Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nic velkého jsem od této komedie nečekal, po jejím shlédnutí mi ale došlo, že jsem se za celou dobu nezasmál, což je u komedie dost podstatná vada, a bylo rozhodnuto. Už téma filmu nebylo nic moc, protože některé záležitosti jdou zcela mimo mě. Příklady: sex po telefonu (to už musí být člověk totálně zoufalý, nebo to viděl ve filmu a přišlo mu to děsně cool), striptýz (proč vlastně?), sex v oblečení, sex potmě a podobně. A tady bylo skoro všechno, navíc to doplňovaly přiblblé dialogy a zběsile přehrávající Justin Long. Myslím, že šlo o další snímek, který byl natočen výhradně pro americké publikum a který nikdy neměl překonat Atlatik. / Poučení: Když nepomůže ani inovativní kuřba v koupelně, je po vztahu. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s celkom šablónovitou zápletkou, ktorá vyústi v neočakávané dianie plné nápadov, vtipov (podarených aj trápnych), nekorektnosti a dalo by sa povedať, že prebehne aj nejaký ten vývoj postáv. Neviem či to bolo z prvej vety zrejmé, ale táto komédia dosť pripomína sitcomy. A teda pre určité vrstvy publika (hlavne dievčatá) by to bol dosť dobrý ťahák ako pilot k seriálu s rovnakou témou. Mne ale bohato stačil film. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia bez chuti. Škoda, pretože nápad by tu bol. Je to v podstate klišé príbeh o kamarátstve dvoch žien - najprv sa neznášajú, potom sa milujú, potom sa zase neznášajú, aby si tak nakoniec opäť padli do náručia... Väčšinou nuda, ale aspoň to neiritovalo. A Justing Long tu zase hral slizkého týpka. Podpriemer. 40/100 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ari Graynor to dala dohromady s manželkou Setha Rogena Lauren Miller, která se podílela i na scénáři a natočili jednu z nej komedií o ženském přátelství (jasně, beru to z pohledu chlapa). Je to klasicky neklasická komedie o dvou looserkách, které po kopačkách a vyhazovu z práce neví coby, tak si založí erotickou linku a jejich počáteční nevraživost postupně přeroste ve velký přátelství. Poměrně mi to sedlo, po všech těch amerických sračkách, kde si každý říká tisickrát "love you, love you..." bez toho, aby cokoliv k druhému cítil. Tady to k tomu momentu, kdy si uvědomí, že jsou opravdu nej kámošky, je krásně vygradovaný, ne nepodobně nějaké prvoplánové romanťárně. Ten film je uplně jinde (kvalitativně i žánrově), ale nebál bych se o přirovnat z hlediska gradace přátelství k Prince Avalanche. Jinak je to v dost momentech hodně vtipné a vzhledem k povaze filmu a šarmu obou dam i celkem hot. :-) Hodně jsem se nasmál u "training montage" a cameu Setha Rogena. Poměrně dobrou práci tu odvádí i Justin Long. Hodně hodně příjemná jednohubka. 8/10 ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé: ČSFD trochu mate, když ve výčtu představitelů na prvním a druhém místě uvádí Rogena s Longem. Druhý jmenovaný se sice v obligátně buzňácké poloze šas od času ukáže, ale Rogen se filmem mihne na cca 3 minuty jako neuspokojený pilot, který sere a honí zároveň, což je věru obdivuhodné a svým způsobem zábavné, ale je to bez ohledu na moudra o neexistenci malých rolí štěk. To bylo trochu zklamání. Na druhou stranu jsou SKUTEČNÉ hlavní hrdinky v podání Ari Graynor a Lauren Miller sympaťačky a jejich sex-ve-městě-po-telefonu exhibice celkem snesitelné i pro diváka, který hledal těžkotonážnější bžundu než řeči o bradavicích na přirození [i když tohle je docela dost, že?]. Graynor má fakt sexy hlas a odlehčený pohled na sexbyznys mi tu odpolední hoďku a půl zavraždil vcelku elegantně. Vlastně příjemné překvapení. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama