Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nadržená a sexuálně výřečná bloncka, která by chtěla, poznává hnědovlasou roztažnožku, kterou už nechce ten její a není to tím, že se oblíká jako Peggy Bundová, prej. Co ale obě holky spojuje je sexuální vzrušení při pohledu na cokoli v růžové barvě. A tak není lepšího nápadu, kór když ani jedna nemá džovále, než pořídit ten nejrůžovatější telefon, jakej se dá v Americe vůbec sehnat a zprostředkovat skrze něj vzrušení i týpkům, kterým hlas v telefonu nadělá v gatích větší paseku, než reálnej kus ženský. Mně tenhle zázrak taky nadělal v gatích pěknou paseku, ale jináč, než bych si od sexu po telefonu asi původně představovala. Příště radši mimořádně netípnu telefón, až mi bude zase volat nezbedná operátorka telefonní společnosti s nabídkou, které se nedá odolat. Sice z toho taky nebudu nijak zvlášť odvařená a holka mě neudělá, ať mi bude šeptat sebelepší cifry, ale zas mám jistotu, že jí to, narozdíl od těhle dvou, přestane bavit dřív jak za 85 minut. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To je zase jedna komedie. Dvě holky, které se nesnášejí, se nuceně dají dohromady. Každá se jeví naprosto jiná, ale ve skutečnosti jsou obě úplně stejné. Jedna si hledá práci a chce nějaké dobré místo, druhá, která má byt, ale ne peníze, se snaží, seč může, aby si byt mohla udržet. A tak občasně volá nějakým chlapíkům, kteří si to chtějí rozdat alespoň po telefonu. Její nová spolubydlící ji jednou zaslechne a zjistí, o co vlastně jde. Nejprve se na to tváří divně, ale pak se dají do kupy a udělají si malou společnost, kdy nechají pány, aby jim volaly. Tedy volá pouze jedna, drhá je spojovatelka. Mají z toho celkem dobrý byznys a jsou z nich najednou BFFs, tedy nejlepší kamarádky nadosmrti. Jenže to by to nebyl film, aby v něm chyběly nějaké ty zvraty a pády. Na snímku "For a Good Time, Call..." je zajímavé, že to je a není romantický film. Není v tom smyslu, že o ty chlapy tady v konečném důsledku zase tolik nejde. Romantika je zde v jiné rovině a to v rovině vztahu obou žen. Ne, není to lesbický film, i když místy k tomu nemá daleko, ale ty holky k sobě prostě nacházejí cestu způsobem, který je obdobný pro romantické filmy, kde jde o muže a ženu. Vlastně není film "For a Good Time, Call..." zas tak moc odlišný od dalšího snímku, o kterém chci psát. "Hlavně nezávazně" je klasickou romantickou komedií, "For a Good Time, Call..." je romantickou komedií méně standardní, ale místy skutečně zábavnou. Taková camea Setha Rogena a hlavně Kevina Smithe rozhodně stojí za to. Jinak ale na film asi snadno zapomenete. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ari Graynor to dala dohromady s manželkou Setha Rogena Lauren Miller, která se podílela i na scénáři a natočili jednu z nej komedií o ženském přátelství (jasně, beru to z pohledu chlapa). Je to klasicky neklasická komedie o dvou looserkách, které po kopačkách a vyhazovu z práce neví coby, tak si založí erotickou linku a jejich počáteční nevraživost postupně přeroste ve velký přátelství. Poměrně mi to sedlo, po všech těch amerických sračkách, kde si každý říká tisickrát "love you, love you..." bez toho, aby cokoliv k druhému cítil. Tady to k tomu momentu, kdy si uvědomí, že jsou opravdu nej kámošky, je krásně vygradovaný, ne nepodobně nějaké prvoplánové romanťárně. Ten film je uplně jinde (kvalitativně i žánrově), ale nebál bych se o přirovnat z hlediska gradace přátelství k Prince Avalanche. Jinak je to v dost momentech hodně vtipné a vzhledem k povaze filmu a šarmu obou dam i celkem hot. :-) Hodně jsem se nasmál u "training montage" a cameu Setha Rogena. Poměrně dobrou práci tu odvádí i Justin Long. Hodně hodně příjemná jednohubka. 8/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia bez chuti. Škoda, pretože nápad by tu bol. Je to v podstate klišé príbeh o kamarátstve dvoch žien - najprv sa neznášajú, potom sa milujú, potom sa zase neznášajú, aby si tak nakoniec opäť padli do náručia... Väčšinou nuda, ale aspoň to neiritovalo. A Justing Long tu zase hral slizkého týpka. Podpriemer. 40/100 ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé: ČSFD trochu mate, když ve výčtu představitelů na prvním a druhém místě uvádí Rogena s Longem. Druhý jmenovaný se sice v obligátně buzňácké poloze šas od času ukáže, ale Rogen se filmem mihne na cca 3 minuty jako neuspokojený pilot, který sere a honí zároveň, což je věru obdivuhodné a svým způsobem zábavné, ale je to bez ohledu na moudra o neexistenci malých rolí štěk. To bylo trochu zklamání. Na druhou stranu jsou SKUTEČNÉ hlavní hrdinky v podání Ari Graynor a Lauren Miller sympaťačky a jejich sex-ve-městě-po-telefonu exhibice celkem snesitelné i pro diváka, který hledal těžkotonážnější bžundu než řeči o bradavicích na přirození [i když tohle je docela dost, že?]. Graynor má fakt sexy hlas a odlehčený pohled na sexbyznys mi tu odpolední hoďku a půl zavraždil vcelku elegantně. Vlastně příjemné překvapení. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama