Reklama

Reklama

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Skvelý dokument pre diváka, ktorému aspoň satelitne sadol origi. Že je plánovaná 2ka zmrazí haterov, no tento zákulisný vstup moju zvedavosť navýšil.Je fayn, že aj pri mikrotonážnych snímkoch sú tvorcovia ochotní ukázať zákulisie. Určite vydarená kamka ( aj ) o tom , čo takýto minicirkus s neplánovanými "riedidlami" obnáša.Bavila som sa a to je podstatné.( ďalší príklad kedy dokument predčil samotný film a to je poučné). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Inside the Whore“ je snímek, na kterém je vidět, že Reinert Kiil chtěl hlavně šokovat. Ale jo, možná mu to v některých případech dokonce i vyšlo, což je fajn. Jsou zde záběry, které stojí za pozornost, pokud máte rádi explicitní nahotu a násilí. Ale není toho tolik, je to přizpůsobeno levnější found footage formě, která je pro mě spíše ubíjející, protože většinu času tu nic zajímavého není. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když rejžovi hrábne. Je fajn, že jsou režiséři jako Reinart Kiil, protože filmová tvorba nezakrní a tvoří se i něco netradičního, co dokáže šokovat, pobavit nebo zhnusit. V tomto případě všechno najednou. ()

Reklama

Reklama