Neustále poskakování mezi nimi mi po chvíli začalo vadit. Taky jsem se mezi nimi ztrácela. Mě by bohatě stačily dva možná tři, když přivřu obě oči a zacpu si uši. Na ně by se člověk zaměřil mnohem lépe. Obsazené to bylo perfektně a hlavně sympaticky. Škoda, že se všechno akorát tak zazdilo. Asi nejsem ta správná cílovka, na kterou tenhle film zacílil. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc....naivně...věřil jsem, že tentokrát by film mohl být super jako trailer...já vím blbost :-) Dámské herecké osazenstvo bylo příslibem, ale zůstalo pouze u toho...snad kromě A. Kendrick a J. Lopez byly ostatní postavy vyloženě nesympatické a jediným světlým momentem filmu je když se na scéně objeví čtyřčlenné komando s kočárky, ale to jsou oproti traileru epizodní scénky...prostě podvod. Jako relax dobrý...kvalita nic moc.... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hlavně žádné odsuzování, pokyvuje na sebe s vážností ve tváři otcovská garda na své pravidelné vyjížďce s kočárky. Možná i na tuhle jednohubku jako celek jsme až zbytečně přísní. I když leccos dokážu pochopit, protože: mohla to být lehká melodramatická komedie, ve které se budou řešit skutečné problémy, v očekávání ale nejsou jen hlavní protagonistky, ale i divák. Snímek rozhodně nestrhne. Nejpřijatelnější volbou je čas strávený v přítomnosti uvěřitelné dvojice Kendrick-Crawford, která jako snad jediná (Lopez-Santoro se ji lehce přibližuje) aspoň trochu působí jako lidé z masa a kostí. Zbytek je místy scénáristický průjem, kdy namísto něčeho pořádného tu tvůrci řeší trumfování se syna s vždy vítězným otcem nebo odstranění předkožky ještě nenarozeného syna. Komplikují si to také tím, že postavy vykreslí skutečně bídně, vztahy mezi nimi jakbysmet. Divák se se svými hrdiny i těžce identifikuje, hlava nehlava se tu skáče od jednoho k druhému. Samotná „problematika“ těhotenství se pak pochopitelně smrskává do absurdních dialogů. Vedle všech těch „bohužel“ ale britský tvůrce velmi solidního dramatu Všichni jsou v pohodě tak úplně neselhává. Některé momenty zábavnost nebo dojetí přes všechna klišé nepostrádají, navíc Anna Kendrick je prostě.. Anna Kendrick!! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Diazová si do nádoby odložila obsah žaludku. A takový je celý film, plný hvězd, laciného humoru a rozjitřeného sentimentu. Kam příběh směřuje dobře víme, stále četnější vzdechy nás neomylně vedou k uhekanému vyvrcholení, při kterém vám bude pořádně trapně za všechny, kdo se na téhle slátanině podíleli. Kromě toho, že tahle komedie opravdu není zábavná, je také vrcholně nevkusná. Snaží se nám totiž namluvit, že mezi největší ctnosti patří hysterie a sebestřednost a že je v pořádku, když v rámci přirozeného výběru ti krásní a silní válcují ty ošklivé a slabé. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další čistě konzumní záležitost. Bohužel opravdu otravná. Už by se měli scénáristé a režiséři Hollywoodu zamyslet a přestat nám servírovat rádoby vtipné komedie opravdu přecpané hereckým obsazením a spoustou příběhových linií, které se někdy navzájem prolínají. Dříve to vycházelo (například Paříži miluji tě nebo Až tak moc tě nežere) jenže film Jak porodit a nezbláznit se je spíše prázdnou konzumní zábavou a také samozřejmě filmovou antikoncepcí. Některé linie zajímavé, jiné naprosto zbytečné a otravné. Hold nejsem cílovou skupinou tohoto filmu. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama