Sakuraba Miko je novicka a má brzy odcestovat do Říma, aby se plně oddala Bohu. Jenomže se objevuje manažer jejího bratra - dvojčete Mia a prosí ji, aby za bratra zaskočila při podepisování životně důležité smlouvy. Miko nakonec souhlasí, že pro jednou se za bratra převleče a udělá, co se po ní chce. Ale z jednoho dne se vyklube dnů více a nikdo nesmí zjistit, že je dívka. Ani ti tři hudebníci, se kterými je nucena žít. (Zíza)
Zíza
Pokud si toto pustíte před korejským seriálem, vyhráli jste, pokud ne, tak i přesto se to nestane něčím otravným. Bavilo to, i když ne tolik jako You're Beautiful, ale to zřejmě proto, že jsem to viděla dřív. Moc pěkný hudební doprovod. Příběh, neb kratší oproti korejské verzi, utíká rychleji, není tam tolik míst, která chce přeskočit. Podržtaška nebyl tak protivný. Ale co sakra měl být ten první díl s těmi dětmi? Ach jo, prč ti Japonci ty fakani musí všude cpát?! No a konec... něco se mi nelíbilo, něco bylo fajn. Mám pocit, že zdejší zpěvačka zpívala lépe, než její korejská kolegyňka. Lepší 3* tak celkově i za japonský nádech tomuto příběhu (teda až na ty děti, vrrr; nic proti fakanům).(17.10.2011)