Reklama

Reklama

The Lying Game

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2013), 21 h 51 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hrají:

Alexandra Chando, Andy Buckley, Allie Gonino, Alice Greczyn, Blair Redford, Helen Slater, Adrian Pasdar, Christian Alexander, Tyler Christopher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila. (Jenda)

(více)

Recenze (35)

hellstruck

všechny recenze uživatele

Po pilotu mírně rozpačité pocity. Popravdě bych si žádnou souvislost se Switched at Birth a PLL dohromady nedala, kdybych předtím nečetla komentáře, ale jistou podobnou atmosféru to nejspíš má. Hlavní hrdinka není nijak výrazná, ale je celkem sympatická, téma taky zajímavé..uvidíme,jak se to vyvine:-) ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně se jedná o křížence PLL a Switched at Birth. Jedná se o poměrně napínavý seriál, jehož potenciál je bohužel rozmělňován v neuvěřitelném množství vaty a značně nedotaženém chování postav. Už casting samotný naznačuje, že se nejedná o příliš ambiciózní kousek, protože po herecké stránce je to bída a postavy jsou ve srovnání třeba s PLL nevýrazné a zaměnitelné. Škoda, zápletka sice není originální, ale přesto zajímavá a šance na další Lhářky tu byla. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Seriál se zatím vyvíjí slibně, i když se nemohu ubránit pocitu, že jediné, co mě zajímá by mi někdo dokázal vyspoilerovat během dvou vět a mně by ani nechybělo, že jsem neviděla 8 dílů mezi tím. Všimla jsem si, že nejsem jediná, koho hned trkla fyzická podoba hlavní hrdinky s Ninou Dobrev, která navíc ve Vampire Diaries hraje také dvojroli. Nevím, zda to byl úplně dobrý tah. Seriál sice nenadchne, ale dokáže potěšit a detektivní zápletka vždy zvyšuje aktraktivitu a zájem o další díly. Nic se ale nesmí natahovat do nekonečna, a tak doufám, že ve vyšetřování se po konci první série dost pokročí a že odhalení budou natolik zajímavá, aby udržela další divákovu pozornost. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Seriál od autorky Pretty Little Liars, to už trochu naznačuje to, jakým směrem se seriál bude vyvíjet. Po první řadě je to příjemná oddychovka, mám rád filmy a seriály s nádechem mystery, kde je spoustu záhad a my jim pomalu, ale jistě přicházíme na kloub. Takže za mě to jsou 4 hvězdy. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Když chcete vypnout a nepřemýšlet. Pro pohodová odpoledne s horkou čokoládou...Musíte být ovšem toho správného pohlaví a věku...Za mě silnější 2 hvězdičky- když to vezmu objektivně. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Po první sérii sraček už konečně mohu hodnotit své myšlenky na jasný pokus o serii dalších telenovel. Jak se pozná? smíchejte mládí s vyzrálostí, přimíchejte pýchu a předsudek a máte z toho krásné drama. Výběr hlavní role se ale povedl. Alex je nádherná a sluší jí to. Sladká Ema a pochopitelně zlé dvojče. Celkem ale není překvapení že to po druhé sérii utli. Těch sraček už je přeci jen dost ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem v půlce první série. Vím, že hvězdičku už nepřidám, protože to nedosahuje kvalit seriálů, které řadím mezi své nej. Každopádně je to fajn podívaná, když se nudím. Někteří herci nejsou tak perfektní, ale hlavní představitelka to zvládá s přehledem. Příběh není tak promakaný, jak jsem čekala, když je to srovnáváno s PLL, ale i tak je zajímavý a jsem zvědavá, co bude dál. Ještě musím ale dodat, že debilnější znělku + to, co se v ní objevuje, jsem fakt neviděla. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nič originálne, veď už Mark Twain zamieňal dvojníkov a bohatí highschooleri sú sotva novinkou, ale dobre spracované a sem-tam napínavé. Keď mám náladu na nenáročný seriál, Lying Game je pre mňa ako stvorená:-) ()

feeme 

všechny recenze uživatele

Typické znaky primitivního seriálu. Patetické odbíhání vždy radši, než aby proběhla vážná rozmluva jako to u rozumných lidí tak bývá. Rádoby upřímná přísaha pokaždé, když se lže. Nepochopitelné střídání zamilovanosti po několika nebo jednom dni. Nabalování záhad jedna na druhou, až už to přestává být záhadné a vytrácí se zájem. Proč ani po celý sérii si člověk nemůže najít postavu, se kterou by se ztotožnil? Těch postav je tam hodně, ale všechny jsou tak "komplikované", až mě přestávají bavit. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Jak už pode mnou píšou kolegové, mix více současných seriálů. To se dá ovšem říci nyní skoro o všem, někdy se proto ptám, a kde je jedinečnost? ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po 2 castiach celkom prijemne, taka ocakavana tvorba od ABC Family HD. Ten popis nie je spravne napisany ale dopisem k tomu po tom co Emma zisti ze ma dvojca Sutton, sa dohodnu na stretnuti v Phoenixe, nakolko Emma sa boji svojho uchylneho nevlastneho brata Travisa. Ten jej podstrcil peniaze ich matky a preto je Emma v Los Angeles stihana. V Phoenixe si Emma a Sutton vymenia role, Sutton odchadza do LA, kde jej bude pomahat brat Meds (jedna z jej najlepsich kamaratok) a Emme nezostava nic ine ako hrat rolu Sutton. ()

fifi.m 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po čtyřech dílech, přestávám sledovat. Jak může být v seriálu tolik nesympatických postav? Jak může postavu šestnáctileté dívky hrát pětadvacetileté herečka, která na pětadvacet i vypadá? Jak mohou být obě postavy v "dvojroli" zahrány tak stejně? ()

Bansheee 

všechny recenze uživatele

Hybrid současných seriálových trendů a Switched at birth, bohužel s mnohem slabším obsazením. Další seriál, který brzo zapadne někam do průměru a nikdo si na něj ani nevzpomene. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Mně to po prvním dílu připomíná jen Ringer. Co se týče její podoby Niny Dobrev - nejen, že jako ona vypadá, ale má i stejnou dikci! Tedy když se nedívám na monitor a jen poslouchám, jsem si prakticky jistá, že slyším Dobrev. Malá připomínka: trochu mě rozlaďuje, že tam hrají "hlavní chlapi" z Honey 2 a Step Up 3, ale to je mimo. No, nevím, druhou sezónu si asi už fakt nepustím. Příliš mnoho vaty a nezajímavých postav. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jak kdy. Někdy dobrý, jindy přetáčím. Baví mě vztah mezi Emmou a Ethanem :) Ale už by mohli krapet pokročit. Také se mi líbí, jak jedna herečka dokáže zahrát dvě role tak přesvědčivě. Nevím jak to působí na vás, ale já jí fakt věřím jak Sutton tak Emmu. Těším se, co přijde dál. Docela mě zajímá, co dál vymyslí. Zatím je děj dobře rozehraný, tak doufejme... I když ze všech mých oblíbených, je tohle nejslabší seriál, tak stejně pětka ;) ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů mám dojem, že pokud neshlédnu Switched at Birth, nebudu mít objektivní názor. Nicméně sleduji první řadu a zatím je to fajn oddechovka na večer, uvidíme dál.. ()

Reklama

Reklama