Reklama

Reklama

Lee Shin studuje na univerzitě obor moderní hudba. Je také zpěvákem a kytaristou kapely "The Stupid". Shin je známý svým krásným vzhledem a silnou vášní pro hudbu. Ve skutečnosti je ale chladný, nemá o nic zájem a chybí mu sny a plány do budoucna. Vše se však změní, když potká Lee Kyu Won.
Lee Kyu je veselá a společenská studentka. Narodila se do prestižní rodiny a zajímá se o tradiční korejské nástroje. Její dědeček, Lee Dong Gun, je jedním ze 3 nejlepších tradičních hudebníků v jeho letech. Proto je jeho největším snem, aby šla Lee Kyu v jeho šlépějích. Aby splnila dědečkovo přání, ponoří se do učení a stává se studentkou univerzity. Její přátelé ji jednoho dne přemluví, aby s nimi šla na koncert skupiny "The Stupid". Tam uvidí učinkovat Lee Shina a je jím okamžitě zaujata. (Pethushka)

(více)

Recenze (15)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Příjemný a zábavný kousek jež sice nijak nevyčnívá, ale ani neurazí. Pohodová zábava, milá ústřední dvojka i pár dalších postav, oproti tomu třebas bubeník a ředitelova dcera nic moc, ti se zkrátka příliš nepovedli. Dědeček svou roli plní ale výborně :-) Opomenout nelze ani zdařilý soundtrack, k seriálu sedí pěkně, ovšem na samostatný poslech to nevidím. Pochválit musím délku seriálu, 15 dílů je tak akorát, člověk se neudí, ačkoli v poslední třetince už očividně docházejí nápady a události často postrádají logiku. Takže mám-li to shrnout, pohodovka s hudebním tématem jež mne i díky mnoha mladým pohledným děvčatům dokázala udržet až do konce. Mimochodem, počet učitelů na téhle škole byl vážně hodně skromný :-) P.S. Při některých scénách (rozhovor hlavních hrdinů), když vzadu pobíhají studenti, tak se stane, že tam a zpět projde jedna stejně oblečená slečna třebas 3x a jiných scénkách je vidět taky, prostě nedostatek křoví :-) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ajaj, zrodila se mi tu další srdeční záležitost. I když se seriál může tvářit jako klasická korejská romantika, tak se přece jenom trochu liší. Jednak dějem, protože láska a hlavní dvojice tu sice jsou leitmotivem všeho dění. Ale rovin a postav, které zaujmou a jste zvědaví na jejich vývoj, je mnohem víc. Možná bych i dala hvězdičky 4, ale za ten úžasný soundtrack jít pod pět nemůžu. ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem koukal poměrně dlouho, neboť jsem, už ani nevím proč, kousek po polovině přestal sledovat nové díly. Když jsem se k němu po roce vrátil, začal jsem zase od začátku - a úplně mu to v mých očích neprospělo. Děj byl sice nenáročný, ale takový příjemně milý, se zajímavýma vedlejšíma postavama. Dá se říct, že jsem dostal všechno co se od takového žánru dá očekávat, navíc v hlavní roli hraje Park Shin Hye, takže to je další plus. Ovšem když jsem to viděl podruhé, začal jsem si všímat ptákovin okolo, a zjistil jsem, že tentokrát nejsou Heartstrings tak technicky precizní jako obvykle korejské seriály bývají. Ale budiž, natočit seriál asi není úplně jednoduché, ale co tomu nasadilo korunu, byl ten závěr. Vůbec se ke zbytku seriálu nehodil a celkový dojem jen snížil. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Ehm, nejen kapela, ale i scénář je místy vážně ´stupid´. A nejvíc bohužel v závěru, kdy se chování ústřední dvojice podobá nápadu Homera Simpsona jak se dostat z bahna: "Nejprve si rukama vytáhnu nohy a pak pusou ruce." Zkrátka a dobře, nebýt mé oblíbenkyně Park Shin-hye, asi by to nebylo ani na ty tři hvězdičky, což mě samotnou překvapuje. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U každého korejského dorama mě většinou zajímají především osudy hlavních hrdinů. Tady je ale dobře, že se vše netočí jen kolem hlavní dvojice. Ostatní příběhy jsou totiž také zajímavé a baví. Sin-hye Park je mojí velkou oblíbenkyní, proto jsem byla ráda, že zde dostala dost prostoru. Yong-hwa Jeonga jsem se naopak docela obávala, ale po pár dílech jsem si ho také moc oblíbila. Heartstrings nemá sice takové kvality jako Dream high, ale obsahově se mu dost podobá. A konečně zase kvalitní OST. Děj je pestrý, hudební scény plné energie..4,5*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama