Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi pořady, v nichž nechybí spousta slavných jmen a při nichž o humor není nouze? Takový pořad je Kolo plné hvězd - pořad pro celou rodinu, příjemně strávená večerní hodinka ve společnosti pohotového moderátora Aleše Cibulky a jeho hostů. Kromě populární osobnosti hraje hlavní roli večera "kouzelné" kolo s mnoha políčky s jmény bavičů, herců, zpěváků a dalších zajímavých osobností televizní a filmové zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno plné hvězd aneb jak levně udělat pořad k uspokojení pupkáčů a otylek, co ve 20:00 usedají s pívem a pytlem brambůrků k TV obrazovkám a vyžadují svou porci zábavy. Muži chtějí nadávat u fotbalu, ženy se chtějí romanticky dojímat u telehovnel a společně se chtějí smát estrádám. A proč točit estrády nové, co beztak stojí za tuberácký chrchel, když archív ČT nabízí tolik (bambilionkrát recyklovaných) perel? Vždyť stačí jeden nevýrazný moderátor, jedna rádobyzábavná sereblita, nahraný smích a jedno kolo ála "jména hloupejch na všech sloupech". Na druhou stranu, některé ukázky dokážou polechtat bránici, proč tedy nepřimhouřit očko: těch zdejších 41% odpovídá mému dojmu. ()

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Není tady žádný dramaturg, režisér nebo schopný člověk, co dokáže napsat vtipné skeče. Proto ČT už poněkolikáté uvádí stále tytéž scénky, jen v jiném obalu (viz Proč bychom se nebavili, když nám Pán Bůh archiv dal, střihové pořady, co uváděl Postránecký apod.). Cibulka perfektně pasuje k průměrnému divákovi, jak si ho asi představují na Kavčích Horách - neurážlivě jakž takž vtipný, nerýpavý, nic, co by si člověk zapamatoval. Výběr hostů - koho tam chcete dát, když tu jsou stále stejní lidé se stále stejnými odpověďmi na už stokrát položené otázky. Novým tvářím se šance nedávají, poněvadž ještě nejsou dostatečně známí mezi průměrnými televizními konzumenty, kteří se nezajímají o dění na kulturní scéně, stačí jim to, co jim naservírují rádia a televize s tím, že jde o největší bombu na světě. A k samotnému kolu - neuškodilo by, osekat na kost hudební čísla, která jsou příšerná, i kdyby tam měli 156 možností výběru a přidat hrané scénky, na které se dá alespoň koukat, i když už je všichni známe zpaměti. ()

Reklama

Amarok odpad!

všechny recenze uživatele

"Chceš znát nepoznané podívané, té se musíš vzdát, já zas stokrát hrané dokolečka si nechám hrát" (divadlo Sklep) Někdy mám takový pocit, že kdyby ČT jednoho dne vyhořel archiv, neměla by najednou co vysílat. Jaký je smysl pořadu, který jsme zde v různých obměnách měli již stokrát? Provařené scénky, které jsou všechny stejně na YouTube. A ty se ještě vytáčejí na kole štěstí, které zřejmě do studia přivezl Béďa Trávníček. Copak nikdo v České televizi neumí vymyslet nic originálního? Kde jsou dny, kdy se vysílaly pořady jako Česká soda nebo Stalo se...? Namísto nějaké kvalitní satiry nebo třeba solidní vědomostní soutěže opět archiv. Jenom aby to bylo co nejlevnější a vyžadovalo nejméně tvůrčího talentu. Nové vedení ČT by mělo tento pořad zrušit a vydat se jinudy. Inovace, revoluce zkamenělé instituce! ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Moderátor není od fochu(myslím, co se týče zábavních pořadů) a to je asi zásadní problém Kola plného hvězd. Cibulka prostě neumí ,,uvařit" vtipnou kaši z ,,ničeho" jako třeba Kraus, Šíp, Rychlý nebo Novotný, takže jakmile si pozve třeba Martina Dejdara, tak se okamžitě stává moderátor z hosta. Jinak myšlenka není špatná, zlatý český archiv se asi divákům nikdy neomrzí, ale obávám se, že jakmile si Cibulka pozve někoho stejně nudného jako je on sám, pak už to ani losování nezachrání:) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ač mám podobné pořady celkem rád, nebot se rád zasměju. Jenže neustále vařit z převařený vody se nedá do nekonečna. Nové zábavné pořady se nenatáčí jen samé talk-show, kde se jen krafe a nic. Kde jsou náké scénky a tak. Pak se neustále dělají podobné střihové pořady, kdy se neustále točí to samé co už každý xkrát viděl. Mohlo to fungovat před lety, ale né dnes. Už se konečně probudtě a začněte točit náké pořady at je co vysílat. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Česká televize vysílala pořad každý čtvrtek od 8. září do 22. prosince. (Kmotr76)
  • Dne 4. ledna 2013, více než rok po ukončení vyslání, Česká televize odvysílala ještě jeden díl s režisérem Zdeňkem Troškou. (Kmotr76)
  • Seriál byl v počátcích nadprůměrně sledován. Díl z 6. října s hercem Václavem Vydrou měl podle údajů ČT sledovanost 824 tisíc diváků včetně dětí, přičemž tři čtvrtiny publika tvořili lidé starší 45 let. (Kmotr76)

Reklama

Reklama