Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi pořady, v nichž nechybí spousta slavných jmen a při nichž o humor není nouze? Takový pořad je Kolo plné hvězd - pořad pro celou rodinu, příjemně strávená večerní hodinka ve společnosti pohotového moderátora Aleše Cibulky a jeho hostů. Kromě populární osobnosti hraje hlavní roli večera "kouzelné" kolo s mnoha políčky s jmény bavičů, herců, zpěváků a dalších zajímavých osobností televizní a filmové zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo řečeno, jde o naprosto zbytečný pořad (nic nového a originálního asi už sotva někdy vyprodukují, ta doba je nenávratně pryč), vytvořený opět z našich koncesionářských poplatků, pomalu vyhaslé ale jinak stále stejné selebrity, které nemají už prakticky co nabídnout, se na tom tak akorát napakují a divák je opět znehucen, s čím vším že jde ve 21. století přijít do hlavního vysílacího času, asi nás maj fakt za úplný debily (kteří se chtějí stále bavit a zkousnou úplně všecko, zatím co oni si dělají tu svou politiku), kdyby to člověk něco podobného neviděl 10krát za rok tak snad ani nic nenamítne, navíc máme tak bohatý archív kde je vše, a jak tak koukám, stále je z čeho vybírat a dělat zábavu:-) Když zatím nebude stát Cibulka, tak zas vyberou někoho jinýho, jak u blbjech na dvorečku, v tom našem malém a zatuchlém českém rybníčku:-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naďo, proč?! Zilionkrát provařené skeče slepené tím nejhnusnějším balastem, co TV dokáže vyprodukovat. Asi z toho budu mít ekzém. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno plné hvězd aneb jak levně udělat pořad k uspokojení pupkáčů a otylek, co ve 20:00 usedají s pívem a pytlem brambůrků k TV obrazovkám a vyžadují svou porci zábavy. Muži chtějí nadávat u fotbalu, ženy se chtějí romanticky dojímat u telehovnel a společně se chtějí smát estrádám. A proč točit estrády nové, co beztak stojí za tuberácký chrchel, když archív ČT nabízí tolik (bambilionkrát recyklovaných) perel? Vždyť stačí jeden nevýrazný moderátor, jedna rádobyzábavná sereblita, nahraný smích a jedno kolo ála "jména hloupejch na všech sloupech". Na druhou stranu, některé ukázky dokážou polechtat bránici, proč tedy nepřimhouřit očko: těch zdejších 41% odpovídá mému dojmu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V tom pořadu se není čemu smát. No tak dobře, chtěli jste smích, tak tady ho máte. Ha ha ha aneb zesnulí umělci vás baví ve svých vyčpělých vystoupeních. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad sloužící jako oddechovka po únavném dni. Je mi úplně jedno co tam tlachá Cibulka, nebo jeho hosté…Občas se u jejich příhod zasměju, ale mě více zajímají ony ukázky z Kola plného hvězd. U některých funguje nostalgie, tu a tam narazím na skutečně „legendární“ scénky, ale i na takové, které jsem dosud nikdy neviděl – takže za mě určitá spokojenost. Rozhodně lepší, než čumět na filmy, jenž nedávno běželi na druhé televizní stanici (tak jak to mají ti šašci v oblibě). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak při krájení cibule už za ta léta praxe neuroním ani slzičku, ale když vidím veselého parazita Aleše Cibulku, ty vole, zlatej Magnusek, který svou kariéru vystavěl na pseudoadoraci tuzemských hereckých legend, jak se snaží našim režisérům reklam naznačit, jak moc ho mrzí, že neuspěl v konkurzu na Bédu Trávníčka, brečel bych jak malá holka, co všechno dokáží divákovi s klidným srdcem na Kavkách servírovat v pátek večer za zvěrstva !! Jistě, archív zábavy, no, říkejme tomu třeba tak, České televize se zdá být prakticky bezedný, očekáváte-li kvalitu, nicméně opak je pravdou, což však očividně průměrnému českému konzumentovi recyklátů vrásky nedělá, a tak se tohle Kolo vesele točí dál, díky čemuž se stalo něco, čemu bych jako rozený optimista nikdy neuvěřil, totiž že se mi dostalo cti moci sledovat tuhle tragickou selebritu jak na veřejnoprávním kanálu, očividně bez poklopu, když tak koukám jaký kreatury do něj padají, že pane Šmucler, tak i na TV Barrandov !! Brečet nebudu, tlačítko off na ovladači mi totiž ještě funguje, ale blivno mi teda rozhodně je !! ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Cibulka je poloviční magor a výběr scének také není pochopitelně většinou nijak oslnivý. Pokud bych ještě někdy zhlédl nějaký díl, tak by mé hodnocení nahoru rozhodně nešlo. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Máte rádi pořady, v nichž nechybí spousta slavných jmen a při nichž o humor je velká, ale fakt velká nouze? Takový pořad je právě Kolo plné hvězd - pořad pro celou rodinu, příšerně strávená večerní hodinka ve společnosti průměrného moderátora Aleše Cibulky a jeho hostů. Opravdu takové pořady máte rádi? Jděte do toho... Zábava je garantovaná! ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Díl s Hemalou bylo docela utrpení. Zachránila to poslední scénka s Wimmerem. Celkově průměrný pořad, kterému by neuškodilo ubrat hudební vystoupení a přidat scénky na kolo. Přesných 50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ač mám podobné pořady celkem rád, nebot se rád zasměju. Jenže neustále vařit z převařený vody se nedá do nekonečna. Nové zábavné pořady se nenatáčí jen samé talk-show, kde se jen krafe a nic. Kde jsou náké scénky a tak. Pak se neustále dělají podobné střihové pořady, kdy se neustále točí to samé co už každý xkrát viděl. Mohlo to fungovat před lety, ale né dnes. Už se konečně probudtě a začněte točit náké pořady at je co vysílat. ()

otík 

všechny recenze uživatele

I když máš Aleše Cibulku rád, tento pořad moc nemusím. Když se podaří díl, ve kterém se v kole vytočí většina hudebních výstupů, nic zábavného vlastně na tom pořadu není. A i když vzpomínkové sestřihy nemusí být vždy super vtipné, některé díly díky málo zábavných sestřihům jsou nudné. I proto podprůměrné hodnocení. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dílu s Lucií Vondráčkovou jsem musela jednu hvězdičku přidat. Lucka byla milá, vtipná, usměvavá a celý díl působil zábavně. Jen doufám, že to opět nespadne do nudné šedi. Na výběru hostů opravdu velmi záleží. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pseudovtipný Cibulka a ukázky z minulosti československého zábavního průmyslu. Dobré pro minutovou nostalgii, déle ne. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

ČT už vážně neví coby a rozhodla se produkovat pořad se mě nesympatickým nevěrohodně se smějícím "bavičem" Alešem Cibulkou. Formát působí odpudivě, nepřináší nic nového, jen recykluje většinou trapné tv estrády let (dávno) minulých. Pamětníkům se to může z nostalgie líbit, ale i moje babička (tj. cílová skupina) si stěžuje, že v televizi dávají pořád to samé. Právě dnes jsem viděl díl s Troškou. Jeho historky o tlačence a stolici mě vážně pobavily :/ A Helenka Vondráčková na konec. Prostě parádní lidová zábava! ()

Reklama

Reklama