Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární bavič představuje první hosty své talkshow.  Pořad České televize Trumfy Miroslava Donutila navazuje na populární cyklus talkshow stejného baviče Na kus řeči, tento nový formát se ale od původního přece jen liší. Sestava hostů je samozřejmě tradičně „to nejlepší“ z osobností našeho národa, které patří mezi špičku ve svém oboru, jsou oblíbení, a je tedy trumfem právě taková setkání moci v rámci jednotlivých dílů divákům přinášet. Těšit se můžete na milé a veselé povídání, ohlédnutí za úspěchy a zajímavostmi života vážených hostů, připomenutí slavných a zábavných chvil a nebude chybět ani hudební host „na přání“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Tak to byl panečku trumf. Donutilovo nafouklé vole už se pomalu dotýká země, narozdíl od Šípa mu velmi rychle dochází nápady a tak nezbývá, aby přestárlý publikum donekonečna bavil svými omšelými historkami, popřípadě hrábl do strun, jelikož hostů už se hodně brzo nemá na co ptát. Proč taky ne, když se tak rád poslouchá. --- Hodně mi naopak imponoval Donutilův postoj v otázce angažmá u Národního, se kterým to mrcasila vláda. Je to přece jen skoták jak se patří. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou vybral pořad aneb dostaveníčko s egocentrismem. Nejvíce je to patrné u Donutila. V každé druhé větě neopomene pochválit sebe i nezábavné účinkující za jejich pofidérní úspěchy a nahrabané prachy za hovno z hoven. Doba, kdy se jeho historky daly poslouchat, už naštěstí pominula. A už nebude nářku, už nebude bolesti, už nebude Donutila...0% ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Furt dokola, děkuji za optání... °-/ . . . Čudlárna se má, my máme pořad, pořád dokola... Takový malý pivo >sedmička< , teplý, vyčuchlý a bez pěny, k blbé kartě v ruce a s vajglem v koutku huby v papundeklovým pajzlu s puchem z hajzlů, vlastně z toho člověk může mít při špatným šluku i nějaký to nucení zvednout kufr, že... - - - P.S. A co má co sponzorovat >"to nejlepší z našeho národa"< (sic!) v >talk–show< (krize žánru?!) a prezentovat na obrazovce takto svou reklamu v >televizi veřejné služby< (haha!) bulvární chcanek "Nedělní Blesk", kvintesence tušašské me/r/diální žumpy??? Nebo že by zase všechno bylo jak má být? Vrány k vránám sedly... . . . Howgh. - - - - - (Poprvé viděna 12.9.2011 na noční >jebničce< epiz/Doda 1 a šmytec, hodnocení 38., komentář zde s říhnutím /ne/šťastně sedmý - 12.9.2011) ()

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Neexistují i jiní herci? Stále na ČT vídám Donutila a už mi leze na nervy. Historky už všichni známe a tento pořad je jen Na kus řeči s jiným názvem. Žádám televizi, aby už konečně se svým programem začala něco dělat a aby se zaměřila i na mladší diváky, kteří jsou u televize. Pokud tak neučiní, nemůže čekat, že se jí zvedne sledovanost na televizním koláči ve věkové kategorii 15-30. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je mi úplně šumák, jaká televize zábavnou talk-show vysílá, kdo ji uvádí, jak ji uvádí a jaké hosty si zve. Ať je moderátorem třeba Budulínek a hosty ať jsou pořád dokolečka Křemílek s Vochomůrkou, hlavní přeci je, jestli se u toho bavím, ne? A vzhledem k tomu, že Česká televize ještě stále občas ví, jak vypadá vkusný pořad, vzhledem k tomu, že Míra Donutilů na rozdíl od svých mladších kolegů (po kterých je tu tak houfně voláno) umí vést smysluplný rozhovor a vtipně improvizovat, vzhledem k výběru hostů, z nichž sice mnohé známe (v opačném případě by tu zase určitě byly hlasy, že hosté nikomu nic neříkají), ale i tak dokáží stále pobavit, tak vzhledem ke všem těmto okolnostem a skutečnosti, že mně tento pořad připadá jako příjemná večerní kulisa, plavu zde proti proudu. A ne, ani trochu se za to nestydím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Miroslav Donutil dostal údajne za jeden diel honorár vo výške 100 tisíc českých korún. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama