Mytho Logique
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2011, 6 min
Snímek popisuje osudy mladého satyra, který se kvůli své družce potřebuje naučit nebrat věci čistě racionálně, a tedy i lhát. A kdo by mu v tom mohl pomoci lépe než kentauři, nymfy, Dionýsos nebo Zeus. (DaUr)
Dever
60% ....... http://www.youtube.com/watch?v=mf-5dK7DhKo(22.9.2011)
slatkac
Moc pěkný kraťas se skvělou animací.(2.9.2011)
Machrovic
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/o-lharich-a-mytech (s českými titulky)(30.10.2011)
Danny F.
Vtipné podání. Nenáročné. Pobaví. 60%(27.5.2012)
Rembrant
Divná splácanina, která toho smíchala moc i za 6minut.(22.2.2012)
Tatizz
Geniálna vecička. V krátkom čase na krátkom priestore desiatky skvelých postáv, príťažlivý príbeh i skvelá animácia. Mať tak tento príbeh celovečernú podobu, ochotne na neho pôjdem.(30.1.2012)
Phoeniyx
Průměrné nic co by mě strašně ohromilo tu bohužel není a schází tomu víc důvtipu.(9.11.2011)
Amarria
Mě osobně to uchvátilo. Překrásná animace, nádherné barvičky (Barvičky! Barvičky!! BARVIČKY!!! :-D) všude, vtip na jedničku... až to uvidím stokrát, možná změním názor, dřív ne :-D(1.3.2012)
LucaCalone
Animace je brilantní, ale děj nic nového nepřináší, spousta mytologických postav, které se to snaží zachránit a na konci flegmatický Zeus, který pak svede dívku hlavního hrdiny, film postavený na starých bájích a pověstech, je krásné, že stále čerpáme z tak starého zdroje, ale když už tak novodobě a s novou myšlenkou.(4.4.2012)
LetztesBiest
Nic extra převratného, ale ta animace je super :)(27.5.2012)