Reklama

Reklama

Na straně zákona

(seriál)
  • Velká Británie No Offence
Trailer
Velká Británie, (2015–2018), 16 h 21 min (Minutáž: 45–48 min)

Tvůrci:

Paul Abbott

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Elaine Cassidy, Will Mellor, Alexandra Roach, Colin Salmon, Joanna Scanlan, Philip McGinley, Siobhan McSweeney, Sarah Solemani, Peter McDonald, Paul Ritter (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Britský seriál 'Na straně zákona' od scenáristy a držitele ceny BAFTA Paula Abbotta (Shameless, Hit & Miss, State of Play) je tak trochu jiná kriminálka. Komedie, která se odehrává na rozpadající se policejní stanici na odvrácené straně Manchesteru, sleduje skupinu policistů v přední linii přemítajících o tom, jak se vlastně dostali až sem, do téhle jednotky, na tuhle stranu města. Drogové laboratoře, žháři, neonacisté a nechvalně proslulí vrazi jsou pro tento úzce semknutý tým, v jehož čele stojí neuvěřitelně schopná, ale taky bezpochyby pomatená policejní inspektorka Vivienne Deeringová (Joanna Scanlanová), na denním pořádku. Řádění obzvláště zvráceného sériového vraha však otřese i těmi nejotrlejšími členy ostříleného policejního sboru. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Thomick 

všechny recenze uživatele

No matter how hard you scrub there's always a residue... skoro až westernová hudba, příležitostně drsné a hláškující ženy a vrchem pár okamžiků, které doslova vyrazí dech (viz improvizované zardousení), to je jen pár výsostních atributů jednoho z největších seriálových překvapení sezony. Druhá série už v tuhle chvíli objednaná je, a já pěkně nahlas křičím "zaplaťpánbů!", protože tomuhle vážně scházelo už jen detailnější propracování vztahů mezi jednotlivými postavami. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem dal, ale do další asi již nepůjdu. Trochu zmatečný a divný způsob vyprávění mi nesedl a toho humoru tam také zas až tolik není. Až na nekorektní hlášky Viv a toho obrýleného technika (ty jsou fakt dobré), spíš prakticky žádný. Elaine Cassidy jako Dinah sice dobrá, ale na udržení pozornosti to nestačí. Na realistickou kriminálku o podsvětí Manchasteru moc přehnané a nedotažené, na cool humornou krimošku zase moc obyčejné a chaotické. Zatím dávám k ledu ... ()

Reklama

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Tady se sešla velmi příjemná partička postav. Chvíli trvá, než to té obhroublé šéfové začnete věřit, ale dojdete k tomu. U posledních dílů jsem měla pocit, že tvůrci vsadili na dost ohranou zápletku, ale poslední díl to záchránil. Případ je sice vyřešen, jenomže nemám pocit, že by příběh téhle bandy skončil. Chci další sérii a víc scén s tím sešlým patologem. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná anglická detektivka, kde všechny hlavní role hrají ženy. A přestože tady nikdo nestřílí, nepere se, ani nedělá jiné věci, které jsou normální u mužských policajtů, není to proto o nic méně drsné. A to finále, mňam. Jen nechápu to řazení mezi komedie, sice především velitelka hláškuje jako o život, ale rozhodně jsem se ani chvíli nesmál. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Vlastně taková netypická detektivní série, ozvláštněná anglickým černým humorem a zalidněná zajímavými figurami. Nejen feministky potěší dámské trio v čele - svérázná, zkušená šéfová a její dvě chráněnky. Elaine Cassidy si zahrála tu bystrou policistku s intuicí a Alexandra Roach tu vykulenou naivku, která klame tělem. Po druhé řadě zvedám hodnocení - tempo, humor i herecké obsazení mi prostě dokonale sedí. ()

Galerie (154)

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Reklama

Reklama