Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch střelených amerických komedií, kterých je jak nasraných. Scénář se většinou opakuje, stejně jako veškerá americká klišé, ale tady u toho snímku musím uznat, že jsem se prostě bavila, takže ty 2-3* to jsou. Popravdě jsem se divila, co tu dělal Justin Long, většinou ho vídávám v kvalitnějších nebo alespoň zábavnějších snímcích. A Ali Graynor je dost nesypatická herečka jen tak mezi námi. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s celkom šablónovitou zápletkou, ktorá vyústi v neočakávané dianie plné nápadov, vtipov (podarených aj trápnych), nekorektnosti a dalo by sa povedať, že prebehne aj nejaký ten vývoj postáv. Neviem či to bolo z prvej vety zrejmé, ale táto komédia dosť pripomína sitcomy. A teda pre určité vrstvy publika (hlavne dievčatá) by to bol dosť dobrý ťahák ako pilot k seriálu s rovnakou témou. Mne ale bohato stačil film. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Takový obyč film, co nijak neurazí, ale ani nijak nenadchne. Dlouho jsem čekal, o čem vlastně film bude. Takže zajímavé to začalo být snad až po půl hodině. Opravdu skvělá byla scéna se Sethem Rogenem. Jinak to většinou tak prošumí. Ani si nejsem jist, pro které pohlaví je film primárně určen. Snad ho ale dokáží dokoukat bez nějaké újmy obě. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, který se z minulosti nemaj rády, protože jedna vylízaná kurvička, té druhé, scvrklej pipce, "nechtěně, opilá chrstla do obliče půl litr teplých chcánek, spolu začnou bydlet. No jasný. Čekáte, že strastiplnou cestou, přes moře moči a kopce hovínkový zmrzlinky a sexuálních nechutností, si k sobě tahle nesourodá dvojka cestu najde? Čekejte. Já to si taky protrpěl. Jinak je to bežná fekální kravina, bez většího přínosu. Ale s horou robertků, blbejch keců, blbejch herců a nekonečnýho zástupu prstů namočených ve frndě. Celkem slaboučký. Kecy typu "Asi jsem se udělala", nebo " Nejsi můj pravej a nikdy si ani nebyl". 29%. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To by ma zaujímalo, čo si Lauren Miller týmto filmom akože kompenzovala, keďže sa podieľala na jeho scenári. Vyzerá to akoby trpela nejakou nesplnenou túžbou, lebo to ako sa spoločne s Ari Graynor vyšantili v tomto filme, to mi príde až podozrivé. Lauren je krásna a milá herečka, no radšej by som ju videl v nejakej dramatickejšej roli a nie ako nejakú afektovanú telefonistku erotickej linky. Lebo toto bolo naozaj pod úroveň. Od námetu, cez dej, až po trápne dialógy nesúce sa celým týmto extra nevydareným kúskom. Naozaj, jediné plus toho celého bola práve Lauren, aj keď viac sa mi páčila v tej slušnej podobe na začiatku filmu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama