• 5150

8. Děti k pohledání 50%(25.10.2011)

Podařený cyklus krátkých malých televizních komediích o tom, jak s paragrafy bojuje obyčejný občan. V šestém dílu nazvaném Fígl se Jiří Císler s Luďkem Sobotou pokoušejí díky volnému clu na svatební dary zajistit dovoz výtečného zahraničního vozu. Ovšem realita bude úplně jiná. V sedmém díle nabourají Janžurová s Křiváčkem vrata Císlera a Bohdalové a půjde o to, kdo a jak jim to opraví či nahradí škodu. Devátý díl Šampáňo viz - http://www.csfd.cz/film/278414-sampano/. Hudební spolupráce v celém cyklu: Jiří Svoboda(27.11.2011)

Dobře obsazené i zahrané, ale některé fantasmagorické vylomeniny nepochopím. Například Simona Stašová, která otěhotněla po znásilnění si bere evidentního násilnického recidivistu s tím, že ona si ho již vychová....to je fakt soda...(21.9.2011)

Super 9 dílů o ruzných podvodech,rozvodech,sousedských sporech atd.Prostě věcech které řešíme jakožto Češi dnes a denně!!!Plejáda užasných herců svědčí o kvalitě.Mě se nejvíce líbil:Císler,Křiváček,O.,Kopecký,Navrátil.Palec nahoru:-)(3.3.2012)

Po čtvrtém za čtyři! (Jiří Císler mě dneska dostal)(5.9.2011)

Hodnotím díl pátý - Smolař! Nostalgie z dětství a náhoda mě přivedli k jeho opětovnému rodinnému shlédnutí nyní (v roce 2011) a bylo to hrozné! V rozmezí mezi genialitou a šílenstvím doby!! :) A nebyl jen smolař, ale hlavně blbec! :)(17.12.2011)