Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem obdivuji tvory, kteří dokáží ejakulovat při tlachání do telefonu, ale ode mne by to byly vyhozené peníze. Já totiž své sexuální fantazie raději naplňuji a pak si s chutí pokecám o fotbale nebo filmu. Nicméně panna a manažérka si to s růžovými telefony celkem užívaly a já se k tomu tak nějak samovolně přidal. Jako z komedie z toho odvázaný skutečně nejsem, je to lehký podprůměr, ale ta třetí hvězda je za ... teď jsem to zapomněl. Jdu si zavolat. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Já se celkem bavil. Oceňuji nápad i zpracování. Ano, mohlo to být více bláznivé, ale tohle zpracování tomu sluší. Ale myslím, že není moc pravděpodobné, aby se takto rychle spřátelily dvě slečny, které se do té doby nenáviděly. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nadržená a sexuálně výřečná bloncka, která by chtěla, poznává hnědovlasou roztažnožku, kterou už nechce ten její a není to tím, že se oblíká jako Peggy Bundová, prej. Co ale obě holky spojuje je sexuální vzrušení při pohledu na cokoli v růžové barvě. A tak není lepšího nápadu, kór když ani jedna nemá džovále, než pořídit ten nejrůžovatější telefon, jakej se dá v Americe vůbec sehnat a zprostředkovat skrze něj vzrušení i týpkům, kterým hlas v telefonu nadělá v gatích větší paseku, než reálnej kus ženský. Mně tenhle zázrak taky nadělal v gatích pěknou paseku, ale jináč, než bych si od sexu po telefonu asi původně představovala. Příště radši mimořádně netípnu telefón, až mi bude zase volat nezbedná operátorka telefonní společnosti s nabídkou, které se nedá odolat. Sice z toho taky nebudu nijak zvlášť odvařená a holka mě neudělá, ať mi bude šeptat sebelepší cifry, ale zas mám jistotu, že jí to, narozdíl od těhle dvou, přestane bavit dřív jak za 85 minut. 30% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia bez chuti. Škoda, pretože nápad by tu bol. Je to v podstate klišé príbeh o kamarátstve dvoch žien - najprv sa neznášajú, potom sa milujú, potom sa zase neznášajú, aby si tak nakoniec opäť padli do náručia... Väčšinou nuda, ale aspoň to neiritovalo. A Justing Long tu zase hral slizkého týpka. Podpriemer. 40/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Budú SPOILERy! V podstate úplná sračka. Film pre ženy, bez príbehu a s vulgárnym scenárom. Postavy za celý čas neprebehnú žiadnym vývojom ani zmenou; jedna si rozpustí vlasy a druhá prizná, že je panna - to je všetko. Väčšina humoru spočíva v onanistických scénkach, čo občas vychádza, občas nie. Hlavné hrdinky sú tupé a najemočnejšie okamihy prebiehajú počas sexu, predstieraného sexu, prípadne sú utužované malíčkovými prísahami. Od režiséra "The Saddest Boy in the World" som teda rozhodne čakal viac, ale keďže sme boli zhúlení (že, kolega), bavil som sa celkom obstojne. Troma hviezdičkami hodnotím hlavne pre cameá Rogena a Smitha v oných onan scénach a za zatmievačku (!) použitú zhruba pol hodinu pred koncom. A ešte za nové slovo, ktoré ma Justin Long naučil (vznikne spojením slov telefón a anál, ale viacej už neprezradím). Edit: Katie nakoniec o to panenstvo príde, takže áno - deflorácia by mohla byť považovaná za vývoj postavy. :D ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemná, jednoduchá a v určitém smyslu originální komedie. Koho by napadlo, že by film, který se točí okolo provozování erotické linky, mohl být podán takovým lehkým a milým způsobem. Právě to se mi na tom líbilo. Ve skutečnosti to byl totiž film o přátelství, jen okořeněn touhle nápaditou tématikou. ~(3,3)~ ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další laciná komedie na tři doby. Tentokráte o dvou hravých děvčatech, které povzbuzují chlapce po telefonu při jejich masturbaci. Jedna odkopnutá narcistickým nýmandem, druhá panna s pověstí štětky. Ve finanční nouzi se ta odkopnutá vrhne do společného spolubydlení s tou druhou, ač k sobě cítí odpor, vyvolaný dávným konfliktem. O ničem jiném vlastně ani není tento pokus o vtip, tedy nevím, jak to více rozvést. Pár světlých momentů se tam však nalézt dá, ale nejde o nic zásadního. Jedinou super vlastností tohoto filmu je, že na něj okamžitě zapomenete. 40% ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto prípade bez kompromisne dávam odpad, ba dokonca ani toto slovo nevystihuje hodnotu tejto komédie. Aj ten kúsok, ktorý som videl bola len strata času o ktorý ma tento zbabraný film okradol. Naivne demonštrovaná sexuálna zvrátenosť, ktorá sa valila z každého kúta s viac než trápnou pointou vyznela skutočne stupídne. Dá sa to nazvať filmom len preto, že to malo titulky a bolo to zachytené kamerou, inak od filmu ma toto na míle ďaleko. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Bezprostredné, uletené, vtipné... Filmík je jednoduchý, ale pod zdanlivou prostoduchosťou sa skrýva pár zaujímavých momentov. Rogenovo cameo je fajn (aj tie ostatné). Občas mi to svojou originálnosťou/obyčajnosťou pripomenulo AKO SA ZBAVIŤ PRIATEĽOV A ZOSTAŤ ÚPLNE SÁM. Príjemná zábava... ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s celkom šablónovitou zápletkou, ktorá vyústi v neočakávané dianie plné nápadov, vtipov (podarených aj trápnych), nekorektnosti a dalo by sa povedať, že prebehne aj nejaký ten vývoj postáv. Neviem či to bolo z prvej vety zrejmé, ale táto komédia dosť pripomína sitcomy. A teda pre určité vrstvy publika (hlavne dievčatá) by to bol dosť dobrý ťahák ako pilot k seriálu s rovnakou témou. Mne ale bohato stačil film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slečinka, která zpočátku jakoby vypadla z 50 odstínů šedi a dcera Cynthie Rothrock (vážně, přesně tak vypadá), se nesnášejí, protože jedna druhou zprostředkovaně pochcala, přesto spolu začnou bydlet a začnou si vydělávat erotikou po telefonu. K tomu jim sekunduje zbytečně nevýrazný Justin Long. A nakonec to bylo fajn, i když se při sledování člověk nemůže zbavit dojmu, že z toho celého šlo vytěžit mnohem více (naprosto nevyužití, a pokud ano, tak zcela tendenčně, rodiče jedné z holek, scén s úplně a zcela debilním ex/přítelem té samé holky bych snesl i více, tak dobou kombiinaci hnusu a zábavy v jednom už jsem dlouho neviděl). Holky jsou hodně fajn, je s nimi i sranda, škoda je, že se celý film nakonec utopí v tendenční neoriginalitě a sériově vyráběných kýčích. Všechny ty zvraty jsou tak předvídatelné a milionkrát viděné. Navíc někde od půlky filmu prostě už jen uslintaně čekáte, kdy na sebe holky skočí a zakousnou se do sebe... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nic velkého jsem od této komedie nečekal, po jejím shlédnutí mi ale došlo, že jsem se za celou dobu nezasmál, což je u komedie dost podstatná vada, a bylo rozhodnuto. Už téma filmu nebylo nic moc, protože některé záležitosti jdou zcela mimo mě. Příklady: sex po telefonu (to už musí být člověk totálně zoufalý, nebo to viděl ve filmu a přišlo mu to děsně cool), striptýz (proč vlastně?), sex v oblečení, sex potmě a podobně. A tady bylo skoro všechno, navíc to doplňovaly přiblblé dialogy a zběsile přehrávající Justin Long. Myslím, že šlo o další snímek, který byl natočen výhradně pro americké publikum a který nikdy neměl překonat Atlatik. / Poučení: Když nepomůže ani inovativní kuřba v koupelně, je po vztahu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To je zase jedna komedie. Dvě holky, které se nesnášejí, se nuceně dají dohromady. Každá se jeví naprosto jiná, ale ve skutečnosti jsou obě úplně stejné. Jedna si hledá práci a chce nějaké dobré místo, druhá, která má byt, ale ne peníze, se snaží, seč může, aby si byt mohla udržet. A tak občasně volá nějakým chlapíkům, kteří si to chtějí rozdat alespoň po telefonu. Její nová spolubydlící ji jednou zaslechne a zjistí, o co vlastně jde. Nejprve se na to tváří divně, ale pak se dají do kupy a udělají si malou společnost, kdy nechají pány, aby jim volaly. Tedy volá pouze jedna, drhá je spojovatelka. Mají z toho celkem dobrý byznys a jsou z nich najednou BFFs, tedy nejlepší kamarádky nadosmrti. Jenže to by to nebyl film, aby v něm chyběly nějaké ty zvraty a pády. Na snímku "For a Good Time, Call..." je zajímavé, že to je a není romantický film. Není v tom smyslu, že o ty chlapy tady v konečném důsledku zase tolik nejde. Romantika je zde v jiné rovině a to v rovině vztahu obou žen. Ne, není to lesbický film, i když místy k tomu nemá daleko, ale ty holky k sobě prostě nacházejí cestu způsobem, který je obdobný pro romantické filmy, kde jde o muže a ženu. Vlastně není film "For a Good Time, Call..." zas tak moc odlišný od dalšího snímku, o kterém chci psát. "Hlavně nezávazně" je klasickou romantickou komedií, "For a Good Time, Call..." je romantickou komedií méně standardní, ale místy skutečně zábavnou. Taková camea Setha Rogena a hlavně Kevina Smithe rozhodně stojí za to. Jinak ale na film asi snadno zapomenete. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch střelených amerických komedií, kterých je jak nasraných. Scénář se většinou opakuje, stejně jako veškerá americká klišé, ale tady u toho snímku musím uznat, že jsem se prostě bavila, takže ty 2-3* to jsou. Popravdě jsem se divila, co tu dělal Justin Long, většinou ho vídávám v kvalitnějších nebo alespoň zábavnějších snímcích. A Ali Graynor je dost nesypatická herečka jen tak mezi námi. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To by ma zaujímalo, čo si Lauren Miller týmto filmom akože kompenzovala, keďže sa podieľala na jeho scenári. Vyzerá to akoby trpela nejakou nesplnenou túžbou, lebo to ako sa spoločne s Ari Graynor vyšantili v tomto filme, to mi príde až podozrivé. Lauren je krásna a milá herečka, no radšej by som ju videl v nejakej dramatickejšej roli a nie ako nejakú afektovanú telefonistku erotickej linky. Lebo toto bolo naozaj pod úroveň. Od námetu, cez dej, až po trápne dialógy nesúce sa celým týmto extra nevydareným kúskom. Naozaj, jediné plus toho celého bola práve Lauren, aj keď viac sa mi páčila v tej slušnej podobe na začiatku filmu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco málo příjemnější a vtipnější než Holky na tahu,které jsem viděl těsně předtím,každopádně pořád pouze podprůměrná "komedie",kterých jsou v poslední době stovky.Bohužel ono "pikantní" téma sexu po telefonu tu není využito ani zdaleka tak jak by mohlo a slouží pouze jako popdůrný prostředek pro vztah ustředních hrdinek...40% ()

Reklama

Reklama