Reklama

Reklama

The Lying Game

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2013), 21 h 51 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hrají:

Alexandra Chando, Andy Buckley, Allie Gonino, Alice Greczyn, Blair Redford, Helen Slater, Adrian Pasdar, Christian Alexander, Tyler Christopher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila. (Jenda)

(více)

Recenze (35)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Po první sérii sraček už konečně mohu hodnotit své myšlenky na jasný pokus o serii dalších telenovel. Jak se pozná? smíchejte mládí s vyzrálostí, přimíchejte pýchu a předsudek a máte z toho krásné drama. Výběr hlavní role se ale povedl. Alex je nádherná a sluší jí to. Sladká Ema a pochopitelně zlé dvojče. Celkem ale není překvapení že to po druhé sérii utli. Těch sraček už je přeci jen dost ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně se jedná o křížence PLL a Switched at Birth. Jedná se o poměrně napínavý seriál, jehož potenciál je bohužel rozmělňován v neuvěřitelném množství vaty a značně nedotaženém chování postav. Už casting samotný naznačuje, že se nejedná o příliš ambiciózní kousek, protože po herecké stránce je to bída a postavy jsou ve srovnání třeba s PLL nevýrazné a zaměnitelné. Škoda, zápletka sice není originální, ale přesto zajímavá a šance na další Lhářky tu byla. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Seriál se zatím vyvíjí slibně, i když se nemohu ubránit pocitu, že jediné, co mě zajímá by mi někdo dokázal vyspoilerovat během dvou vět a mně by ani nechybělo, že jsem neviděla 8 dílů mezi tím. Všimla jsem si, že nejsem jediná, koho hned trkla fyzická podoba hlavní hrdinky s Ninou Dobrev, která navíc ve Vampire Diaries hraje také dvojroli. Nevím, zda to byl úplně dobrý tah. Seriál sice nenadchne, ale dokáže potěšit a detektivní zápletka vždy zvyšuje aktraktivitu a zájem o další díly. Nic se ale nesmí natahovat do nekonečna, a tak doufám, že ve vyšetřování se po konci první série dost pokročí a že odhalení budou natolik zajímavá, aby udržela další divákovu pozornost. ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

Po pilotu mírně rozpačité pocity. Popravdě bych si žádnou souvislost se Switched at Birth a PLL dohromady nedala, kdybych předtím nečetla komentáře, ale jistou podobnou atmosféru to nejspíš má. Hlavní hrdinka není nijak výrazná, ale je celkem sympatická, téma taky zajímavé..uvidíme,jak se to vyvine:-) ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Seriál ešte nemám zhltnutý celý ale aj napriek tomu si dovolím ho hodnotiť už teraz pretože ma veľmi zaujal. Zo začiatku mi riadne pripomínal Dvojičky so SMG ale podobnosť je asi len vo výmene dvojičiek, zvyšok zápletky je zdandlivo úplne iný, a taktiež je to postavené do rolí teenagerov, nie dospelých ľudí. Síce som dal 5* ale úroveň Ringer-u to nedosahuje, a taktiež aj napriek tomu, že som si obľúbil Alexandru Chando, nie je to Sarah Michelle Gellar a tak je to skôr 4,5* s priklonením na tú lepšiu stranu. Dej je ale pútavý, po konci každej epizódy chcem vidieť ďalšiu a zatiaľ ma tam nič nenudí ani nijak extra neirituje, čiže nemám veľmi čo vytknúť ... možno okrem tej snobskej preafektovanosti priblbých postpubertálnych holiek ale aspoň že sú pekné a dá sa na ne pozerať no. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Seriálu posloužila jako knižní předloha stejnojmenná kniha od Sary Shepard známé i pro sérii „Pretty Little Liars“, avšak podobně jako „Pretty Little Liars“, „The Vampire Diaries“ nebo „The Secret Circle“ nemá seriál s knižní předlohou mnoho společného. (Fevas)

Reklama

Reklama