Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz

  • USA Tom and Jerry: Wizard of Oz (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vydali se navštívit čaroděje, úžasného čaroděje ze země Oz! Tom a Jerry v této animované parafrázi klasického příběhu překročili duhu a vydali se po cestě ze žlutých cihel. Setkáte se se svými oblíbenými postavami: Dorotkou, Totem, Strašákem, Plecháčem, Lvem, Zlou čarodějnicí ze Západu, Čarodějem, Mlaskaly a dalšími. Uslyšíte řadu svých oblíbených písniček, včetně Tam za tou duhou. A budete se smát všem kouskům vaší oblíbené kočky a myši, kteří se ocitnou ve víru tornáda, tlapkou společnou a nerozdílnou se postaví létajícím opicím a vezmou útokem hrad Zlé čarodějnice v hrdinském pokusu dostat Dorotku, Tota (a sebe samotné) bezpečně zpátky do Kansasu. Koneckonců, není nad domov! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1900 napísal americký spisovateľ Frank Lyman Baum titul "Čarodejník zo zeme Oz" (The Wonderful Wizard of Oz). V Spojených štátoch amerických sa táto rozprávka dodnes teší obrovskej popularite. Vo mne však toto dielo nevzbudilo nadšené reakcie. No povedal som si, že si pozriem niektorú jej staršiu filmovú adaptáciu. Siahol som muzikálovej verzii z roku 1939. Avšak ani toto filmové spracovanie ma neohúrilo. Tak si hovorím, že to ešte skusím s nejakou raritnou variáciou. Tak som teda kukol na hodinový animovaný snímok "Tom a Jerry a čarodejník z krajiny Oz". Kocúr Tom a myšiak Jerry sa tak nejak votreli do tejto rozprávky a ja som len krútil hlavou, že na čo to vlastne pozerám. Bola to v podstate kreslená verzia muzikálu z roku 1939, do ktorej kostrbato napasovali dejovú líniu s Tomom a Jerrym. ** ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal příběh Dorotky, která se ocitne v zemi Oz? To by samo o sobě nebylo až tak zajímavé, ale když se přidají Tom a Jerry, je o zábavu a pořádné průšvihy postaráno. Prostě klasika, která neurazí! 60% ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Největší problém jsem měl asi s animací. Ta se sice možná upřímně, ale bohužel marně snaží pokračovat ve šlépějích něčeho, čemu počítačové zpracování nemůže nikdy sáhnout ani na paty. Příjemně prvoplánový klasický příběh byl dle mého očekávání zprzněn snahou zalíbit se dnešnímu mladému divákovi. Nechápu ale, proč takovému příběhu byla dána přednost před samotnou podstatou Toma a Jerryho. Nejen, že takové to jejich klasické rivalské pošťuchování se objevilo jen minimálně - navíc mi svou povahou připomínalo spíše Itchyho a Scratchyho, což asi není úplně dobře. Za celý film jsem se nezasmál ani více, ani méně, než jednou. Přestože nejsem cílová skupina, označuji tento fakt za utrpení. Čekal jsem to ale vesměs horší a relativně krátká stopáž zachránila tento snímek od nálepky "naprostý propadák". ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry v novém kabátě tak jak je známe z dob minulých. Žádný stres, bez krve a sem tam úsměv na rtech. Prostě pohodička. 60% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

To snad nemyslej vážně! Takhle zhnusit kultovní seriál. Pčepnul jsem to náhodně a vydržel jsem na to koukat 30 minut... Strašná věc, která nikdy neměla vzniknout! * za animaci. ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná s dvojicí neohraných rivalů Toma a Jerryho, kteří splní slib, že budou chránit Dorotku. Jednoho dne příjde bouře s hurikánem a hlavní hrdinové se ocitnou v zemi Oz, kde budou muset bojovat se zlou čarodějnicí. 75% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Známý příběh Čaroděje ze země Oz v podání Toma a Jerryho. Krátký animáč, který mi sice nic nedal, ale zhlédnutí nelituji. 53% ()

kenileja 

všechny recenze uživatele

Toma a Jerryho mám rád a příběh o čaroději ze země Oz taky. Ale asi bych tyto dva "světy" neslučoval. Sice to nedopadlo špatně a provedení je vkusné a zábavné, ale já mám radši když jsou Tom a Jerry na ostří nože, než když jsou suprovými kámoši pomáhající Dorotce. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco pro mě. Tom a Jerry zase ukázali, že umí pobavit. Lehkej úsměv na rtech skoro celej film a občas tam ten smích od srdce byl. 75% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Mám rád Toma a Jerryho, avšak tomuto filmu nemôžem dať viac, ako priemerné 3 hviezdičky. Je to vtipné a milé, ale stráca to čaro starého dobrého Toma a Jerryho. Nie je to proste ono, keď nie sú vo svojom klasickom prostredí, ale niekde v zemi Oz. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Tom & Jerry jsou skvělí v krátkých filmech kde se honí a mlátí. Kreslouni již pro X generací kdy i mé děti se u toho hodiny baví. Ale dlouhý film, ne, to nezaujalo právě ani ty děti takže ne. Za to zpracování a animace let velmi dávných dávám 2. ()

Reklama

Reklama