• kingik

Cimbálová muzika mně nic neříká, hosté z uměleckých i neuměleckých sfér v podstatě plácají o ničem, aby natáhli minutáž a moderátor provázející tímto pořadem má víno, zpěv a tanec opravdu v oblibě. Za jeho nadšení tvořit takový pořad v dnešní době se ta jedna udělená * vyplatí. 20%(1.1.2012)

Příjemný pořad z příjemného prostředí vinného sklépku s příjemnou lidovou (mírně neslušnou a lechtivou) muzikou. Trochu postrádám bližší představení jednotlivých druhů vína. Hosté a moderátor bruslí jen tak po povrchu a sdělují víceméně známá fakta. Kdyby šli trochu hlouběji, šel bych s hodnocením určitě výš. Trošku nevyužitý potenciál, který tento pořad určitě má.(20.9.2011)

• axis774

Mám rád víno. Rád se o něm dozvím nové věci. Pořad sleduju pravidelně od začátku, ale neustále mi přišlo, že mi tam něco nesedí. Teprve dnešního dílu "Z Dobřic u Znojma" jsem přišel na to, co to je. Pozvat si do pořadu o víně odborníky na fotbal, zpěváky nebo herce co rozumí vínu jako koza petrželí je ten kámen úrazu. Pořad by snesl mnohem více odborníků, co by o tom řekli více. Co by přiblížili více lidem tu práci, ten vztah mezi tím co dělají a tím výsledkem a tradicí co se dědí v rodině.(19.11.2011)